Home > > Egek Vándora, July 14, 2011

Egek Vándora, July 14, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Visszatértünk, hogy megbeszéljük veletek az előrehaladást. Először is szeretnénk rámutatni( hangsúlyozni), hogy érzékeljük, néhányatok bizalma hanyatlik, főleg azoké, akiknek sokáig kellett foglalkozniuk ezekkel a dolgokkal. Könnyű elveszteni a bizalmat és a megértést. Néha nagyon nehéz számotokra meghatározni mi az igazság és mi az ami nem különösen azoknak, akik nem rendelkeznek azzal az előnnyel, hogy közvetlenül kommunikálnak velünk. Használd a szíved és lásd meg az Igazságot, állapítsd meg vajon itt vagyunk-e és miről beszélünk mi fog történni. Csak egyedül Te tudod meglátni az Igazat arról, ami történik. Csak Te tudsz választani hogy folytatod-e az utad. Mindazonáltal Veled vagyunk és ezek a folyamatok tekintet nélkül erre, bekövetkeznek.

Egy határozottan nyugodtabb, csendesebb energia állítás volt a világban az elmúlt néhány napban és az Illuminati kísérletei a szétszakításhoz kevesebb és ritkább.Számtalan Illuminati alattvalót láttunk a Fény felé fordulni valamelyik igazán megértetvén a folyamatot vagy mert felismerte hogy a büntetés eljön. Ez a magatartás hasonló a II.Világháború végi Nácikkal, akik felismerték hogy rájuk is vonatkozik a felelősségre vonás a kegyetlenségeikért. Ugyanaz az érzés most áthatja az Illuminati alattvalóit és többen és többen megtagadják a parancsot némi kegyelmet remélve amikor az elkerülhetetlen (bírósági) tárgyalások megtörténnek.

A bolygótok szó szerint körül van véve hajókkal az univerzum minden sarkából mivel az összes lény verseng az első sori székekért a galaxis legnagyobb showműsoráért. A ti világotok régóta nagyrabecsült mint az egyik legkitűnőbb spirituális iskola az univerzumban és a belépés erre az Egyetemre nagyon keresett. Most ott álltok az iskola méretű vizsga előtt és ti vagytok a központi esemény a család számára hogy jöjjenek az univerzum minden részéből részt venni a bizonyítványosztó ünnepségeken.

Tudjatok arról, ha a vezetőitek a Közzétételi bejelentést rövid határidőn belül nem teszik meg, akkor mi fogjuk megtenni helyettük,mivelhogy ezen időn belül kell hozzászokatatnunk benneteket azokhoz a változásokhoz, amik a Mennybemenetelhez szükségesek hamarosan. Az igazság magatokhoz fogtok téríteni és meg fogjátok érteni magatokat. A munkátok mint Fénymunkások hogy terjesszétek az üzenetet olyan távolságban és szélességben ahogy csak lehetséges;jóllehet, hogy mindannyian tudjátok az Igazságot és elűzitek a félelmet amely elkerülhetetlenül fakad a leleplezésünkből.

Az idő általános szerkezetében amit ismertek ez csupán egy rövid várakozás mielőtt a folyamat be tud indulni.Tartsátok meg a belénk vetett bizalmatokat, ahogy miénk is megvan bennetek. Folytassátok a magatok felajánlását Fény, a Szeretet és egymás felé.Ti őszintén nagyszerű és erősen spirituális lények vagytok.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.