Home > > Egek Vándora, September 5, 2011

Egek Vándora, September 5, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Itt vagyunk újra, hogy beszéljünk veletek a felmerülő Közzétételi folyamat más aspektusairól. Bele vagytok merülve a változásokba, amelyek éppen most zajlanak a bolygótokon.Nagy változások vannak folyamatban gazdasági és üzleti területen, ami egy megállíthatatlan változást alkotott, mely közelebb visz minket a Közzétételhez és a képességhez, hogy tanítsunk titeket a Mennybemeneteli folyamatról ebben a kis időben, mielőtt elérkezik.

Világotok drasztikusan megváltozik a Közzététel után. Átfogóan meg fog változni, mert legalább elérhetővé válik számotokra az ingyen energia és egyéb technológiai csodák, amiről ma még csak álmodtok ez mégis létező a világotokban ebben az időben.Tartalmazza a teleportációs készüléket, gépek, amely lehetővé teszi, hogy megnézzétek a múlt eseményeit holografikus formában, kommunikációs eszközök, melyek lehetővé teszik, hogy elérjetek bárkit bármikor. A harmadik világ országai a legnagyobb mértékben sújtott az Illuminati csapásaitól, kapzsiság és játék a hatalomért most kiegyenlítődik az összes többi nemzettel. Képzeld el, a tudás kiaknázatlan gazdagsága, innováció és tehetség kinyílik(felnyílik) az egész emberiségnek amikor ezek az országok részeivé válnak a mindennek és az embereik megértik. Az oktatás világméretű lesz és interaktív, nemcsak helyi luxus. A teleportációval az egész osztályterem el tud menni a történelmi helyekre megnézni és megtapasztalni magukat további holografikus technikák használatával ahogy a látható történelem feltárul előttük. Az igaz történelmetek meg lesz tanítva és nem lesz olyan téma ami visszatartott lenne előletek. Az összes feltárt terület és kísérletezés nyitott lesz előttetek azzal a bevallott szándékkal hogy néhány felfedezés az egész emberiség javáért volt nem csak pár emberéért.

Ezen lehetőségek közül sokak megjelenő “piték az égen”(bárányfelhők) számotokra és szép álom, de semmi más. Ez a legtávolabb van az igazságtól, mindazonáltal. Képzeld el az emberi szellem abszolut szabadságát ilyen eszközökkel. Most értitek hogy ez a technológia, ez a tudás, ez a történelem miért tartott vissza sokáig titeket. Senki sem tud megállni mások felett amikor felismeritek, hogy mindannyian egyek vagytok.

Ezek a dolgok és még több minden érkezik hozzátok. Már folyamatban(útban) van a nagyszerű szervezkedés ami elvezet benneteket a pénzügyi, a jogi rendszeretek újjászervezéséhez és az üzleti élet új módjához. A Közzétételhez szükséges protocol eseményt a helyére tettük. Egyre közelebb kerülünk az elkerülhetetlenhez és annyira izgatottak maradunk mint soha, hogy végül együtt tudtunk( magunkhoz)visszatérni nyitottan(nyíltan), szeretetben.

Ahogy a dolgok exponenciálisan haladnak, nyomasztani fog titeket a sebesség amellyel a folyamat kibontakozik. Mi ott leszünk minden fordulónál, legyetek biztosak abban, hogy minden a terv szerint halad.Legyen a szívetekben Fény az elkövetkezendő napokban és örömteli együttlétben lesz részünk a találkozónkon.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.