Home > > Egek Vándora, June 29, 2011

Egek Vándora, June 29, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Nagyon sok minden történik a világotokban annak ellenére, hogy sokatoknak kétségei vannak arról, hogy a folyamat megy tovább. Biztosíthatunk Titeket, hogy valójában nyomában ( rajta) vagyunk, a dolgok úgy történnek, ahogy terveztük.

Sokatok keresik a válaszokat a kérdésekre, hogy mi is történik most és sokkal többen, akiket teljesen túlirányít (?) a folyamat. Nem címezzük ezeket a dolgokat nektek. Csak azt kérjük, hogy tartsátok a feladatokat összpontosítva a kezetekben. Közvetlenül kérjük a lehető legtisztább és legerősebb szereteteteket a vezetőitek felé, ahogy az utolsó lépéseket (tárgyalásokat) megteszik a Közzététel irányába. Ez ösztönzi a hatalmas előremozdulást, ahogy a törekvésetek ereje meghatározza a realitást.

Időben felvezetjük a Közzétételt, annyit kérünk, hogy terjesszétek szavaitokat diplomatikusan és világosan, amint tudjátok, nagyon sok embernek lesznek ötletei ( elképzelései, sejtései) mi is történik. A Közzétételt követő napokban,... háromszoros erőfeszítést kérünk tőletek, ahogy a Közzététel hatása önmagában életre hívja a sírást és “igazolva” lesztek hogy az összes tevékenységetek ehhez a pillanathoz vezet.

Itt és a nyakatokon van. Kétségtelenül tudni fogjátok amikor megtörténik. Nem lehet majd eltéveszteni. A képviselőink már köztetek vannak és elfoglalták a helyüket a bejelentéshez. A “repedések a gáton” már minden oldalról eltörnek [az] egyre növekvő számú és minőségű információkban.

Tudjuk milyen nehéz volt a bejelentő folyamat hullámvölgyei az év folyamán. De az idő mára elfogyott és meglehetősen biztosak vagyunk, hogy bármiféle ellenséges megmozdulást a közlés ellen vissza tudunk fogni. Habár egyre biztosabbak vagyunk hogy ilyesmire már nem kerül sor. A fénymunkási képességeitek igazi próbája lesz, hogy elcsitítsátok azok félelmeit, akiknek nincs fogalmuk, hogy ez a folyamat már régóta formálódott. Az információ és tudás a kulcs a félelem eltörléséhez. Az igazság fáklyája az, ami kitörli a félelmet az emberi elméből. Mikor a bejelentés megtörténik, nem kell majd prédikálnotok rólunk. Már tudni fogják. Egyszerűen mutassatok irányt azoknak akik bizonytalanok vagy félelemben vannak azoktól a forrásoktól melyeket ti is követtetek az elmúlt hosszú éveken keresztül. Hogy ők is ihassanak az információ és tudás medencéjéből, ami titeket is biztosított a mi jó szándékunkról.

Ez után, nagyon diplomatikusan leteszteljük a leleplezés vizeit mi magunk is azáltal, hogy láthatóvá válunk több mint nyilvánvaló módokon. A következő hetekben és hónapokban elkezdjük a kölcsönös tisztelet, közös kedvesség és szeretet és a kölcsönös megértés folyamatát. Már egyedül ezek a lépések elhozzák az igazság fáklyáját a bizonytalankodóknak. Addig pedig meg vagytok bízva a rendelkezésre álló tudásotok felelősségével. Kezdjétek a megoldásotok Szeretettel és Kedvességgel való átadásával.

Legyetek békében

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Dani és Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.