Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, March 15, 2010

SaLuSa, March 15, 2010

Времето напредва, набирайки скорост и това приближава все повече промените. В действителност не е загубено никакво време, въпреки че бихме искали да започнем Първия Контакт по-рано. Но независимо от това, което виждате да се случва около вас, ние сме в състояние да преминем към действие в най-кратък срок. Има ясно определен план за вашето бъдеще, но ние можем лесно да се приспособим към всички необходими промени. Следим всички събития, които се случват на Земята и в резултат на това можем да коригираме действията си, съобразно с тях. И все пак, налице е основен план, който ще се прояви и ще ви отведе към Издигането, както е предвидено. Колкото повече тъмните сили продължават да губят своята сила и власт, толкова повече нямат шанс да избягат от неизбежния колапс на пиедестала на тяхната власт. Упоритостта и арогантността мотивират тяхната съпротива да приемат поражението, но трябва да стане така. Те ще бъдат отстранени по начини, които са законни и под влиянието на Галактическата Федерация.

В известен смисъл животът продължава като преди, въпреки многото проблеми, пред които сте изправени. Но едно нещо е сигурно и то е, че няма да се върнете към предишния период, който започна в началото на това Хилядолетие. Оттогава насам вие постепенно губите своя път и чрез изкуствено скалъпени ситуации сте подлагани постоянно на драконовски закони. Тъмните сили изиграха картите си, осъзнавайки, че времето не е на тяхна страна, но не успяха да постигнат световен контрол, както планираха. Техните опити да направят това ви оставиха с много малко права и бяхте подложени на строг контрол, което отне свободата ви. Не се страхувайте, всичко това ще се промени и несправедливите и ненужни закони ще бъдат отменени. Пътят към Издигането ще бъде освободен от всякакви опити да се попречи на проявлението му и бъдете сигурни, Мили Мои, че когато е даден божествен указ, това е Законът на Създателя.

Знаем, че някои от вас се чудят дали всяка душа на Земята има еднаква възможност да се издигне и вие мислите за онези, които живеят скромен живот, далеч от влиянието на Запада. Може би няма да сте твърде изненадани да научите, че по свой собствен начин те са по-близо до Бог и до Майката Земя, отколкото сте вие. Те живеят по начин, който уважава природата и всичко живо и разбират нейните цикли и енергията, която е около тях. Техните нужди са малко и когато си тръгнат, няма следи от вреди и замърсяване. Те може да нямат вашето съзнание за края на дните, но водят много духовен живот и имат всички възможности да се издигнат. Не е необходимо богатство или интелигентност, за да създадете собствения си път, а духовно богатство и знание и тяхното приложение във вашия начин на живот. Все пак разбирате, че при напускането на Земята не можете да вземете с вас нищо с материална стойност. Освен това, няма такова нещо като ранг или важност в по-високите царства, каквито имате на Земята. В Духа душите са равни, освен в това, че тяхната Светлина ще определя на кое ниво те имат право да бъдат. Разбира се в по-високите царства има Майстори, но тяхното духовно постижение да достигнат такова ниво по никакъв начин не ги издига над някой друг и те се ползват с голямо уважение и признание.

Земята се оказа разсейване от духовния ви напредък, но когато успеете да намерите вашето истинско Аз, постижението ви ще е още по-достойно за похвала. Вие сте имали толкова много затруднения при вземането на решения на кого може да се доверите и винаги е имало хора, които биха ви подвели за собствена изгода. Не беше много отдавна, когато само свещениците имаха привилегията да тълкуват библията и вие трябваше да разчитате на тях за напътствия. Както е доказано, това не винаги е било точно в сравнение с истината. Затова пътят на онези, които я търсят е изключително труден и в крайна сметка е трябвало да използвате вашата собствена преценка за това на какво да вярвате. Също така имайте предвид, че в течение на много инкарнации вие сте имали животи, в които сте се опирали на различни религии и вярвания. Подсъзнателно всичко, което сте научили, формира сегашните ви вярвания, дори да не осъзнавате как е станало това. Затова вие постоянно преразглеждате вярванията си и постепенно постигате положителен духовен прогрес.

В днешно време вие разполагате с толкова много информация и можете да следвате който път ви харесва. Можете дори да имате толкова добри избори, че да ви е трудно да решите кой да изберете, но точно тук вашата интуиция ще ви послужи добре. Тя няма да ви подведе, а ще ви насочи към преживяванията, от които се нуждаете в момента. Затова е важно да сте с отворено съзнание и способни да усвоявате знанията без да се ограничавате с тях. Бъдете винаги готови да продължите напред, когато се появи нова идея или разбиране. Също така помнете, че веднъж след като сте на духовния път, вие ще привлечете Водачи или Учители към себе си, които ще ви помогнат да вземете решения. Истината е съвсем проста и неусложнена и може да бъде обобщена като Любовта Е Всичко, Което Е. Прилагайки я в живота си в дуалността е вашето най-сурово изпитание и ако успявате, вие със сигурност сте открили ключа към разбирането. Вие можете да правите нещата само едно по едно и едно от основните постижения е да живеете в Сега.

За каквото и да си мислите, че е животът, няма нищо лошо в това да изпитвате удоволствие или дори богатство. Това, което е важно е как го придобивате и как го използвате. Духовно можете да загубите или да спечелите и е вярно, че колкото повече богатство натрупвате, толкова по-голяма отговорност пада върху вас. Някои стават алчни и трупат пари и ценности, докато други ще инвестират в хората за доброто на всички. Парите няма да създадат щастие, а просто сигурност в материалния свят. Представете си да сте в по-високите измерения, където парите не се използват и не са необходими, защото това е, което ще преживеете. Разбира се това е възможно, защото всички ваши нужди се задоволяват безплатно, а в много случаи вие ще създавате сами това, което ви трябва. Знаем, че идеята за бартера действа в някои части на вашия свят и това показва какво може да се постигне без пари. Всички тези неща навлизат в ума ви и понякога това ви кара да желаете нещо по-различно от традиционния начин на правене на нещата.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и Мили Мои, вие знаете, че животът е едно преживяване след друго и това формира бъдещето ви. Понякога имате полза от пътуването на другите души, но често вие избирате да преживявате неща сами. Когато станете част от групово съзнание, тогава ще имате полза от всяка душа, която е част от него. Споделянето е много духовен жест, който идва с пробуждането за Единството на всичко живо. Ние обичаме да споделяме с вас поради щастието, което ни дава това и да бъдем на вашите услуги.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.