Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, February 24, 2010

SaLuSa, February 24, 2010

Бъдете внимателни, когато вървите по своя път през джунглата от информация около вас. Тя се увеличава с всеки изминал ден и понякога е подвеждаща, ако не и в противоречие с това, което може да вярвате, че е истина. Освен ако нямате добра причина да промените това, се придържайте към основните си вярвания, в противен случай може да се объркате. Често онези, които раздават съвети, популяризират своята собствена система от вярвания, но са съвсем искрени в това, което правят. Трябва да намерите източник, на който можете да се доверите и като цяло да приемете това, което ви се предава. Каквато и да е истината, тя ще издържи проверката на времето и в светлината на разкритията, които ще настъпят скоро, тя накрая ще бъде разбрана от всички. Тези дни са за изчистване на старото, но и за запазване на перлите на мъдростта.

От векове са правени опити да бъдете доведени в Светлината, но напредъкът е изключително бавен. Въпреки това, нивата на вашето съзнание са нараснали значително, така че сега те са на ниво, на което можете да поемате и разбирате по-висшите учения. Мили Мои, ние говорим за вашата духовна еволюция, която не е задължително да има нещо общо с религията. Вие сте на етап, на който можете да поемете отговорност за себе си и наистина това е далеч по-добре, отколкото постоянно да се налага да бъдете водени от други. Разбира се има учители, които са достигнали ниво, на което могат да ви помагат, но бъдете сигурни чия помощ привличате. Не всеки, който претендира, че е просветен, е непременно наясно с пълната истина. Вашата интуиция ще „почувства” отговора, който получавате и ако чувството е правилно, го приемете.

С течение на времето ще придобивате супер съзнание и тогава ще станете „Всезнаещи”, но междувременно ще напредвате уверено към него. Останете отворени за нови идеи и бъдете подготвени да промените позицията си по всеки въпрос, който има връзка с Издигането. Фактът, че то представлява идването на края на дните означава, че се предлагат много идеи, които да обяснят как ще случи това. Подробностите не са непременно толкова важни, колкото вашето намерение да участвате и това е, върху което се препоръчва са се съсредоточите. Краят на дуалността ще дойде, независимо какво ще се случи в нейните последни дни. Циклите са постоянни и сигурни, и нищо няма да промени изпълнението им, както се очаква.

Работниците на Светлината на Земята се насочват към едно епично постижение, което ще положи началото на поредица от събития, които няма да могат да бъдат спрени. Най-после истинските и необходими промени ще започнат и вие ще видите резултатите пред вас. Животът ще се промени много в сравнение с този, с който сте свикнали сега. Дори той да е хаотичен за известно време, вие ще бъдете повече от компенсирани чрез извисяването, което ще преживеете. Всичко, което предстои е необходимо, за да се създаде финалния път към Издигането. Вие и Земята ще бъдете издигнати и вашето ново начало в по-високите измерения ще е започнало. Невероятните промени дори ще надхвърлят очакванията ви, а бързината на промяната ще спре дъха ви.

Илюминатите вече не са силата, която бяха, но ние трябва да ги извадим още от строя, за да прекратим всякаква намеса в нашите планове. И все пак, тяхното влияние също отслабва и много хора, които са били вербувани да вършат работата им, напускат потъващия кораб. Не всички, замесени с тях, непременно подкрепят това, което те правят и с повишаване нивото на съзнанието дори техните сърца копнеят Светлината да влезе в живота им. Това ще се случи на много хора по цялата Земя и душите се пробуждат за тяхното По-Висше Аз. Повече не могат да се извършват негативни действия без извършителят да усеща някакво ниво на отговорност. Светлината е всемогъща и няма да има място, където тъмните сили да се скрият. Всяка душа на определен етап ще се изправи пред миналите си действия и ще отсъди собствената си степен на отговорност за тях. Ще откриете, че тя не може да бъде оправдана, защото е било разрешено или заповядано от някой друг.

Запазете спокойствие, когато чуете истината за много трагедии, които са се случили в последно време. Голямата истина за това как сте били задържани в продължение на хилядолетия време ще ви порази и вие ще останете с отворена уста поради степента, до която вашата сила ви е била отнемана. Обратната страна на всичко това е, че вашите права ще ви бъдат върнати, така както първоначално са обхванати от Конституцията. Вие ще сте модел за целия свят, тъй като се събирате заедно в Единство, което бележи една истинска суверенна цивилизация. Тя ще се базира на духовните идеи, които ще ви издигнат до нивото на Извисени Същества.

Знаем, че хората се тревожат да оставят всичко зад себе си, когато се издигнат, но трябва да разберете, че в действителност вие по-скоро печелите, отколкото губите. Всичко, създадено на Земята, съществува в по-високите измерения, така че вашите любими картини или статуи могат да бъдат перфектно пресъздадени. Въпреки това, тъй като ще живеете в различни условия, ще откриете, че земните ви вещи вече няма имат същата привлекателност. Няма да имате нужда от абсолютно нищо и ще имате собствена сила да създавате. Всъщност вие ще се свързвате заедно, когато е необходима повече от индивидуална енергия, ако например желаете да създадете сграда.

Мили Мои, просто позволете на нещата да се проявят както е подходящо и знайте, че всичко е наредено и планирано за вашето щастие и удовлетворение. Трудните времена ще бъдат съкратени от нашето присъствие и Божественото разрешение да ги сведем до минимум. Толкова много неща се правят от толкова много Работници на Светлината на земята и извън нея, че наистина няма от какво да се притеснявате. Всеки от вас ще изпълни житейския си план и за много хора това означава успешно завършване на Издигането. Затова позволете на другите да завършат пътя си, дори ако бихте желали нещо друго. Неизбежно ще има семейства и приятели, които имат различен от вашия план, така че позволете им да бъдат свои собствени съдии за това, което е най-добро за тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че с наша помощ ще станете по-просветени. След хиляди години опит в дуалността няма нужда да ви караме да бързате през последните години. Въпреки това, с все по-развиващото се съзнание, вие сте готови да поемете повече информация от когато и да било преди. Ние ви насочваме в правилната посока и вярваме, че това ще ви помогне да намерите собствения си посветен път.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.