Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, May 31, 2011

Egek Vándora, May 31, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Fontos hírrel érkeztünk ma hozzátok. Aktiválni óhajtjuk azt az üzenetet, amelyet még régebben küldtünk nektek. Amikor a legtöbb fénymunkás a világon sokkal fiatalabb volt mint most, kaptak egy letöltött üzenetet a szimbólumos ábrázolással és tudták, hogy ez egyedülállóan fontos számukra, mégha nem is tudták miért. Ez az üzenetet a nagy többség tolmácsolta, olyan mint egy hosszú vezeték, ugyanolyan, mint egy olajvezeték számos szeleppel szabályozott, melyeket kerékkel lehet nyitni és az áramlást elzárni. A kép azt mutatta, hogy a saját részetekről készek vagytok elfordítani a jobb kereket szabadon folyni az áramlást épp a jó időben és szinkronicitásban a többi kerékkel nyitni és zárni a vezetéket, így az áramlás folyamatos és egyenletes. Néhányan közületek a szimbólumos ábrázolást kicsit másképp kezdték tolmácsolni, de az üzenet ugyanaz maradt. Néhányan elfelejtettétek az üzenetet, tehát emlékeztetünk, hogy itt az ideje felébredni ezekben az utolsó “napokban,” mielőtt a közlési folyamat beindul és ide-oda jár a forgószélben és végtére is a mennybemenetelbe vezet.

Sokszáz “világító égitest” észlelés számos különféle bemutatására számítanak néhány fontosabb város fölött Európán keresztül Észak- és Közép-Amerikában az elkövetkezendő néhány hétben.


Tesztelünk különféle megjelenési mintákat, szándékozunk használni a szigorú közzététel után és az előkészítésben.

Felügyeltük az Illuminátusok által használt HAARP projectet és kiadtuk a figyelmeztetésünket, ez olyan szándékos folyamatos és tervezett visszaélés, amit nem fogunk tovább tolerálni. Közép-Nyugat Amerika kimaradt ebből a csapásból és később kerül rá sor, még ha a látszat az is, hogy “tesztelés”, ez továbbá nem opció.


Újrakezdtük a tárgyalásainkat a saját tanácsunkkal a saját közlésünkkel kapcsolatban a fényképekről és videókról a különböző fajokról számotokra, de ismét nincs megállapodás.


Folytatni fogjuk a nyomást az olyan fogadalomért amit mi elkerülhetetlennek ítélünk az egész folyamathoz.

Nagyon élvezzük a gondolataitokat és a szeretet érzését mely ránk ragyog és tisztelünk titeket, amikor képesek vagytok optimisták maradni a fényben amikor a mindennapokban problémák mutatkoznak. Kérünk Benneteket, legyetek tudatában, hogy veletek vagyunk ezekben az időkben. Mosolyogjatok, szeressetek, legyetek mindig könyörületesek, ahogyan ezek erőt adnak azoknak a kisebb céloknak távol tőled.


Legyetek békében…

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com jĂşnius 2 2020 | Contact | Add to Favorites