Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 20, 2010

SaLuSa, January 20, 2010

Вашият великолепен отговор на трагедията в Хаити подчертава това, което сме ви казвали относно забележителното увеличаване на нивата на вашето съзнание. Вместо да разчитате на Правителства или благотворителни групи, вие предприехте действия и дадохте своя принос във фондовете за подпомагане. Това показва нивото на вашата загриженост и състрадание за онези души, които страдат. Видно е също, че вашата щедрост идва от истинска загриженост, тъй като ги считате тези души за част от Човешката Раса като вас. Едва ли е необходимо да споменаваме, че има други, които проявяват по-малко разбиране или осъзнатост. Те съдят за стойността по друг вид ценности, които често се базират на цвета на кожата и вероизповеданието.

Тъй като се придвижвате към Христово съзнание, е необходимо да следвате интуицията си и духовните импулси, които идват отвътре. Това наистина не отнема време и когато решенията ви станат мигновени, ще знаете, че сте изминали дълъг път към вашето възвисяване. Става трудно само, когато вашето его се опитва да оправдае действията ви по един или друг начин. Бъдете верни на себе си, позволете на другите да направят същото и няма да сгрешите. Човекът дълго време е живял по стандарти, създадени от други и трябва да следва собствените си убеждения. В края на краищата, вие сте тези, които сте отговорни за собствените си мисли и действия.

Колкото повече разбирате световните събития, толкова по-широка започва да става картината и ви показва какво е положението. Икономиките са все още несигурни относно бъдещето, а последиците от финансовата криза далеч не са приключили. Въпреки всичко това има светлина в дъното на тунела, защото означава, че трябва да има напълно нов подход за намиране на отговорите. Разбира се това може да се обобщи със създаването на честна и справедлива политика, която поставя хората на първо място. Силата да постигнете това е във вас и вие трябва неумолимо да оказвате натиск с исканията си за промяна.

Вече едва можем да дочакаме да се срещнем с вас и да стигнем до момента, когато ще можем да споделяме знанията си с вас. Докато историята ви е важна, вашето бъдеще трябва да ви бъде напълно обяснено, за да можете да се подготвите за живота в по-високите измерения. Както вече започвате да разбирате, той ще бъде много по-различен от сегашния ви живот и далеч по-приятен. Много от вас имат идея какво ще бъде, но ще откриете, че това далеч надхвърля очакванията ви. Скокът в развитието ви от Човешко към Галактическо същество е доста голям и при всички положения ви предоставя по-добър начин на живот. Робският труд и липсата на свободно изразяване на желанията ви няма вече да съществуват и вие ще сте свободни като птички да живеете щастливо и задоволително. Да, Мили Мои, можем да ви кажем много за това, но се опитваме да не ви затрупваме с подробности твърде бързо. Достатъчно е да кажем, че вместо да бъдете свързани неразривно с Земята, вие ще сте Космически Същества, свободни да изпитате всички негови чудеса и безброй форми на живот.

Не всеки ще трябва да се издигне, а някои от вас ще бъдат представени на своите Космически семейства и ще се завърнат вкъщи с тях. Много доброволци са идвали често на Земята, за да съдействат при подготовката за Издигането. В момента има хиляди, които работят като наши съюзници и те не винаги знаят своя произход. Ако се чувствате привлечени към Космическите Същества, е по-вероятно да сте свързани с тях. Често такива хора се чувстват не на място на Земята и усещат, че това не е техният истински дом. Понякога те имат неосъществен копнеж да разберат какво липсва в живота им. Знайте, че всичко ще бъде разкрито през предстоящия период, който веднъж започнал, ще се окаже вълнуващ.

Умората и отпадналостта са често изпитвани във вашето измерение, защото по-ниските вибрации изсмукват енергията и тялото се изморява лесно. Към края на този цикъл, ще откриете, че промените в тялото ви ще преодолеят тази ваша склонност. Накрая вие ще можете да презареждате тялото си съвсем естествено от енергията около вас и няма да разчитате толкова на приема на храна. По-фините ви тела ще са също така по-малко склонни да се разболяват и постепенно ще се освободите напълно от болестите.

Някои от вас вече са постигнали състояние на почти перфектно здраве и голяма роля за това играят диетата, упражненията и спокойствието на ума. Хранете се здравословно, поддържайте тялото във форма и бъдете спокойни през цялото време. Негативните емоции разрушават тялото и са носители на болести. Позитивните мисли са вашата защита срещу по-ниските енергии, които в противен случай могат да бъдат привлечени от вас. Всички тези съвети са свързани с Издигането, тъй като вие сами създавате вашия път, а хармонията и баланса са необходими, ако искате да успеете.

Разбира се вие никога не сте оставени изцяло на своя собствен начин на мислене и вашите Водачи са с вас, за да ви подтикват към действия, които са във ваш най-добър интерес. Намерете спокоен момент, за да се обърнете навътре към себе си, когато имате нужда да намерите решение за своите проблеми. Това винаги е чудесно отпускащо преживяне, което ще намали стреса от работния ден. Стресът е вашият голям убиец и начинът ви на живот е свързан много с него. Затова е толкова важно да си починете от средата и обстановката, които го причиняват. Знаем, че много от вас се отказват от правото си на почивка и това не е благоприятно за доброто здраве.

Мили Мои, вие сте силни същества и двойствеността ви е направила много издръжливи, нещо без което нямаше да оцелеете. По много различни начини вие сте тласкали човешкото тяло и психика към крайности и Човекът се е отличавал с това, че е приемал предизвикателствата, които физическия живот е поставял пред него. Толкова много сте научили в този цикъл, че сте станали Същества с голяма воля и сила. Целият този опит ще бъде пренесен с вас в бъдещето и ще ви служи добре, когато се изправите пред нови предизвикателства.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се възхищавам на прогреса ви при наличието на толкова много трудности. Изглежда, че Човек често показва най-доброто от себе си, когато предизвикателствата са най-тежки, както в Хаити сега. Безспорно това създава чувство за Единство и желание да се преодолеят проблемите като доказателство за сила. Когато успеете да обърнете такова бедствие в победа за Човечеството, вие сте победители и ние ви обичаме за това. Пътят към бъдещето може да криволичи, но той ще достигне крайната цел на Издигането, както е планирано.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.