Home > > Egek Vándora, July 6, 2011

Egek Vándora, July 6, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

A Közzétételhez vezető út hosszú és fáradságos volt, amely telve volt hátráltatásokkal(csalódásokkal) és elégedetlenséggel minden résztvevő számára. Érezzük a csalódottságotokat hiszen ez a mi csalódásunk is. Oly kétségbeesetten ahogy ti akarjátok a Közzétételt, mi is akarjuk a kapcsolatvelvételt veletek személyes szinteken, hogy megosszuk veletek azokat a dolgokat amiket egymásnak adni tudunk Szeretetben és megértésben. Ebben a tekintetben mindig ébernek kell maradnotok ahogy az idő csökken, sokkal közelebb van, mint ahogy el tudjátok képzelni.

Az Illuminati tevékenysége egyre jobban csökken ahogy a talpnyalóik elhagyják az útjukat a jó irányába. Minden nap többen vannak, akik megtagadják a parancsaikat. A legnagyobb ellenállást az illuminati földalatti bázisainak vezetőinél tapasztaljuk, melyek az egész világon el vannak szórva. Ők többé-kevésbé elszigetelten éltek, egyre jobban elszakadva tőletek a felszínen és egyre jobban meggyőződve a hogy ők sebezhetetlenek. Ezzel a csoporttal vannak a legnagyobb nehézségeink. Akik a pénzeteket irányítják a felszínen hajlandóbbak átgondolni, ezt már bebizonyították a múltban, ahogy egyre több engendményt tesznek a bejelentéshez.

Az energia új hulláma már “letöltődött” a világotokba kevés esetben okozva izgatottságot és nyugtalanságot közöttetek.Ez mégegy lépés a Mennybemenetel érdekében, mely az Isteni terv része.

A médiátok folytatja a figyelmetek elterelését a nagyon csodálatos, időnként aggasztó hírekről a világ körül ami összekapcsol benneteket a mi üzeneteinkkel a Közzétételről és a Mennybemenetelről. Egyre jobban láthatóak azok, akik elkezdtek felébredni. Ez nem fog örökké tartani és és meg fogjátok tapasztalni amint az idő behúzza a Közzétételt, hogy több figyelem lesz összpontosítva a helyénvaló dolgokra,sok meglepetésben lesz része mindenkinek. Lesz egy a sok jel között, ami azt mutatja, hogy a Közzététel bekövetkezik. Ez megtörténik és mi örvendezünk veletek, amikor eljön.

S most, folytassátok, az összpontosítás nyugodjon a Szereteten ami bennetek van és a Célotokon aminek ereje van hogy megcsináljátok és ez segíteni fog a folyamat siettetésében, amely maximális biztonságot nyújt mindenki számára a Közzététel során.Amikor biztosíthatjuk, hogy elérjük azt a szintet, a ravasz meg lesz húzva. Ez a mi buzgóságunk, reméljük, hogy a vezetőitek teszik meg először a jelentést a hajlandóságotokról hogy emberként lesztek a Cozmikus Állampolgárok.

Legyetek békében

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Dani&Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.