Home > > Mike Quinsey - 26 Φεβρουαρίου 2016

Mike Quinsey - 26 Φεβρουαρίου 2016

Mike Quinsey

Ο ρυθμός με τον οποίο εκτυλίσσονται τα γεγονότα είναι ακόμα γρήγορος, και η πιθανότητα επηρεασμού τους γίνεται ολοένα και μικρότερη με τον εκφυλισμό της δύναμης των σκοτεινών. Αυτοί εξαρτώνται κατά πολύ από τη δυνατότητά τους να χρηματοδοτούν τις ανάγκες τους, κι αυτό γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο τώρα που οι δραστηριότητές τους επηρεάζονται από την έλλειψη πόρων. Οι ανώτερες δυνάμεις θα συνεχίζουν να περιορίζουν τις δραστηριότητές τους όπως κάνουν εδώ και χρόνια. Τώρα όμως, οι επιλογές τους είναι ακόμη πιο πολύ περιορισμένες και αγωνίζονται για να κρατήσουν ενεργά τα σχέδιά τους. Προσπάθησαν πολλές φορές να παρακάμψουν τους περιορισμούς που τους επιβάλλονται. Μάταιη όμως προσπάθεια, ενώ αδυνατούν να συνεχίσουνε και με τα σχέδιά τους για την εκκίνηση ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Τους έχει γνωστοποιηθεί κατηγορηματικά πως υπό καμία συνθήκη δεν θα τους επιτραπεί να κάνουν κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ τα κινήματα που θα φέρουν τις ‘Αποκαλύψεις’ συνεχίζουν επιτυχώς, και δεν θα επιτραπεί σε τίποτε να αναιρέσει τη δημοσίευσή τους. Επίσης, και διάφορα άλλα ζητήματα που έχουν σχεδιαστεί για να βγάλουν στη φόρα την αλήθεια προχωρούν καλώς. Οι άνθρωποι βρίσκουν το κουράγιο να πούνε την αλήθεια τους σε πολλά μέτωπα και θα προστατευθούν. Τα ψέματα δεν είναι πλέον αποδεκτά και οι συγκαλύψεις εκτίθενται. Έχει πλέον έρθει η ώρα που η αλήθεια θα ειπωθεί, και όταν η ιστορία ξαναγραφτεί η ώρα αυτή θα μείνει γνωστή ως οι Αποκαλύψεις. Η αλήθεια είναι τόσο πολύ διαφορετική από αυτήν που σας έκαναν να πιστεύετε. Πολύς κόσμος δε, θα θεωρήσει απίστευτο το πώς χειραγωγήθηκε έτσι επί τόσο πολύ καιρό.

Η ειρηνική ζωή που τόσο ποθείτε θα είναι στα χέρια σας, και οι αλλαγές στο τέλος θα είναι παγκόσμιες. Όλα εκείνα που σας στέρησαν την απόλαυση των δικαιωμάτων σας θα αρθούν και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν από τους απαράδεκτους τρόπους του παρελθόντος να παραμείνει. Οι ανάγκες σας θα καλύπτονται έτσι ώστε στο τέλος να μπορείτε να απολαμβάνετε τη ζωή στο έπακρο. Το ‘κακό όνειρο’ από το οποίο αρχίσατε να ξεπροβάλετε θα τελειώσει, και θα σας δοθεί μεγάλη υποστήριξη προκειμένου να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τις απαραίτητες αλλαγές. Φυσικά θα χρειαστεί στην πορεία και η δική σας η βοήθεια μαζί με αυτήν των εξωγήινων φίλων σας που σας συνοδεύουν στο ταξίδι σας. Υπήρξαν περιπτώσεις που αυτοί εμπόδισαν τεράστιες καταστροφές, ακόμη και κατά τη διάρκεια των ζωών σας.

Πλησιάζει η ώρα που θα συνάψετε στενές σχέσεις με τα Όντα που ζουν μέσα στη Γη σας. Θεωρούν ότι έχετε εξελιχθεί ικανοποιητικά ώστε να μπορούν να εμφανιστούν μπροστά σας. Θα υπάρξουν επίσης και άλλοι εκτός της Γης που θα σας βοηθήσουν στην μετάβασή σας προκειμένου να γίνετε Όντα Γαλαξιακά, παρότι το γεγονός αυτό απέχει ακόμη κατά τι χρονικά. Σας περιμένει ένα θαυμάσιο μέλλον το οποίο θα αντισταθμίσει με το παραπάνω τα όσα ζήσατε σε όλες σας τις ζωές μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις. Έχετε μάθει πάρα πολλά σε τούτη τη μακρά περίοδο κι αυτό θα σας βοηθήσει σημαντικά στις μελλοντικές σας εμπειρίες. Όπως αντιλαμβάνεστε, η ζωή είναι μια σειρά από εμπειρίες οι οποίες σας έχουν προετοιμάσει για πολύ μεγαλύτερα πράγματα.

Πάρτε στα σοβαρά τα μαθήματα της ζωής, γιατί έχουν να σας μάθουνε πολλά προκειμένου να μπορέσετε να ανυψωθείτε πέρα από την ανάγκη να ξοδέψετε ακόμη περισσότερες ζωές επάνω στη Γη. Κανείς δεν είναι ανώτερος ή κατώτερος από κανέναν άλλον, κι όλα είναι θέμα του πού βρισκόσαστε επάνω στα σκαλοπάτια της εξέλιξης. Να βοηθάτε τον συνταξιδιώτη σας όπου μπορείτε, καθώς μια ευγενική κουβέντα ή ένα χέρι βοήθειας μπορεί να φέρει μεγάλη εξύψωση. Το κάρμα δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό, και απλά καλύπτει ως κάποιο βαθμό τα μαθήματα που πρέπει να πάρει κανείς προκειμένου να συνεχίσει στην εξέλιξή του. Άσχετα με τα βιώματα που περνάτε να ξέρετε ότι αυτά είναι απαραίτητα, παρότι κάποια από αυτά είναι εθελοντικά και είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας σας να βοηθήσετε στην εξέλιξη της ψυχής κάποιου άλλου. Γι’ αυτό να προσπαθείτε να πράττετε πάντοτε το καλύτερο, γνωρίζοντας ότι με το να βοηθάτε τους άλλους έχετε να κερδίσετε πολλά.
.
Οι σκοτεινοί σας έχουν ωθήσει να αντικρίζετε τους άλλους ως κάτι ξέχωρο από εσάς ενώ όλοι σας είσαστε Ένα. Γι’ αυτό να κοιτάτε πέρα από το πώς φαίνεται κανείς γιατί όλοι σας προέρχεστε από την Πηγή που Είναι το Μόνο που Υπάρχει. Να θυμόσαστε επίσης ότι κάθε ψυχή έχει ζήσει ζωές βιώνοντας όλες τις φυλές. Καθότι ετούτο είναι το τέλος ενός Ηλιακού Κύκλου, είναι η ώρα που πολλές ψυχές θα αναληφθούν, και θα ανυψωθούν πάνω από τις χαμηλότερες δονήσεις. Αυτοί που δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο ανώτερο επίπεδο θα συνεχίσουν όπως πριν μέσα σε έναν νέο κύκλο όπου θα τους δοθούν άλλες ευκαιρίες να προοδεύσουν. Κανείς δεν μένει δίχως βοήθεια κι αυτή παρέχεται δωρεάν εφόσον ζητηθεί, παρότι μπορεί κάποιες φορές να μην είναι ακριβώς η αναμενόμενη. Μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις μπορείτε να βιώσετε μεγάλη χαρά, αλλά επίσης και λύπη, γιατί και τα δύο επεκτείνουν την εξέλιξή σας.

Οι καιροί του τέλους προχωρούν με δραματικές αλλαγές. Η Μητέρα Γη εμπλέκεται φυσικά σε όλο αυτό και έχει ήδη αρχίσει τις απαραίτητες αλλαγές. Έχει επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί το ‘σώμα’ της με διάφορους αρνητικούς τρόπους προκειμένου να βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Πάραυτα, έχει αποφασίσει ότι έχει έρθει πλέον η ώρα να συγκεντρωθεί στις δικές της τις ανάγκες, κι έτσι ο εξαγνισμός της Γης έχει ξεκινήσει. Οι αλλαγές θα ωθήσουν τον κόσμο να κινηθεί προς ασφαλή εδάφη και θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση, στο τέλος όμως η Γη θα μεταμορφωθεί. Θα αποκατασταθεί στα ανώτερα επίπεδα όπως ήτανε τότε που αναφέρονταν σ’ αυτήν ως ο ‘Κήπος της Εδέμ’. Θα είναι χαρά και ευτυχία να είσαστε μέρος μιας τέτοιας αλλαγής και να ζείτε για μια φορά ακόμα με αρμονία και ειρήνη.

Για πολλές ψυχές επάνω στη Γη το τοπίο μοιάζει απελπιστικό, καθώς φαίνεται ότι οι σκοτεινοί έχουν το πάνω χέρι και πως η δύναμή τους είναι τόσο μεγάλη για να τους διώξει κανείς. Παρόλα αυτά όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι κι όπως έχει τονιστεί τόσες φορές, πάρα πολλή από την καλή δουλειά γίνεται στο παρασκήνιο. Στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, και για να φτάσετε σε στάδιο ικανοποιητικό χρειάστηκε μεγάλη υπομονή και επιμελής εργασία. Οι σκοτεινοί εξύψωσαν τους εαυτούς τους πάνω από όλους τους άλλους πιστεύοντας ότι είναι κύριοι του κόσμου. Τώρα πλέον συνειδητοποιούν ότι το Φως ενδυναμώθηκε σταδιακά επάνω στη Γη. Έχει προσελκύσει την βοήθεια των ανωτέρων δυνάμεων, και η ισορροπία έχει αλλάξει με το Φως να είναι τώρα η κυρίαρχη δύναμη. Δεν υφίσταται τρόπος με τον οποίο οι σκοτεινοί να μπορούν πλέον να πετύχουν το σκοπό τους, παρότι θα πολεμήσουν ως το τέλος.

Συνεχίστε τη δουλειά σας με απόλυτη σιγουριά ότι σύντομα οι υποσχέσεις που σας έχουν δοθεί θα πάρουν σάρκα και οστά. Κάποιες από αυτές την ώρα αυτή βρίσκονται πολύ κοντά, κι έχετε ενδείξεις για το τι έρχεται στα δελτία των ειδήσεών σας. Η αλήθεια έμενε κρυφή επί τόσο καιρό αλλά όχι άλλο πια, και πολύ σύντομα θα πρέπει να γίνει γνωστή και να κατευθύνει την ενέργεια του κόσμου προς τη σωστή κατεύθυνση. Το πρόβλημα ήτανε ότι οι σκοτεινοί έλεγχαν κατά πολύ τον Τύπο σας μη επιτρέποντας στις πραγματικές ειδήσεις να βγουν προς τα έξω. Η κατάσταση αυτή θα αλλάξει σύντομα και τότε οι αληθινές ειδήσεις θα σας διαφωτίσουν, και σε ό,τι αφορά τους σκοτεινούς πολλοί θα συγκλονιστούν από το πόσα λίγα, εάν όχι καθόλου, ήξεραν για τις δραστηριότητές τους. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να τους φοβόσαστε, γιατί βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση και τίποτε από όσα κάνουν ή σχεδιάζουν δεν μένει πλέον κρυφό. Παγιδεύτηκαν μέσα στις ίδιες τις περιστάσεις που σχεδιάζανε για την Ανθρωπότητα και δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διαπράξανε.

Το μήνυμα αυτό προέρχεται από τον Ανώτερό μου Εαυτό. Σας αφήνω με την αγάπη και τις ευχές μου, και είθε το Φως να φωτίζει τις ημέρες και το δρόμο της εκπλήρωσης.

Με Αγάπη και Φως.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |