Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, February 19, 2010

SaLuSa, February 19, 2010

Нашите съюзници предприемат толкова много действия, за да излезе първото голямо събитие в публичното пространство. Ще откриете, че подготовката става много вълнуваща, ако можете да погледнете от наша гледна точка. Ние можем да преценим различните действия, които се провеждат и имаме добра представа как е вероятно да приключат. Затова продължаваме да сме уверени в изхода, а също така и защото ръководим събитията. Очевидно ние знаем добре какво е необходимо, за да се постигне успех и защо ви насърчаваме да видите изпълнението на плана за завършване на този цикъл. Вашата позитивна Светлина е винаги добре дошла и независимо дали го осъзнавате или не, вие играете много важна роля в изпълнението на плана на Земята.

Толкова много зависи от вашето участие в последните дни, водещи към Издигането и ние виждаме, че много души сега се пробуждат за това, което действително се случва около тях. Това е времето, когато онези от вас, които са просветени, могат да им помогнат. Промените, които се случват, може първоначално да изглеждат страшни и това е моментът, когато можете да ръководите внимателно тези души. Обещанията за великото бъдеще, което предстои, могат да компенсират повечето грижи, но ще е необходим известен такт и разбиране, за да се преодолее страха за това какво се случва със семейството и приятелите. Ние разбираме любящата грижа, която усещате и може би можем да ви просветим като ви обясним за безкрайната и вечно течаща любов на Създателя. Тя обгръща всички души и позволява най-нежната и любяща грижа. Бъдещето е пътят към щастието и радостта, и всички проблеми, които заобикалят хората докато са на Земята, ще бъдат напълно преодолени. Мили Мои, имайте вяра в собствената си способност да лекувате другите и знайте, че никога не сте сами, когато работите за Светлината.

Земята може също така да бъде и самотно място, което се дължи на тъмните сили и създадената от тях идея за отделеността. Една от значителните промени, които ще преживеете, ще бъде Единството, което обединява всички в абсолютен мир. Енергиите, които съпътстват тези обстоятелства, се обвиват около вас в любяща прегръдка и вие знаете, че няма абсолютно нищо, от което да се страхувате. Всъщност великото пробуждане сега събира повече хора заедно и се върши много добра работа, което привлича дори още хора в стремежа към изпълнението. Помнете, че този период позволява появата във вашите тела на старите души, които носят много мъдрост със себе си. Дайте им възможност да говорят за това, което ви носят, тъй като те са много развити духовно и са тук, за да играят главна роля в процеса на Издигането.

Никога не се съмнявайте в резултата, тъй като планът за вашето издигане съществува открай време. Още тогава вие се съгласихте да участвате в дуалността и знаехте, че това ще приключи с вашето Издигане. Дори на онези души, които все още остават в най-тъмните царства, им е обещано да получат помощ да се завърнат към Светлината. Двойствеността не е преживяване, което е предназначено да има дълготраен ефект върху вас. Дори сега Светлината набира все повече сила и ще продължи да се стреми към сърцето докато от него не започне да блести Светлина. Вашият холографски затвор изчезва и се завръща към великия източник на сътворението. Нищо не се губи, нито може да бъде трайно унищожено.

Казано ви е, че очите са прозорците на душата и може да сте забелязали, че Светлината грее от тях като лазер. Погледнете кой да е в очите и това може да ви каже много за него, и кой не е виждал голямата любов в тях, когато двама души са влюбени. По същия начин негативните емоции могат също да бъдат разпознати и цялата същност на някой може да бъде студена и неприятна. В по-високите измерения вие виждате много по-ясно, тъй като аурата е пламък от Светлина, често изпълнена с цветовете на дъгата. Тяхната чистота е характерна за всяка душа, която живее на тези нива, както и тяхната сила, която по-ниските вибрации не могат да понесат. Някои от вас на Земята са били посетени от такова Същество и дори сте се сблъсквали с ярка Светлина, но въпреки това тя е била с паднала вибрация, така че да можете да стоите в нея.

Когато дойдете на борда на нашите кораби, ще забележите колко ярка е Светлината и как изглежда да идва отвсякъде около вас без да има дори един източник. Въпреки това, тя не ви заслепява или наранява очите ви, както може да стане на Земята. Има фини разлики при много неща, с които ще се сблъскате, като например предмети, които отговарят на мислите ви или животни, които могат да говорят с вас. Животът ще бъде съвсем различен от това, което изпитвате сега. Той ще бъде по-великолепен и по-удовлетворяващ, и ще бъде абсолютна радост да се чувствате чудесно живи и вибриращи. Болките и страданията, които може да изпитвате днес, вече няма да съществуват, защото в по-висшите тела на Светлината може да има само израз на съвършенството. Вие най-вероятно ще бъдете като нас и ще се радвате на чудесен живот, който ви предлага възможности да правите каквото желаете. Можете да живеете много по-дълъг живот, простиращ се до стотици, ако не и хиляди години, и няма да преживявате промени като остаряване на тялото ви. Повярвайте ни, Мили Мои, не е скучно или сиво, а винаги е удоволствие да бъдеш жив.

По време на процеса на Издигането вие ще направите първите стъпки към превръщането ви в Галактически Същества и ще достигнете пълно съзнание. Това няма да отнеме много време, всичко е в готовност за тези промени и ще бъде фантастично преживяване за вас. Знайте, че ще преминете през процеса, защото това е част от жизнения ви план и няма нищо, което ви принуждава. Ние сме последните, които не биха уважили избора на вашата свободна воля. Това е един аспект от живота ви на Земята, който ви е бил грубо отказван и ще ви бъде върнат своевременно. Вие сте готови да се насладите на революция, която ще отстрани всички пречки, поставени по пътя ви и ще ви освободи. Ние сме тук на нашата мисия, за да осигурим освобождаването ви от цикъла на двойствеността и да създадем възможности, които ще ви позволят да изпълните последните обещания към себе си и към Майката Земя.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние постепенно достигаме до вас, така че да разберете колко важни ще бъдат следващите няколко години. Всичко, което ви е било обещано да ви преведе безопасно до края на времето, е на разположение и е готово да се появи. Няколко отлагания не са от значение, тъй като планът е много гъвкав и има несметни ресурси, които да го подкрепят. Продължавайте да гледате напред и оставете миналото в историческите книги. Бъдете душата от Светлина, която сте и упражнете силата си, за да определите своето бъдеще.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.