Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 11, 2010

SaLuSa, January 11, 2010

Тази година има толкова много потенциал и това не е предназначено само за онези, които се пробуждат за истината. Всяка душа на определен етап ще достигне момент, когато ще е на кръстопът и може да реши да остане, където е или да направи скок напред, който ще я отведе до Издигането. Постоянно нарастващата сила на Светлината ще извлича най-съкровените чувства на хората. Тя ще ви прикани да създадете по-висш път извън третото измерение, такъв, който ще разкрие истината за вас. Ако й позволите, вие ще отговорите на притегателната сила да отворите сърцето си и Светлината ще влезе и ще разчисти отпадъците, натрупвани в продължение на много животи. Приемете възможността без страх, тъй като това ще бъде за ваше най-голямо добро. Ако се съмнявате, няма нужда да се притеснявате за това, защото накрая вие ще вземете най-мъдрото решение, което е в съответствие с вашите нужди.

Вече има голям натиск да се разкрие това, което е било крито толкова дълго време. Много групи и индивиди са на път да обявят откритията си, като са натрупани много доказателства, които да ги подкрепят. Те са свързани с начина, по който е било злоупотребявано с човешките ви права и с преднамереното криене на информация и технологии, които биха подобрили качеството на вашия живот. Вие всички сте Едно и не сте били настанени на Земята, за да задоволявате собствената си алчност за сметка на всички останали членове на Човешката Раса. Минавате през период на духовна еволюция, която е предназначена да ви накара да разберете вашата споделена отговорност един за друг. В продължение на цяла вечност оцеляването на най-силния може да е облагодетелствало физическата ви еволюция. Въпреки това, оцеляването на най-хитрите и най-богатите е отнело вашия суверенитет и свободата да определяте собственото си бъдеще. Вместо това вие сте станали роби на намеренията на илюминатите, чиято цел е постигне на тотален контрол над вас.

Мили Мои, вие спирате по-нататъшното развитие на тъмните сили и вашето неподчинение на тях пречи на техния план. Вашата лоялност и желанието да се придържате към духовните принципи засилват Светлината на Земята и доказват, че са огромна сила срещу тях. Това, което сте решени да направите, е да възстановите всичко, което ви е било или отнето, или отказано с престъпни действия. През тази година ще видите отменянето на много решения, взети срещу вас, които са незаконни. Това ще бъде година на големи разкрития, тъй като тайните действия и светът на тъмните сили се разкриват. Вашите реакции ще бъдат на удивление и ужас от това колко дълго сте били мамени. Ще откриете, че сте били използвани години наред чрез умишлена политика да бъдете държани в неведение за това, което се случва.

Ще бъдете също така разгневени като разберете, че богатството ви е било неправилно използвано, за да плаща разноските на тайната военна машина и нейните незаконни действия. Независимо от вашите чувства, ви молим да позволите на закона да се справи с престъпленията, извършени срещу вас. Трябва да се опитате да не се разсейвате от разкритията и да продължите да съсредоточавате вниманието си върху крайната цел, която е вашето Издигане. Ще бъдат радостни дните, когато видите, че всичко, което ви е било обещано, бъде проявено и доставено в относително кратък период от време. Промените ще бъдат поразителни и накрая ще превърнат обществото ви от такова, което е било задържано, до общество с големи постижения. Всеки аспект от живота ви е бил взет под внимание и вашият затвор Земята ще стане ваша истинска Райска Градина.

Някои от вас съзнават добре какво ви предстои, но за мнозинството първоначално това ще бъде шок, който ще премине във въодушевление при освобождаването ви от онези, които са ви държали в робство. Ще разберете също по-добре нашата роля във вашата еволюция и многобройните ни дейности на Земята, които в последно време предотвратиха големи катастрофи. Повярвайте ни, Мили Мои, че сме изиграли важна роля във вашето развитие и сме ви помогнали да намерите духовната си сила да станете свои собствени водачи по пътя към пълното осъзнаване. Всеки от вас ще има шанса да достигне тези нива през оставащия период, водещ до завършване на този цикъл. Това винаги е въпрос на избор и ако е необходимо, просветените Същества ще ви помогнат да вземете това решение.

Може би е добре да споменем Изобилието, което знаем, че много от вас са търсили за собственото си освобождаване от липсата и бедността. Знайте, че ще дойде време, когато нито едно от тях няма да бъде проклятие на Земята. Разберете също така, че чрез споделяне на богатството, което трябва да е справедливо разпределено, не се цели да бъде определено кой да живее в лукс. Максимумът, до който това ще бъде направено, е „достатъчно за нуждите ви” и Земята повече няма да бъде ограбвана, за да забогатеят малцина. Уважението към Майката Земя ще се завърне заедно с признанието за това, което е направила за Човечеството. Помощта за възстановяването на Земята ще бъде приятна задача, от което ще имат полза всички форми на живот на нея. Хармонията ще се завърне, носейки щастие и радост, докато яздите гребена на вълната на Издигането.

Освободете се от всички съмнения, които може да имате за бъдещето, тъй като то е в ръцете на Създателя. Божественият Указ е абсолютната последна дума, когато се отнася до Издигането. Нищо не може да предотврати настъпването му и хаосът какъвто може да преживеете при признаците на промяната и необходим за прочистване на планетата. Помнете, че Майката Земя е съзнателно Същество и отговаря с любов, когато й бъдат дадени благодарност и признателност. В продължение на векове тя е била пренебрегвана, тъй като Човекът я е изнасилвал и обезобразявал в преследване на богатство.

В близко бъдеще, когато можете да създавате в съответствие с нуждите си, няма да е необходимо да живеете извън Земята. Ще съществува напълно хармонично партньорство и животът ще бъде едно славно съществуване. Толкова много неща ще бъдат достъпни за вас, за вашия комфорт и щастие и никога няма да преживеете отново страданието и деградацията. Най-силният ви призив сега е за мир и можем да ви уверим, че той е чут и това ще бъде постигнато. Вашите молби и мисли никога няма да останат без отговор, но позволете да бъде отговорено по начин, който е от полза за всички.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се надявам, че можете да разберете важността на този настоящ период. През цялото време може да сте съсредоточени върху бъдещето; вие ще бъдете като средство за създаването му на Земята. Вече сте поставили Светлината на правилното място и няма да мине твърде дълго време преди новата Земя да се прояви. Насладете се на успеха, който се дължи на вас и е с право ваш.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.