Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 18, 2010

SaLuSa, January 18, 2010

Вие сте красиви хора, които започват да осъзнават истинския си потенциал и като приемете своята сила вие помагате да се създаде една нова реалност. Твърде дълго сте били държани в тъмнината, но сега съзнанието ви израства бързо. Най-после започвате да приемате, че бъдещето е в собствените ви ръце. През цялото време е било така и сте създавали своя опит в по-ниските вибрации. Сега вие умишлено насочвате мислите си по такъв начин, че създавате условия за преживяванията си в по-високите измерения. Достатъчно е да съсредоточите мислите си върху всичко, което е творение на любовта.

Внезапно, в течение на няколко години, вие увеличихте коефициента на Светлината върху Земята, така че резултатът е гарантиран. Целият пътят на Издигането е осветен до завършването му и никакви опити на тъмните сили няма да попречат на успеха му. Затова можете да се придвижвате през тези последни години без да чувствате, че бъдещето ви е застрашено. Тъмните сили може да причинят незначителни проблеми, но те няма да запазят дълго позициите си на власт. Техният цикъл на опит също ще приключи, въпреки че като всяка друга душа те ще продължат развитието си на нива, съответстващи на вибрациите им.

Когато промените приключат, вие няма да вземете нищо със себе си, освен ценния си опит. Благодарение на творческите ви сили, които ще се увеличат десетократно, всички ваши нужди ще бъдат удовлетворени. Високата вибрация на 4/5-тото Измерение ще ви позволи да проявите това, което искате, веднага и ще бъде перфектен израз на това, което сте визуализирали. Щастието и радостта ще ви придружават, където и да отидете, а хармонията на всички форми на живот ще увеличи вашата наслада. Единството ще бъде сладостта, съпътстващ Безусловната Любов, която всички чувстват.

Искаме да прекъснете връзките си със старото, което вече не ви служи и това ще ви позволи да живеете свободно от влиянието му. С помощта на Светлината като ваша защита, по-ниските енергии вече не могат да ви навредят или да ви отклонят от вашия път. Да останете в своята светлина е дисциплина, която ще научите и която също така ще ви пази от психически атаки. Бъдете нащрек и няма да свалите гарда си в отговор на такива атаки и знайте, че те могат да дойдат от нефизически Същества. Вашата светлина привлича голям интерес и то не винаги на по-развити души.

Мили Мои, от толкова дълго време постепенно ви е била давана все повече информация, за да се подготвите за края на дните. Има още много малко, което да ви предадем, поне не и докато условията на Земята не позволят завръщането на високо развитите същества като Учителите. Тогава вие ще бъдете издигнати чрез разкриването на истината пред вас, така че да преминете през края на дните напълно осъзнати и с издигнато съзнание. Ще станете Господари на собствените си права и това ще ви върне до нива, които преминахте, за да участвате в двойствеността. Всеки от вас има такава способност и в определен момент в бъдещето ще се завърне към нея. В сегашните ви ниски вибрации е трудно да мислите какво ще бъде, но ви уверяваме, че това ще ви се струва напълно естествено.

Много неща се случват около вас, въпреки че това не изглежда да допринася за появата на позитивните промени. Но нашите съюзници винаги имат известен напредък и в случая става въпрос нещата да стават бавно, но сигурно. Постепенно промените принуждават тъмните сили да разкрият картите си. Както Светлината продължава да постига надмощие, така и възможността за Разкриването става по-силна. Това е повратна точка, която ще даде на Служителите на Светлината зелена улица и тогава ще видите толкова много неща да излизат наяве. Всички дейности, които ще донесат мир и изобилие на Земята, са приоритет и ще заемат много от нашето време. Това, обаче, не е проблем за нас, тъй като ние сме добре подготвени за всякакви предизвикателства, които могат да възникнат. Ресурсите ни са неограничени и скоростта ще бъде нашата цел с каквито и проекти да се заемем.

През последните години вие сте се подготвяли за тези времена и сте отговаряли много добре на призива да изиграете вашата роля в приключването на този цикъл. Това което едно време ви изглеждаше толкова далечно от вас, сега е на път да излезе на сцената. Наблюдавайте и слушайте внимателно и ще започнете да разчитате индикациите, сигнализиращи за началото на края на тъмните сили. Те знаят за това и все пак се опитват да избегнат очевидния край на господството си над хората на Земята. Скоро ще бъдете освободени от тяхното влияние и колко ще бъде приятно за всички вас да имате на власт хора, които благодарение на думите и действията си, ще бъдат известни като лоялни и заслужаващи доверие.

Доказано е, че интернет е чудесен източник на информация, въпреки че се използва от онези, които подкрепят тъмния ред. Вече би трябвало да сте достатъчно добре информирани, за да не бъдете подвеждани и да можете да се доверите на интуицията си. Помнете, че всичко, което е от Светлина, ще резонира с вас и ако това не е така, го оставете настрана. Това е било средство за вашето развитие, както и откриването чрез личен опит на какво можете да имате доверие. По този най-надежден начин се натрупва вашето духовно разбиране, тъй като вярванията на някой друг може да не са за вас. В края на краищата вие сте на различни етапи на развитие и трябва да търсите вашия собствен път.

В продължение на дълъг период от време вие сте имали някои прекрасни учители, които са идвали на Земята, така че не сте били пренебрегвани и оставяни изцяло да се справяте сами. Прогресът е така планиран, че най-много от вас да могат да се справят и това да доведе до разбирателство в живота ви. Това, което радва сърцата ни е, че много от вас са открили, че е възможно действията да отговарят на думите и да живеете живота си като хора, които са открили как да вървят в своята Светлина. Като правите това вие също помагате на другите, които са били докоснати от нея, което води до извисяване на колективното съзнание.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ми е приятно, че нашите усилия през годините доведоха до позитивни промени във вашето мислене. Те бяха извършвани много търпеливо, за да ви донесат нов начин на разбиране, защото старата парадигма се оказа неподходяща. Вие трябва да започнете да създавате такава, която е по-подходяща и сте постигнали успех в това. Ние ви казваме „Браво”, защото трябва да бъдете поздравени за постижението си.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.