Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, August 31, 2011

Egek Vándora, August 31, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Eltelt egy kis idő a legutóbbi kommunikációnk óta,nagyon elfoglaltak voltunk újabban.Óriási mennyiségű tevékenység van részünkről ahogy mindenki készíti magát a szokatlanul nagy eseményre.Izgatottak és várakozóak maradunk a világotokban a történések lefolyásával kapcsolatban. Most van lehetőségünk napra késszé tenni titeket ennek vonatkozásában.

Az újabb események Amerikában nem kétséges, sokatok nem csodálkozik azon, hogy mi az ami kiszivárgott. Lelepleztük(Észleltük) a vegyi szennyezés használatát és egyéb eszközöket, amik kezdetben természetes események voltak, a hurrikán,kiterjesztették és eltérítették az útját. Mi megtettük a lépéseinket az esemény kegyetlenségének csökkentéséért (hanyatlásáért) és elismerés az erőfeszítésetekért ami nagyon eredményes volt csökentette a hatást a gondolataitok erején keresztül. Miközben ez hatalmas rombolás volt, nagytöbbsége része volt a természetes világnak és szükséges Gaia átalakulásához.

Nagyszerű “vitánk” volt,hogy pontosan mit kellene és mit nem kellene közzétenni a megbeszéléseinken keresztül.Elfogadjuk a kívánságotokat, hogy ne mondjunk biztos időpontokat a Közzététellel kapcsolatban mert ezek az irányzatok gyengítik inkább mintsem erősítik az emberi szellemet különösen mivel nem tudjuk teljes biztossággal az események kimenetelét. Megbeszéléseink szintén érintik azokat, hogy a vajon a jóslatok amiket az emberek jövendölnek és a természetes események megtörténnek a világon.Mostanra elhatároztuk, hogy nem tesszük közzé ezeket az eseményeket előre, kivéve ha valahogy hozzáillik a szükséges magyarázathoz.

Nem lesznek kétségeitek, észreveszitek, hogy szignifikánsan megnövekszik hajóink feltűnése az égbolton a világ minden sarkában, néha valóban nagy tömegben. Folytatódik és növekszik akár fontosságban akár sűrűségben. Annyi embert kondicionálunk, amennyit csak tudunk a létezésünkre és felkészítjük őket az elketrülhetetlenre. Az Illuminati csirkefogóinak kulcs pártja mostanában “ látja a fényt”és titkos alkut készítettek azokkal a már közvetítésben lévő energia emelésekkel ami sok alapvető funkciójában úton van. Ennek segítenie kellene a Közzététel felé vezető sima utat.

Álljatok készen az elkerülhetetlenre. Összpontosítsatok a kéznél lévő feladatokra ahogy a dolgok feltárják magukat. A finom Közzétételt korábban már megbeszéltük, most készítjük a még nyilvánvalóbb módját és erőteljes formáját a már eljövő Közzétételnek. Legyetek kedvesek egymással ezekben a próbára tevő időkben.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com június 2 2020 | Contact | Add to Favorites