Home > > Matthew Ward — 25. september 2017

Matthew Ward — 25. september 2017

Nordkorea; afsløring, bekendtgørelse af NESARA forhindret af 9/11; specifikke datoer i meddelelser; korncirkler; uro, monsterstorme; arter af reptilmennesker, DNA; sende lys til de mørke; ”det gode” og ”det onde”

Med kærlige hilsener fra alle sjæle på denne station, dette er Matthew. Voksende bekymringer omkring Nordkorea har ført til henvendelser som, "Kan rumskibe lande, hvis tilstedeværelsen af ET’er ville kunne afværge en atomkrig?" og bemærkninger som "Det ville virkelig være en meget stor hjælp, hvis afsløring og landing af rumfartøjer snart ville ske!" I Kære, lad os forsikre jer om, at den eskalerende retorik ikke vil føre til atomkrig, og hvis missiler med atomsprænghoveder skulle blive afskudt, vil besætninger på rumfartøjer forhindre deres detonation.

Hvad angår afsløring og landinger, gælder det, vi fortalte jer for noget tid siden, stadig: Gud har ansvaret for timingen, da kun Han kan vide, hvornår sikkerheden er sikker for de landende grupper og Jordens folk. Endelige detaljer om officiel anerkendelse af extraterrestrisk tilstedeværelse vil ske samtidig med timingen, men vi har ikke hørt om ændringer i den oprindelige plan. Via en sending på TV, der sendes til alle nationale institutioner, vil internationalt respekterede personer bekendtgøre, at venligtsindede civilisationers rumskibe befinder sig i jeres himmel og nogle vil lande umiddelbart derefter. Så vil velkendte notabiliteter, der hilser på besætningerne, der stiger af rumskibene, blive sendt, og hvis ikke på dette tidspunkt, så snart derefter, vil medlemmer af vores universelle familie, der er udpeget til forskellige missioner rundt omkring i verden, blive præsenteret i en konferencelignende udsendelse. Når samfundet bliver bekendt med deres besøgende - og lysvæsner i hele dette univers vil være henrykte over at se Jordens folk blande sig med disse familiemedlemmer! – vil forskerne blandt dem og jeres teams af specialister slå deres ideer og teknologier sammen, og en genopretning af planeten vil begynde for alvor.

Til læsere, der spurgte, om det er sandt, at afsløringen vil ske den 21. december, siger vi, at mens intet skal betragtes som umuligt, så regn dog ikke med det. Illuminati vil ikke have, at folk end spekulerer på mulighden af, at venlige ET’er måske eksisterer lysår væk. For at forhindre afsløring og bekendtgørelsen af ??NESARA, der var planlagt til den 12. september 2001, blev "9/11" forræderiet begået mod ??USA's befolkning af deres egen regering, og siden da har Illuminati haft held med at tilsløre sandheden om det infame angreb og den information, der skulle have været bekendtgjort dengang.

Helt sikkert er det, at tilstedeværelsen af ??andre civilisationer vil blive officielt afsløret, men forvent ikke, at det sker på en specifik dato, som angivet i nogle budskaber, der cirkulerer på internettet - mørke kilder angiver fiktive tidspunkter for begivenheder, de ved, ikke vil ske. Når datoen kommer, men begivenheden ikke indtræffer, er de sandsynlige reaktioner desillusionering, modløshed eller vrede, følelser, der udsender lave vibrationer, som de mørke nærer sig af, og hvis det, at begivenheden ikke indtræffer, overbeviser folk om, at intet i kanaliserede budskaber er troværdigt, betyder det et dobbelt kup fra de mørkes side.

Vi vil gerne her svare på jeres spørgsmål om korncirkler på grund af korncirklernes relevans for afsløring og landinger, og vi vil komme til det. Men først, de er lavet af specielle kunstnere, kunne man sige, om bord på nogle af rumfartøjerne omkring planeten. Deres koncentration på mentale billeder skaber elektromagnetiske "stenciler", der overføres energetisk til udvalgte marker, hvor de bøjer kornstænglerne nøjagtigt i overensstemmelse med kunstnerens komplekst detaljerede billeder.

Nogle af cirklerne indeholder budskaber, men dem, der laver dem, ved, at korrekte fortolkninger ville være sjældne, så deres mønstre er primært lavet for deres skønhed og for oplevelse af ærefrygt. Vi foreslår, at fortolkninger ikke er nødvendige for at værdsætte disse aspekter af korncirklerne og, langt vigtigere, se deres formål: De er konkrete beviser på, at andre civilisationer befinder sig i nærheden, og da de kan rejse til Jorden, har de afgjort evnen til at invadere, men de har alligevel ikke gjort det. I nogen og fyrre år har disse fantastiske mønstre, der dukker op i løbet af natten, for det meste i Storbritannien, men også i mange andre lande, og nu i et antal på over tusind, forbløffet jeres forskere og ledere. Alene det ville være grund nok for mainstream medierne aldrig at nævne dem, men den virkelige grund til censuren er, at deres præcision og pludselige opdukken ikke kan være lavet af menneskers hænder – så hvem laver dem?

Illuminati ved det. Det er grunden til, at extraterrestriske gennem iIlluminatis indflydelse i film- og spilindustrien, afbildes som groteske skabninger, som ønsker at erobre Jorden og tilintetgøre befolkningen eller gøre dens indbyggere til slaver. Hvis folk vidste, de mange måder, hvorpå disse besøgende i jeres himmel har hjulpet planeten og hvorpå deres ekstraordinære hjælp, når de lander, vil omfatte genoprettelse af miljøet og naturen, ville de byde de indtagende, sympatiske, kærlige mennesker fra andre verdener velkommen med åbne arme uden nogen form for frygt overhovedet.

Men de mørke er afhængige af frygtenergi for at kunne overleve. Derfor må de, samtidig med at de forvrænger billedet af "aliens", forhindre landingerne af ??deres rumskibe ladet med teknologi, og de har gjort det ved at opretholde uro på den ene eller den anden måde i jeres verden. Selv om de gennem krige, terrorisme og virulente smitsomme sygdomme har skabt det mest omfattende kaos og frygt, tjener de økonomiske forhold og voldsomt vejr dem også godt. Et nyligt eksempel er den usædvanlige række af katastrofale storme, som deres håndlangere i USA startede eller intensiverede, og hvis de lykkes med at skyde skylden for geo-engineering på Rusland, vil det være endnu et hævngerrigt slag mod præsident Putin for at nægte at samarbejde med dem.

Besætninger på rumfartøjer mindsker de katastrofale virkninger af vind og vand i det omfang, de kan, men disse vejrfænomener er personlige tragedier for de millioner, der er direkte berørte, og oprydning af ruiner og genopbygning indebærer alvorlige fiskale og logistiske problemer for de ramte regioner. Men de positive virkninger af kraftige storme - det samme gælder for skovbrande og jordskælv - hvad enten det skyldes Moder Natur eller menneskeheden, opvejer de negative virkninger. De frigiver negativitet, så det ikke kan akkumuleres og blive et næringsforråd for mørke sind og hjerter. De giver ligeledes mulighed for millioner af sjæle at opleve valgte karmiske lektioner. Strømmen af ??bønner verden over, frivillige og forsyninger fra fjerntliggende lande og stemningen, der opstår på grund af græsrødders hjælp til de ramte befolkninger – kærlighed-lys i aktion - øger yderligere vibrationerne på planeten og i samfundet. Og hver ødelæggende tilstødelse skaber større bevidsthed om, at enhed i ånden tjener alle folk langt mere end den splittelse, som de mørke forsøger at fastholde.

"Hvordan kan det være, at Matthew ikke taler om de reptilmennesker, der er rundt omkring på denne planet? Dem i regeringen, dem i medierne, dem, der er shapeshiftere? Hvorfor nævner han ikke kampen, ??der foregår mellem det gode og det onde og med det mener jeg Satanisme, Djævelen?" Lad os starte med at sige, at ikke alle reptilmennesker på Jorden er mørke og ikke alle, der har mørke tilbøjeligheder, er reptilmennesker. Sikkert er det, at nogle er det - kongelige, der har holdt deres blodlinje ren, medlemmer af de "herskende familier", der gifter sig indbyrdes for at samle deres formuer og magt og nogle personer, der har stor indflydelse i regeringer - men der findes i antal flere mennesker end reptilmennesker af mørk overbevisning, og alle er de marionetter for de mørke kræfter uden for planeten. Og ligesom der findes lysfyldte menneskelige civilisationer, er der også lyse reptilmenneskelige civilisationer. Sidstnævnte er ivrige efter at afkræfte den fejlagtige overbevisning om, at deres art er synonym med mørket, og de arbejder side om side med andre arter for at forpurre deres mørke slægtninges bestræbelser, hvor end i universet de hærger.

Hver arts DNA er unik, men det er ikke den fysiologiske forskel, der fører til fromme eller ondsindede veje. Det er et spørgsmål om den frie viljes valg, der tages af hver enkelt person i hver enkelt art - en sjæl kan være betydeligt udviklet i nogle aspekter og være berøvet for lys med undtagelse af den gnist, der er dens livskraft. Det er imidlertid reptilmenneskenes DNA uden for og på planeten, der gør det muligt for dem at overgå Jordens civilisation i intelligens og manifesterende evner - det er grunden til, at de kan skifte form (shapeshifte) - og det lille antal personer, der er afkom af et menneske og et reptilmenneske forældre arver dele af DNA fra begge. Igen har denne forskel i sammensætning intet at gøre med de bevidste valg, der fører en person mod lyset eller mørket.

Kære brødre og søstre, simpelthen ved at være udstråler I lys, og vi opfordrer jer til at tænke over dette og række ud til alle, der er faldet ned i mørke - de er dem, der mest af alt har brug for lys. Det er fraværet af denne magtfuldeste kraft i universet, der motiverer dem til at udfylde deres tomrum ved at forårsage frygt hos andre - de har brug for denne energis lave vibrationer for at opretholde sig selv og undertrykke deres egen frygt. De opfatter sig selv som verdens retmæssige herskere, og de er bange for at miste kontrollen, hvis lysets høje vibrationer når dem. Det er præcis, hvad lys gør, men det, de ser som deres undergang, ville være deres frelse! Tsunamien af lys, den samme energi som kærlighed, som I sender ud, vil hjælpe disse mennesker til at overvinde det mørke, der har holdt dem fanget.

Nu vil jeg tale for mig selv for at fortælle jer om de to øverstbefalende reptilmennesker, der kom til Nirvana for ca. 20 år siden for at forklare over for Rådet, hvordan deres styrker ville stoppe spredningen af ??indtrængende fra en anden galakse, der var kommet ind i vores. Deres intelligens og ligefremhed i beskrivelsen af deres evner var i den grad imponerende, men det var deres formål med at komme, der var særligt bemærkelsesværdigt. Reptilmennesker er universelt kendt for kun at respektere civilisationer, der er fremragende krigere og har våbenstyrke; alligevel ønskede de, at Rådet skulle vide, at de ville beskytte Jordens åndelige rige og alle andre verdener i denne galakse, hvor kærlighed-lys hersker suverænt.

I kan måske være interesseret i at vide, at de øverstbefalendes kroppe var kortere og slankere end de fleste voksne menneskers, de havde ikke noget hår, deres hud var grå, deres øjne sorte og stikkende. Det lyder måske ikke tiltalende, men disse rolige selvsikre mænd i balance med sig selv i enkle skræddersyede uniformer så ret distingverede ud. Reptilmennesker i andre civilisationer kan se betydeligt anderledes ud artsmæssigt, de kan manifestere hvilken som helst form, de ønsker og skifte til en anden på et øjeblik.

Efter konferencen fik en af de øverstbefalende tilladelse fra Rådet til at sende en præsentation til en bog til min mor, og hans oplyste information blev medtaget i en besked for nogle år siden. [Horiss' præsentation og beskrivelse af hans folk og hjemland er et kapitel i Voices of the Universe (Stemmer fra Universet) og er en del af meddelelsen fra 24. juni 2009.] (Se nedenfor). Tak, Mor.

Og nu, det højere perspektiv af "kampen mellem det gode og det onde" er lyset vs. fraværet af lys; Djævelen og Satan er navne, der personificerer de mørke kræfter, det store universelle kraftfelt, der omfatter den energi, der udsendes af alle tanker, følelser og handlinger med negative tilknytninger. Religiøse overbevisninger udtænkt af de få, der kun tjener sig selv, så de kunne kontrollere masserne, har et Højeste Væsen, der bestemmer, hvor folk vil komme hen, når de dør. Hvis de dømmes "gode", belønnes de ved at komme til et afslappende sted og bliver der for evigt; hvis de dømmes "onde", kommer de til et evigt helvede styret af Djævelen eller Satan. Disse overbevisninger, som har forårsaget massive blodsudgydelser i århundreder i Guds navn, Allah eller en anden betegnelse for dette univers’ Højeste Væsen, har ikke det mindste kendskab til den universelle virkelighed om, at både "godt" og "ondt" er energistrømme med henholdsvis positive eller negative tilknytninger. Takket være lyset, der stråles til Jorden og udstråles af lysarbejdere, mindskes kraften i overbevisninger, der bunder i og fastholdes af løgne.

Kære familie, vi ved, at I ønsker, at det og alle andre fremskridt i bevidst og åndelig bevidsthed, kunne ske hurtigere. Vi ved også, at I ikke kan huske, at civilisationer har brugt så lang tid som 50.000 år med jeres tidsregning for at opnå det, I har gjort, men se venligst de fantastiske fremskridt, som jeres lys har hjulpet med at opnå, siden verdenstransformationen begyndte for blot ca. 80 år siden.

Aldrig er I alene på jeres mission for at hjælpe Jordens folk med at vågne. Vi og alle andre lysvæsener støtter jer med den uforlignelige kraft i ubetinget kærlighed.

______________________________________

KÆRLIGHED og FRED

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books

Oversættelse: Margit Villumsen og Kim Dyrlund


("En reptil-kommandør taler: Horiss" fra bogen "Stemmer fra Universet")

19. oktober 2003

Suzy: Matthew, hej min kære! Er jeg rigtig på den, eller forestiller jeg mig bare, at en reptil-kommandør (der befinder sig i lyset!) vil give mig en meddelelse til bogen? Det var min vågne tanke.

MATTHEW: Du har ret, mor, og jeg er glad for at kunne introducere Horiss, der er en af de kommandører, jeg mødte adskillige år tilbage ved en konference i Nirvana. Han er blevet givet tilladelse af Rådsforsamlingen til at give en meddelelse til denne bog. Det dobbelt "s" i hans navn angiver den bedste engelske lyd, som har en lang, blød "s"-lyd ved slutningen, og vær sød ikke at forbinde denne lyd med hvislelyden fra en slange! I hans folks sprog, der har de forskellige lyde af deres navne en behagelig kvalitet at lytte til. Nuvel, vær sød at hilse Horiss velkommen.

Suzy: Velkommen, Horiss.

HORISS: Mine meget varme hilsener til dem, madam. Jeg er blevet fortalt, at jeg kan henvende mig til dem uformelt, men hvis det er i orden med dem, så vær venlig at vise mig den gunst, at tillade mig at henvende mig mere formelt, da jeg føler mig mere komfortabel ved at tale på denne måde.

Suzy: Jeg ønsker, at de skal føle dem helt komfortabel, og madam er helt fint med mig.

HORISS: Tak. Det er kendt af nogen af dit folk, at visse individer af min civilisation er frygtindgydende væsener, som har skabt alle mulige former for ondskab i jeres verden igennem uendelige tider. Vi er ikke stolte af denne sandhed, og jeg er blevet opfordret til at tale på vegne af det større antal af dem, vi er, som ligeledes modsætter sig indflydelsen af disse mørke medlemmer. Vi tænker ligeledes om dem, som værende mørke, på grund af deres handlinger, og vi er i kamp med dem, for at fjerne deres indflydelse på jeres planet og hele resten af denne del af dette univers.

Det er helt tænkeligt, at af alle dem, der modsætter sig deres mørke, der er vi de mest lidenskabelige, fordi deres handlinger kastes tilbage på os som en samlet civilisation. Disse medlemmer danner ikke flertallet, og er ikke repræsentative for resten af os, og det er ej måden vi ønsker at blive portrætteret på. Lad mig venligst meddele til jeres verden, hvordan naturen af resten af os er. Tak.

Uden at ville lyde pralende, så kan jeg fortælle jer, at vores intelligensniveau overgår den af mange andre civilisationer, som ligeledes har udviklet sig intellektuelt og teknologisk ud over jeres stade. Vi er dog mindre spirituelt udviklet end mange andre civilisationer, som ikke har udviklet sig til vores mentale udviklingsstade. Vi bestræber os på at bringe mere oplysning ind i vores civilisation, og en bestræbelse i at opnå dette, er dels at slutte sig til andre i de samlede lysstyrker for at betvinge og sidenhen udslette den mørke reptilske indflydelse.

Alle sjæle i dette univers stammer fra den samme Ene Kilde, hvilket gør os alle til uadskillelige aspekter af Skaberen og hinanden. Gud har fortalt dig, at Han er en sammensmeltning af alle sjæle i dette univers og elsker alle lige meget. Jeg siger Gud til dig, madam, fordi det er jeres navn for regenten af dette univers. Denne ligelighed i forbindelse med Guds kærlighed er sand ud fra vores erfaring, da vi første gang anmodede Gud om at eliminere disse mest fordærvede af vores brødre fra dette univers. Han har ingen autoritet til at gøre dette, og ligeledes intet ønske, fordi alle efterfølgende sjæleaspekter af disse oprindelige er i sandhed elementer af Gud.

De mørkeste sjæle i min civilisation kom ind i dette univers fra et andet univers i en energisammensmeltning mellem disse to universer, der var ment som værende gensidigt fordelagtigt ved en delen af lys for at bevæge sig frem i spirituel klarhed. Nogen sjæle modsatte sig denne mulighed, og nu er de i dette univers blevet Guds ansvar for at bringe lyset til dem. Det gør det til vores ansvar, at kæmpe imod deres fortsættelse i mørket.

Madam, går jeg for hurtig frem for dem?

Suzy: Nej Horiss. Alt det røde er blot stavefejl, og jeg retter dem bare senere. Men jeg vil gerne stille dem et spørgsmål. Var de mørke sjæle, som kom ind i dette her univers, reptiler til at begynde med, eller var det sådan, at din civilisation allerede eksisterede her, og de så blot valgte at træde ind i denne?

HORISS: Jeg kan godt lide deres spørgsmål, madam. Det, der trådte ind, var sjæleenergien med mørke tankeformer tilknyttet. Denne slags sjæleenergi trådte ikke kun ind i reptil-civilisationen i dette univers, men det var dog den primære. De blev tiltrukket til vores civilisation gennem den universelle lov om at 'lige tiltrækker lige', og tiltrækningen på denne side bestod i vores civilisations tendens til at se styrke som at kunne opretholde kraftfulde forsvarsstyrker af stor militær magt. De sjæle med mørke, som har indflydelse på menneskene på jorden, er de reptiler, som har gjort det klart overfor andre krigsførende sjæle, at jorden helt og holdent er deres territorium i denne erobring.

Jeg kan se, at deres sind har fået de svar, det ønskede, og at de er klar til at fortsætte.

Den mest effektive måde at eliminere de mørke reptiler er ved at skabe mere lys i dette univers, i den grad, at deres sjæle enten vil blive infiltreret med dette lys, eller at de i stedet vil forlade dette sted her for at flygte fra denne mulighed. Nej, jeg ved ikke, hvor de i given fald ville tage hen, da jeg ikke kender til betingelserne i andre universer, eller om de kan træde ind i andre uden tilladelse. Det er derfor, at vi bestræber os på at bringe lyset til dem her og nu. Det er lyset, der mangler fra disse sjæle, og de tror, at det ville destruere dem, hvis de kom i kontakt med det. Det er frygten for dette, der motiverer dem til at bekæmpe lyset, hvor end de ser det. For lyset ville i stedet fylde dem med den op-LYS-ning, som de mangler og ej ødelægge dem. Men de tror ikke på, at det er sandt, og derfor fortsætter de deres kamp imod det.

Jeg ønsker, at beskrive for dem, hvordan de lyse reptiler er. Fordi du associerer dette navn med jeres dyre-reptiler, og ikke har så megen kærlighed og hengivenhed for disse væsener, så er det nemt for dem, at forestille os værende i denne form. Men vi har ikke denne form, med mindre vi ønsker at skabe den, hvilket vi ej gør, da disse former ville være for begrænsende for den bevægelse og funktion vi ønsker. Vi har en grad af intelligens, hvor vi kan skabe en hvilken som helst form, vi måtte ønske.

I er blevet fortalt, at de mørke reptiler på jeres planet ser ud, lige som ethvert andet almindeligt menneske, så I ved, at alle reptiler har denne evne. Det kan være enten behageligt eller ubehageligt for dem at høre, at nogen af os med lyse sjæle også befinder sig i blandt jer, og et pænt antal af jer er genetiske krydsninger mellem mennesker og reptiler. Det er hverken til jeres fordel eller ulempe, da det kun har noget med DNA'ets arv at gøre, og ikke har nogen som helst virkning på jeres sjæls evolution.

Madam, deres rystende energi byder mig at spørge dem, om de ønsker at kommentere noget?

Suzy: Nej tak, Horiss. Ja - ok. Åbenbart har du set min computerskærm med alle de røde linjer. Er du her i ånden eller måske endda i dit æteriske legeme?

HORISS: Hverken eller, madam. Jeg er i stand til at se dem tydeligt fra mit hjemland. I dette øjeblik befinder jeg mig i mit "kontor", som et sammenligneligt begreb for jeres kontormiljø. Men jeg er glad for at de spørger, da det giver mig mulighed for at nævne, at denne evne til at se på en fjern afstand, er sat i værk af ligheden i energi-bindingen, hvilket også letter, at de klart kan høre mine ord. Jeg vil tilføje, at hvis jeg ønskede at komme tilstede i deres kontor, så kunne jeg være der på et øjeblik, enten i ånden eller i en krop, som jeg ville materialisere, men jeg ville ikke vælge at gøre dette, da jeg tror, at en solid form, der lige pludselig ville komme til syne uanset måden og formen, selv hvis det var en for dem velkendt, ikke ville være en komfortabel oplevelse for dem.

Suzy: Ja, jeg tror de har ret, Horiss - jeg ville ikke være forberedt på det. Vær venlig at fortsætte.

HORISS: Så gerne. Matthew har fortalt Dig, at vi respekterer militær styrke, og vi har ikke meget til overs for en civilisation, som har en anden holdning til det. Han fortalte Dig dette for nogle år tilbage i den lineære tidsregning. I den universelle "tid" befinder nogen af os sig i højere stader af indre spirituel balance, og denne højere udviklede mulighed i en "fremtid" hjælper os "her i nuet" at forlade denne livsanskuelse. Det vores "nuværende" medlemmer har troet, er, at kraften fra store militære styrker er nødvendig, for at forhindre invasionen af mørkt sindede sjæle, hvis metode for besejring er ved hjælp af militær styrke. Mit folk er i det store hele ikke dem, der angriber af natur, men i stedet forsvarere. Nu ser vi, at den større mængde lys, som frembringes i hele universet, mindsker områderne, der befinder sig under mørkets kontrol, og det sætter os følgelig i stand til ligeledes at nedbringe vores forsvars-udsyn.

De spørger andre civilisationers repræsentanter om deres befolkninger, og jer er ivrig for at lade dem vide mere om mit folk. Når jeg siger "mit folk", så mener jeg dermed ikke, at vi er repræsentative for alle reptil-populationer, lige så lidt som mennesker på jorden er repræsentative for alle menneskelige populationer i dette univers. Jeg vil nu kun tale om de folk, der har bopæl i min verden.

Vi bor på en planet i denne galakse, som befinder sig lige så tæt på mit stjernesystems sol, som jorden befinder sig tæt på Sol. Vi anvender energien fra vores sol meget mere virkningsfuldt end i anvender energien fra Sol. I stedet for jeres mange forskellige former for energiproduktion, så stammer al vores energi fra solen. Det kunne jeres også gøre, og alt som i udvikler jer i jeres opmærksomhed omkring dette, der vil det komme til at ske. Desuden findes der ingen forurening fra nogen som helst kilde nogen som helst steder på vores planet, hverken på landjorden eller i havene, og det skyldes vores teknologi, som forhindrer en sådan forurening i stedet for siden hen at bestræbe sig på at rense den igen.

Vores hjemlands-planet kaldes Lacone [lah-cone', med betoningen lagt på anden stavelse og en blød "nnn"-lyd]. Den er lige så stor som Uranus, for at lave en sammenligning, som stadig går ud over jeres opfattelsesevne, men det fortæller jer, at den er meget større end jorden, og den har omtrent den samme tæthedsgrad, som jorden i dens form og substans. Vi har ikke den samme mangfoldighed af naturlig skønhed, som jorden har, og hvilket jorden dog ikke længere har som i tidligere tider, på grund af ødelæggelser i mange områder. Vores byer er større end jeres de største. Det er temperamentet og valget af de fleste af os, og foreningen af ideer og ønsker, som har været fokuseret på det samme mål, manifesterede store og sidenhen endnu større befolkningscentre. Vores byer er pletfri, ligesom afsidesliggende ubeboede områder er det rundt om på planeten. Vi kan rejse til et hvilket som helst sted på planeten næsten øjeblikkeligt, enten ved tankens kraft eller mere mageligt i befordringsmidler.

Den ydre fremtoning, som mit folk har valgt, når vi er derhjemme eller besøger andre højtudviklede civilisationer, er, som da jeg trådte frem i Nirvana, da jeg mødte Matthew. De mandlige og kvindelige former og træk er meget ens med kun lille variation, hvis overhovedet der er nogen. Vi har ikke en blanding af racer, som I har det, og hvilket skaber den store variationsgrad i jeres fremtoning, men dette er ikke grunden til, at vi er så lig hinanden i vores. Vores kollektive valg er at se ens ud. Det er lang tid siden, at vi lærte, at forskelligheder i fremtoning kan føre til fordomme og diskrimination, og med vores tilbøjelighed til at være et defensivt folk, der valgte vi at fjerne elementer, som vi havde kontrol over, således at civile konflikter ikke ville opstå for at svække os.

For at beskrive os, så har vi en højde, som ikke er meget forskellige fra jeres gennemsnitlig højde, men vi er ensartet slanke undtagen de af vores kvinder, som er gravide. Vores hudfarve er bleg blå-grå, hvilket er behageligt for os, selvom det nok er usandsynligt, at I vil synes det samme. Vores øjne er det mest fremtrædende, som er store og mørke. Jeg ved, at Matthew har fortalt dig, at de er så mørke, at I ikke kan se ind i vores sjæle, men nu ved han, at dette ikke er sandt, da han har udviklet sig meget siden vores første møde adskillige år tilbage. For at være mere præcis, så er han en højt udviklet sjæl, og via selverkendelse har han elimineret de lag af ikke-forståelse, som er kommet med indoktrinering af urigtige informationer og derved medfølgende opfattelser og overbevisninger.

Vores uddannelse er på linje med vores avancerede intelligens, og enhver sjæl befinder sig i læringssystemet lige fra fødslen, indtil de bevæger sig videre, det i kalder døden eller overgangen. Det er vores intensive ønske om at lære, som har tilladt os at falde tilbage i forhold til vores spirituelle udvikling, som er kommet i anden række, og det er ved at ændre sig nu. Fokus på læring er stadig lige så stor, men nu er den mentale del af læringen mere balanceret med det tiltagende ønske for spirituel læring, som er en anden form for læring. Det er denne selvopdagelse, som jeg netop nævnte, der fjerner lag af indoktrinering, og tillader åbningen til sandheden om dette univers og Skaberens love, som regerer her, sammen med Guds love om ordenen af himmellegemerne og andre aktiviteter af den salgs, som er helt unik for dette univers.

Vores børn bliver undfanget på den samme måde som jeres, men deres intelligens ved fødslen tillader dem at tale meget hurtig efter, og deres fin-motoriske evner er udviklede med det samme. Så allerede i en meget ung alder, omkring ved 5 år i jeres tidsregning, men med en modenhedsgrad, som svarer til jeres voksenstadie, så er de ikke længere afhængige af forældre for beskyttende omsorg og vejledning. Det er kærligheden i familien, som forbinder os, og resulterer i, at vores børn forbliver tætte på deres hjem lang tid efter, at de er blevet selvforsynende.

Madam, hvad ellers kan jeg fortælle dem?

Suzy: Hvad end, der beskriver jeres liv og jeres verden!

HORISS: Ih, du store! Det vil jeg gerne. Udmærket, for at beskrive planeten yderligere, så er der mange ligheder i forhold til jorden, såsom store forskelle i højde, store have, mange skove og planter og golde områder med klipper og sand. Jorden er mere vibrerende på dens uspolerede steder, end vores planet er, og har en større mangfoldighed af farver. Ikke desto mindre er dette fuldstændig tilfredsstillende for os, eller også ville vi foretage nogle ændringer, som i højere grad ville glæde os.

I deres sind har de begrebet 'bygningsmåder', så jeg vil fortælle dem, at vores bygninger kunne anses for at være sterile i sammenligning med de mange stilarter og former, som I har bygget. Vores præference er, hvad I ville kalde, ultra-moderne, tror jeg nok, med kun lille variation i stilen alt i alt, men selvfølgelig er der betragtelige variationer i størrelsen, helt i overensstemmelse med dens brug. Hjemmene er simpelt dekorerede for at stemme overens med omgivelsernes strenge enkelhed, og vores valg af påklædning er ligeledes simpel.

Måske giver jeg ved min stærkt nedskårne oversigt et indtryk af, at vi er et spartansk og barskt folk i vore følelser. Det er den fornemmelse jeg samler op fra dem, madam. Mens det er sandt, at vi er alvorlige af sind, og ikke giver os af med "falbelader", så er vi ikke uden varme følelser. Vores børn er så værdifulde for os, som jeres er for jer, og med vores partnere har vi det på samme måde. Vi er et monogamt folk. Mager bliver skønsomt valgt og kender hinanden meget godt, før de finder sammen som partnere, og derfor sker separationer kun sjældent, kun hvis den ene af dem dør. Vi glædes ved letfærdighed og mange former for underholdning, hvor hele familien deltager, så de kan nok se, at kilderne til underholdning er passende for selv de yngste sind. Musik er vigtig for mit folk, og intet af det er skinger og uharmonisk støj.

Vi er velinformerede omkring begivenhederne i mange andre civilisationer ved siden af vores egen. Jorden er af særlig interesse for os, ligesom den er for mange andre civilisationer af enten individer eller kollektive sjæle, men det er på ingen måder en selv-tjenende interesse. Mit folk ønsker en forvisning af den mørke indflydelse på jorden, og at den skal udskiftes med fredelige former for samliv blandt alle jordens beboere, og ej at bringe endnu en kilde, der skaber forstyrrelser. Vores militære magt både i dets antal og teknologi kunne betvinge jeres på blot en dag, bare for at beskrive vores evner. Dog er vores udelukkende en forsvarsstyrke, og dens formål at forsvare i stedet for at invadere, er det afgørende element, der er forskelligt mellem vore to verdener. Dette er yderligere bevis for vores varme følelser, som rækker ud til civilisationer udover vores egen.

Jeg ser ordet "regering" i deres tanker. Vores planetariske form for regeringsstruktur, kunne sammenlignes med grækernes bystater i jeres historie. Ikke krigsførelsen imod hinanden, men det retfærdige og menneskekærlige styre indenfor hver enkelt stat danner basis for vores planetariske regeringsorgan. Vi har fordelen af kun at have et sprog samt telepati, hvilket giver klarhed i vores udtryksmåde og fremmer en ærlige kommunikation i hele populationen. Mindre organer regerer større distrikter, da det er mere velordnet og effektivt i en verden af denne størrelse med en population på over 20 milliarder.

Madam, har de et spørgsmål?

Suzy: Vil de nævne de forskellige industrigrene og anden slags beskæftigelse?

HORISS: Ja, gerne. Til vores stærke forsvarsstyrker har vi brug for industrier, der kan forsyne os med våben og rumfartøjer og al slags understøttende servicering, så vi har det, jeg vil kalde fabrikker, selvom I ikke vil kunne genkende dem som værende dette, på grund af teknologien af deres produktionsapparat. Alt imens mit folk mere og mere fjerner sig fra deres stade om at holde fast i den militære magt, der vil der komme en overgang fra denne type af produktion til andre former. Dette befinder sig i planlægningsstadiet.

Vores store læggen vægt på uddannelse gør det til et af de største felter for beskæftigelse. Vi har computeriseret uddannelsen sammen med lærerundervisning for at præsentere muligheder for vore børn at specialisere sig indenfor områder af deres største interesse og talenter. Dette står i samme grad til rådighed for vore voksne, som måtte ønske, at skifte fra et specialefelt til et andet. Der føres studier på vores hjemlands historie ligesom historien fra mange andre civilisationer, og selvfølgelig er alle grene indenfor videnskaben i deres autentiske universelle form. Det i kalder "kunst" er af største vigtighed for os, og jeg føler deres forundring, madam, selvom jeg jo allerede har nævnt smuk musik. Malning, modellering, dans og poesi har signifikant betydning for os som en hel civilisation. Dele af jeres egen "kunst" er forslidte i nødvendigheden af denne form for sjæle-udtryk.

Konstruktion af bygninger sker ved solide materialer i stedet for at manifestere ved at fokusere på billeder. Selvom vi sagtens kunne gøre dette, og det nogen gange også er formålstjenlig at gøre det, så finder mit folk stor tilfredsstillelse ved at bruge deres egne hænder for at forme materialer til de ønskede strukturer og objekter. Denne form for produktivitet er en god balance til den meget koncentrerede akademiske læring, som enhver forfølger. Vi respekterer behovet for balance i vores liv.

Vi har mange ansat i at fabrikere og vedligeholde computersystemer. Jeg kunne prale af vores avancerede systemer, men at være brovtende er ikke en del af vores natur. Det behøver det heller ikke at være, da tilstanden af vores verden taler for sig selv. Og dog kan jeg fortælle, at vores systemer er nået til en udviklingsgrad, at et enkelt ord, selv en tanke starter og stopper operationer og ønsket input og output, og de er præcise og komplette.

Suzy: Det er et avanceret system! Horiss, de nævnte "død", så jeg kunne tænke mig, at spørge dem om, hvad den almindelige levetidslængde er for jeres folk, og om I har et fredhelligt rige, som ligner vores Nirvana?

HORISS: Jeg anvendte ordet "død", men kun for nemhedens skyld. Vores fysiske skal bliver slidt op ved nedbrydelsen af cellerne eller ved sår pådraget i kamp, men vi ved, at døden ikke findes - sjælen har levet lige siden Begyndelsen. Men levetiden i vores fysiske skal, hvis den ikke stoppes på grund af kamp, er omkring 200 år. Det er vores "nuværende" DNA programmering, og den vil ændre sig, alt som vi når højere gradere af spirituel udvikling, hvor fysiske skaler kan leve meget længere med fuld funktionsdygtighed.

Jeg har ej som intention at deklassere vore kroppe ved at benævne dem "fysiske skaler". Det er nødvendigt, at vi har et robust helbred, for at kunne vedligeholde kamp-fitness, og det gør vi, men jeg havde til hensigt at lave en klar skitsering af den langt mindre vigtighed vores kroppe har, sammenlignet med respekten for vores sjæle.

Ved at holde fast i denne henseende, der har vi et fredshelligt rige for vores "døde", som svarer til vores planetariske populations intellektuelle udvikling. Dette rige stiger også i dets betydning, alt som vores spirituelle forståelse og bringen i harmoni stiger. Jeg diskuterede dette med Matthew, da vi mødtes i Nirvana, og hans sunde forslag om at behandle vore fysisk meget tilskadekommen sjæle er blevet implementeret med stor succes.

Madam, er der andet, de gerne vil have svar på?

Suzy: Horiss, er der flere ting, de gerne vil fortælle til jordens folk?

HORISS: Ja, tak. Et sammendrag af mit folks intentioner, vil være følgende: Vi taler ikke ofte om vore overbevisninger og vores natur, vi lever efter det. I hjertet er vi varme, fredelige, respektfulde og hjælpsomme, og det er, hvad vi ser frem til at kunne vise jer ved snarlig lejlighed, når I er klar til at byde "fremmede" velkommen.

Suzy: Jeg tror, at det er en perfekt måde at afslutte vores besked på. Tak, fordi du ville komme i dag og for at give så interessante informationer omkring dit folk. Jeg ser frem til at kunne hilse dem velkommen, Horiss!

HORISS: Det samme gør jeg, madam. Jeg tror, at jeg vil have det fint med at kalde dem Suzy til den tid. Og for nu, vil jeg ønske dem en god dag.

Oversættelse: Kim Dyrlund


[Hvis denne besked blev sendt til dig eller du læser den på www.matthewbooks.com og gerne vil modtage fremtidige beskeder direkte, så ved at sende en e-mail til messagesfrommatthew-subscribe@yahoogroups.com vil din adresse blive registreret på distributionslisten.]


Share |