Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 13, 2010

SaLuSa, January 13, 2010

Опитайте се да се насладите на мисълта за предстоящите събития, които ясно ще сигнализират за края на последния цикъл на двойственост на вашата сегашна Земя. Ако видите отвъд непосредствените събития, ще можете да минете през този период без да бъдете тежко засегнати. Вижте наградата в края на всички ваши преживявания, която ще ви издигне и изведе от по-ниските вибрации. Това, което сте постигнали, няма да бъде напълно осъзнато, докато не прекъснете връзките си с всичко, което няма място в по-високите измерения. Това е, върху което трябва да се съсредоточите в момента и колкото повече разчиствате старите връзки, толкова по-бързо ще се повишават вибрациите ви. Вие може да се наслаждавате на спомените си за Земята, един красив свят, който предложи толкова много на Човека. Въпреки това, новата Земя ще превъзхожда далеч по привлекателност старата и вие ще споделяте красота, мир и щастие, непознати за вас в момента. Като се има предвид начина, по който възприемате времето, краят ще дойде толкова бързо, че ще бъдете поразени.

Уверяваме ви, че страхът трябва да бъде последната емоция, която да ви създава проблеми. Нямате ли поговорка, че всичко, от което трябва да се страхувате, е самият страх и от какво са породени такива чувства, ако не от съмнението и липсата на вяра? Бъдете смели, вдигнете глава, издайте брадичка напред и марширувайте решително по пътя, който сте създали за себе си. Силите на Светлината са с вас и са вашата защита срещу тъмните сили. Ние действително сме част от тази сила, най-необходими и важни за вас, но повече от всичко сме вашите лични водачи, които сме тук, за да бъдем сигурни, че ще завършите успешно вашия жизнен план.

Самотата, Мили Мои, е специфична за вас на Земята и понякога се изолирате и дистанцирате от вашето истинско аз. Това не съществува в по-високите измерения, където всичко е като Едно и има енергия, която е блажена и всеобхватна. Тъгата и меланхолията също не съществуват, тъй като вибрацията на любов предоставя обгръщаща енергия, която осигурява пълно и абсолютно щастие. Какъв друг може да бъде животът в такива енергии, освен удовлетворяващ и необикновено радостен.

Картината е нарисувана от ръката на Бог и неговата/нейната голяма любов към всички вас. Приемете това, което ви се дава във връзка с текущите ви преживявания и знайте, че вашият истински живот е на път да започне. Никога не е било планирано да бъдете държани завинаги в по-ниските измерения и е на път да започне нов цикъл на еволюция. Той ще ви отведе дори по-далеч в прекрасните измерения на Светлината и ще изтрие онези второстепенни спомени, свързани с двойствеността. Тези преживявания ще са от полза за вас завинаги, в резултат на което ще станете душа с по-голяма мъдрост.

Независимо къде решите да отидете в тази Вселена, целта на вашите преживявания ще бъде да повишите нивата на вашето съзнание. Затова, когато се срещнете със Същества от други цивилизации, знайте, че те също имат житейски план да се придвижат напред във своето развитие. В момента вашето съзнание се разширява и скоро ще преживеете голям скок напред. Без да проявяваме неуважение към вас, вие сте по-скоро като бебета, които държат на ръце – но в рамките на няколко години ще сте постигнали пълно осъзнаване, нещо, което е отвъд сегашните ви разбирания. Можете ли сега да оцените каква фантастична възможност ви се предоставя със затварянето на този цикъл, такава, каквато съзнателно не бихте искали да пропуснете.

Спомените от времето ви на Земята постепенно ще изчезнат и ще се станат само сън, който няма връзка с вашето новооткрито ниво на съзнание. Вие се завръщате към нива, които са били съвсем естествени за вас в миналото. В края на краищата вие се спуснахте в по-ниските измерения, за да преживеете двойствеността, като в същото време спомените за вашето По-Висше Аз са много ограничени. Причината не е, че връзката е била премахната, а че вие сте били забулени в тъмнината. През последните петдесет години вие, Мили Мои, повдигнахте този воал и Светлината заля отново Земята. Вие стигнахте сами до времето на Хармоничното Събиране и усилията ви доведоха до решение на Старейшините, в резултат на което се разшириха възможностите за душите, които са нерешителни по отношение на Издигането. Видян е потенциал за много повече от вас да отворят съзнанието си и да променят времевата си линия към такава, която води към това.

Това, което сте направили на Земята, предизвика голям интерес в цялата Вселена и мнозина идват към вашата слънчева система, за да станат свидетели на Издигането. Те нямат право да се намесват във вашите животи и нашият обръч от кораби около Земята държи надалеч нарушителите. Вашето минало съдържа много сведения за посещения на Космически Същества, може би разпознавани като такива едва след като влязохте в Космическата Епоха. Погледнете, например, Шумерския и древния Египетски период и е ясно, че контактът се е осъществил. Това обяснява внезапното развитие на Земеделието и много други умения, допринесли за появата на напреднала цивилизация.

Животът на Земята трябва все пак да продължи, независимо от вашите очаквания и вие все още трябва да осигурявате нещата от първа необходимост за него. Това постепенно ще намалява и в определен момент ще имате на разположение много повече време за отдих. Вие никога не сте били предопределени да бъдете поробени и най-важно е да имате достатъчно време да изразите себе си. Всички вие имате умения, които са латентни, защото другите изисквания на вашето време оставят малко за саморазвитието. Само си помислете колко много умения пренасяте от един живот към друг, които не сте в състояние да приложите в този конкретен живот поради липса на време. Въпреки това, там, където е планирано те да бъдат използвани по ваш избор, ще бъдат създадени условия за проявяването им.

Мили Мои, мислете позитивно докато минават месеците и знайте, че вашето време ще дойде, когато мощта на тъмните сили бъде премахната. Техният план не може да успее и е твърде късно за тях да предприемат каквато и да е друга форма на действие. Те не могат да избягат от падението поради собственото си поражение и са предопределени да бъдат поставени настрана, където повече не могат да представляват опасност за вас. Тяхното влияние не е в никакъв случай това, което беше и нашите съюзници ще гарантират, че то няма да се възкреси отново.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и напускам с благословия към всички вас за пълно пробуждане, което ще ви отведе към Светлината.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.