Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 15, 2010

SaLuSa, January 15, 2010

Седмиците минават и вие скоро ще видите категорични доказателства за промените, които независимо как изглеждат, са част от плана за пречистване на Земята. Ние осъзнаваме, че новината за голямото земетресение в Хаити причини много шок и голямо съчувствие за онези скъпи души, въвлечени в това. Една такава изключително бедна държава не може да се справи с проблеми от такъв мащаб и това е още едно предизвикателство за по-богатите да помогнат щедро. Броят на загиналите и ранените и степента на разрушенията ще изискват мащабна спасителна операция, която е в рамките на възможностите на големите държави. Как ще отвърнете е мярка за това колко далеч сте стигнали в напредъка си, в това да приемете Единството на всичко живо.

Има някои неизбежни въпроси, като това защо е било позволено да се случи земетресението и както често сме посочвали, има някои кармични ситуации, в които не можем да се намесваме. Състраданието ни и любовта ни към засегнатите са огромни. Хаити в продължение на векове имаше много ниски вибрации, което в тези времена на прочистване привлече събитията, които се случиха. Що се отнася до душите, те се инкарнираха на Хаити заради самия опит, който това би им предоставило. Те бяха наясно с опасностите, но знаеха, че тяхната смърт ще е бърза и че след като веднъж стигнат в Астралните Райони, ще бъдат бързо освободени от последиците от травмата. Нещо повече, те ще бъдат в безопасност и заобиколени от любящи души, грижещи се за тях докато оздравеят. Знаем, че за много хора е трудно да разберат какво стои зад тези събития, но бъдете сигурни, че всичко се движи в съответствие с Божествения План.

Помнете, Мили Мои, че животът е да се учим от опита си и като наблюдател не можете да знаете какви причини се крият зад избора на други души. Всъщност много малко от вас са наясно със собствения си житейски план и той е скрит от вас, защото най-вероятно бихте са опитали да избегнете някои от преживяванията, необходими за вашето духовно развитие. Затова, въпреки че имате свободна воля и вече сте решили от какво имате нужда, за да напреднете, вие едва ли ще промените плана си. Вие сте въвлечени в ситуации с хора, които са също свързани с вашите преживявания и неминуемо нещата ще станат съобразно с това. Както трябва да разберете, налице е значително планиране, което е свързано с това да се гарантира, че ще приключите успешно времето си на Земята. Това се отнася особено за периода, в който сте сега, тъй като за толкова много от вас това ще бъде вашия последен живот в по-ниските измерения. Някои от вас са избрали да имат зает живот, изчиствайки кармата, която се е натрупвала в продължение на много животи. Много от вас ще се разпознаят като такива Същества и както казва вашият възхитителен израз „краката ви не са имали време да се докоснат до земята”. Разбира се, струва си усилията и възнаграждението ви за постигане на по-високи нива на съзнание е, че ще бъдете готови да се издигнете.

Животът на Земята може да бъде френетичен и изтощителен и това отчасти е резултат от огромния контрол, с който се срещате, където и да отидете. Вие не можете да се чувствате свободни при такива обстоятелства и трябва наистина да имате достатъчно време, за да се отдадете на дейности, които са за постигане на вашия личен напредък. Твърде много време се отделя на оцеляването и поддържането на приемлив стандарт на живот. Както често ви информираме, това ще започне да се променя в близко бъдеще, докато накрая ще се освободите от всякакви ограничения. Трудно можете да си представите какво ще бъде, но напредъкът, който се дължи на вашата цивилизация, напълно ще промени възможностите ви в живота. Това да можете да следвате собствените си желания и още по-важното, да имате цялото време, необходимо за това, ще ви донесе голямо щастие и удовлетворение.

Чрез вашите модерни комуникации вие се осведомявате бързо за събитията и когато те са катастрофални, това изисква вашия щедър отговор. За разлика от преди век или повече, телевизията въвежда събитията във вашата дневна и често можете да ги видите на живо. Това е имало ефекта на разкриване на най-доброто в хората и им помага да разрушат бариерите, които са съществували. Можете ли да не се възхитите на начина, по който се е разгърнал еволюционния ви път и че за такъв кратък период от време сте започнали да приемате, че сте пазители на своите братя. Ако парите и енергията, изразходвани за войни и подготовка за тях, се пренасочат за такива добри каузи, бедността и болестите могат да бъдат премахнати много бързо. Но това ниво на промяна няма да настъпи докато не започнем да работим заедно, тъй като старият режим упорито се придържа към дневния си ред за световен контрол.

Всъщност има много групи, които са признали нарастващата загриженост за другите и виждате първите признаци за зараждане на движение, което събира заедно хора с подобни възгледи. Те са първите, които ще отговорят на нуждаещите се и чрез примера си събуждат интереса на много други. Енергиите за промяна се движат в правилната посока и са готови за нашето пристигане. Приятно ни е да отбележим колко осъзнати са все повече от вас през този период и знаем, че процесът ще набира скорост, тъй като нивата на съзнанието се повишават експоненциално. Казваме ви, че всичко е наред и говорим сериозно, дори да има някои незначителни пречки

Сега очакваме неизбежното съобщение, което официално потвърждава нашето съществуване и многобройните случаи, когато сме се свързвали с вашите лидери. Да бъдете убедени напълно в това е важен момент, тъй като ние не сме били оставени да искаме кога да ви предложим да ви доведем до мирно съвместно съществуване. Може би се чудите защо това се случи едва в последно време и причината е, че с откриването на атомната енергия, вие имахте потенциала да унищожите себе си и Земята. Винаги е имало тази възможност, но планът за вашата еволюция щеше да е сериозно забавен, ако това се беше случило. Нещо повече, това би имало много трайни последици, които да се разпространят из Вселената и биха създали проблеми за другите цивилизации. Това е недопустимо според Универсалния Закон и наше задължение е да ви наблюдаваме и да гарантираме, че това няма да се случи. Не, Мили Мои, това не представлява намеса, а вместо това признава Божествените сили, които са отговорни за Вселената.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че горите от нетърпение да се съберем заедно и да се насладим на удовлетворението да възстановим Земята. Виждайки какво е положението в момента, несъмнено колкото по-скоро можем да започнем, толкова по-добре. Наистина няма да чакате твърде дълго, тъй като тази година ще започнем програма за обучение, така че ще знаете какво ще се случва. Благославяме ви и ви обичаме всички.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.