Home > > Egek Vándora, May 31, 2011

Egek Vándora, May 31, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Fontos hírrel érkeztünk ma hozzátok. Aktiválni óhajtjuk azt az üzenetet, amelyet még régebben küldtünk nektek. Amikor a legtöbb fénymunkás a világon sokkal fiatalabb volt mint most, kaptak egy letöltött üzenetet a szimbólumos ábrázolással és tudták, hogy ez egyedülállóan fontos számukra, mégha nem is tudták miért. Ez az üzenetet a nagy többség tolmácsolta, olyan mint egy hosszú vezeték, ugyanolyan, mint egy olajvezeték számos szeleppel szabályozott, melyeket kerékkel lehet nyitni és az áramlást elzárni. A kép azt mutatta, hogy a saját részetekről készek vagytok elfordítani a jobb kereket szabadon folyni az áramlást épp a jó időben és szinkronicitásban a többi kerékkel nyitni és zárni a vezetéket, így az áramlás folyamatos és egyenletes. Néhányan közületek a szimbólumos ábrázolást kicsit másképp kezdték tolmácsolni, de az üzenet ugyanaz maradt. Néhányan elfelejtettétek az üzenetet, tehát emlékeztetünk, hogy itt az ideje felébredni ezekben az utolsó “napokban,” mielőtt a közlési folyamat beindul és ide-oda jár a forgószélben és végtére is a mennybemenetelbe vezet.

Sokszáz “világító égitest” észlelés számos különféle bemutatására számítanak néhány fontosabb város fölött Európán keresztül Észak- és Közép-Amerikában az elkövetkezendő néhány hétben.


Tesztelünk különféle megjelenési mintákat, szándékozunk használni a szigorú közzététel után és az előkészítésben.

Felügyeltük az Illuminátusok által használt HAARP projectet és kiadtuk a figyelmeztetésünket, ez olyan szándékos folyamatos és tervezett visszaélés, amit nem fogunk tovább tolerálni. Közép-Nyugat Amerika kimaradt ebből a csapásból és később kerül rá sor, még ha a látszat az is, hogy “tesztelés”, ez továbbá nem opció.


Újrakezdtük a tárgyalásainkat a saját tanácsunkkal a saját közlésünkkel kapcsolatban a fényképekről és videókról a különböző fajokról számotokra, de ismét nincs megállapodás.


Folytatni fogjuk a nyomást az olyan fogadalomért amit mi elkerülhetetlennek ítélünk az egész folyamathoz.

Nagyon élvezzük a gondolataitokat és a szeretet érzését mely ránk ragyog és tisztelünk titeket, amikor képesek vagytok optimisták maradni a fényben amikor a mindennapokban problémák mutatkoznak. Kérünk Benneteket, legyetek tudatában, hogy veletek vagyunk ezekben az időkben. Mosolyogjatok, szeressetek, legyetek mindig könyörületesek, ahogyan ezek erőt adnak azoknak a kisebb céloknak távol tőled.


Legyetek békében…

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.