Home > > Montague Keen - 30. september 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 30. september 2018

Det lader til, at jeg må introducere mig selv, da nogle i Irland ikke er klar over, hvem jeg er. Jeg blev født i en ortodoks jødisk familie i London den 7. februar 1925. Da jeg først mødte Veronica for mange år siden, påpegede jeg, at jeg var jøde. Jeg spurgte, om det havde en betydning. Hendes svar var "Skulle det have det?" Vi tilbragte mange meget lykkelige år sammen, før hun endelig var enig i, at blive min hustru, hvilket gjorde mig til den lykkeligste mand på Jorden. Vi oplevede lykke ud over alt, hvad vi troede var muligt. Efter min overgang købte Veronica et vedhæng, hvori hun lagde en lok af mit hår. Hun fik lavet en form af ca. 250 g af min aske, der passer sammen med vedhænget. Hun bærer dette hver eneste dag.

Det er ægte kærlighed, der ikke kan slukke. Den fortsætter for evigt. Selv døden selv kan ikke slette den. Tre måneder efter min overgang arrangerede Veronica en HYLDEST DAG på Royal Society of Arts, det sted, hvor jeg var gået over til min nye eksistens. Folk kom fra hele verden for at hylde mig. Det viser, hvor meget Veronica elsker mig.

Da DR JOHN MACK fra Harvard University (også en jøde og en meget kær ven) lærte om det faktum, at jeg talte med min egen stemme og bringer information, var han begejstret og spurgte Veronica, om de kunne arbejde sammen. John arrangerede at komme i vores hjem og vi glædede os til at arbejde sammen. Dette var i september 2004. Veronica tog John med til frokost hos vores ven, Dr Rupert Sheldrake. Senere den dag rejste John til London for at møde forretningskolleger til middag. Det var ved hans tilbagevenden til vores hjem, at John blev dræbt. Politiet ankom til vores hjem for at fortælle Veronica, at John var død. Danny, Johns søn, forblev hos Veronica, og sammen organiserede de Johns begravelse på samme Hendon-krematorium, hvor jeg nogle få måneder tidligere selv var blevet kremeret.

2004 var ikke et godt år for Veronica, at miste to personer, der betød så meget for hende. Jeg håber, at disse oplysninger vil vise, at min hustru ikke er som kabalen gerne vil have jer til at tro. Ingen mand var nogensinde elsket, som jeg var elsket, og som jeg fortsætter med at blive elsket.

Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på Veronicas venskab med GILAD ATZMON. Gilad er en israelsk jøde med hvem Veronica har lavet flere interviews, det første i vores læseværelse i vores hjem.

Veronica mødte HARALD KAUTZ VELLA på en konference og var så imponeret over denne fantastiske unge videnskabsmand, at hun inviterede ham til vores hjem i et par dage. Hun lavede flere interviews med ham, to af dem i vores spisestue. Harald er en tysk jøde.

Veronica genkender folks natur, når hun ser dem, og hun respekterer det. Jeg kunne fortsætte, men jeg tror, jeg har givet mit synspunkt. For dem, der forsøger at påstå andet, viser beviserne at de tager fejl.

Dem inden for kabalen forsøger at lave forhindringer for at holde fast på magten og kontrollen. Men de kan ikke, de mister hurtigt jorden. Alt falder fra hinanden rundt omkring dem. Det er blevet en kamp mellem kabalen og hr. Trump, og hr. Trump vil vinde.

Se på frygten i det demokratiske partis ansigter i Amerika, da de forsøger at kæmpe for deres eksistens. Deres tid er ude, og de ved det. De holder bare fast med det yderste af fingerspidserne. De har brugt det amerikanske folk som slaver.

I skal vågne op og tage kontrollen over jeres liv tilbage. Donald Trump vil lede vejen fremad. Der var et mordforsøg på hans liv for nylig, men gennem jeres bønner bliver han beskyttet. Han fjerner alt, hvad der blev sat op for at forhindre menneskeheden i at leve livet på Jorden som det burde blive levet. I vil snart lære, hvem I er, og jeres sande historie, og I vil igen blive de magtfulde væsner af lys, som I er. Træd ind i lyset, genskab jorden til det, den engang var, før overtagelsen af det, I nu kender som kabalen. Byd jeres venner fra andre planeter velkommen, der er klar til at hjælpe jer med at omfavne en ny livsstil.

Alle religioner, som I kender i dag, vil ophøre med at eksistere. Dette vil sikre, at der ikke længere er en grund til krig. Kærlighed og fred vil herske over andet. De menneskeskabte opdelinger bliver fortid. I er på jorden på dette tidspunkt for at ændre dette. I er fremtidens arkitekter. Det var aldrig meningen at livet på jorden skulle være den kamp for at overleve, som den er blevet.

Jeg sørgede for, at Veronica blev gjort bekendt med kolleger fra Andromeda, der er klar til at hjælpe. Der gøres meget for at forhindre menneskeheden i at befri sig fra slaveriet. Desværre kæmper nogle mod forandringerne, da de vil holde sig til de gamle slaveregler. De er blevet kabalens marionetdukker. De vil holde fast i, hvad de er vant til. Det kræver mod at flytte ind i lyset. De, der råber højest, er dem, der forbliver i frygt. De er bange for at omfavne de ændringer, der frigør dem, så de angriber alle, der ønsker at bevæge sig frem i lyset.

Der er lavet planer, men det ville være ekstremt uklogt for Veronica at dele dem. Uanset hvilket pres der lægges på hende, har hun ikke lov til at afsløre planerne. I øjeblikket er der mennesker fra forskellige dele af Jorden, som er strategisk placeret omkring Rom, klar til at komme ind i Vatikanet for at genvinde alt det, der blev taget fra menneskeheden og returnere det til folket. Denne rigdom vil sikre, at ingen nogensinde igen skal udholde sult, hjemløshed og frygt. Alt dette vil ende. Det er det I arbejder på, mine venner. TIMINGEN ER RIGTIG.

Forbered jer på, at I har nok mad og penge til mindst to uger. Glem ikke vand, lys og tændstikker. Toiletpapir er et ”must” på jeres liste. I vil ”sejle” igennem det, da I er fuldt klar over de ændringer, I drømte, ville vente på jer.

I må ikke hade dem, der forsøgte at tage kontrol. Had ødelægger kun dem, der hader. Energien er meget destruktiv, så undgå dem, der nyder den. De ender med at føre et ensomt og elendigt liv. De skal have medlidenhed. Bed for dem.

Jeres åndelige liv bliver vigtigere, når I bevæger jer fremad i lyset. Fjern alt negativt fra jeres liv, især negative mennesker, da de kun forsøger at trække jer ned til deres eget niveau. De har valgt deres vej - den negative vej - så de vil forblive i mørket. Det er deres eget valg helt. Kan I forestille jer et sted kun beboet med negative mennesker? Det er ikke til at bære at tænke på. Bed om, at de ser lyset, før det er for sent. Negativitet får ikke lov til at bevæge sig ind i lyset, da det ødelægger alt, hvad det berører.

Min kære, dit møde i går var et stort fremskridt. Oplysninger bliver fremført som bekræfter oplysninger, som du allerede vidste. Alt vil falde på plads, når timingen er rigtig, så vær forberedt. Stil aldrig spørgsmålstegn ved vores planer, som vil lykkes.

Sammen for evigt, din beundrende, Monty.

Nyheder fra Dave
Dave er jer taknemmelige for alle jeres breve, kort og bøger. Disse er alle taknemmeligt modtaget. I er i hans bønner. Tak skal I have.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |