Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 9 Ιανουαρίου 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 9 Ιανουαρίου 2015

Παντού τριγύρω σας υπάρχουν σημάδια που υποδηλώνουν ότι περνάτε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών κι ότι τα παλιά προβλήματα που σας βασάνιζαν για αιώνες φτάνουν στο κορύφωμά τους. Η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει συνθήκες που καταντούν ανυπόφορες, και οι οποίες και θα συνεχιστούν έως ότου αναγκαστείτε να τις αντιμετωπίσετε. Ειρηνικές λύσεις μπορούν να υπάρξουν, όμως απαιτείται και η θέληση αυτών που ηγούνται για λύσεις πιο αποδεκτές και μόνιμες. Δε γίνεται να συνεχίσετε πια με τους παλιούς σας τρόπους, και θα απαιτηθεί σε κάποιες χώρες να βγει εμπρός μια νέα Ηγεσία που θα καθοδηγήσει τον Άνθρωπο σε απαντήματα ειρηνικά και αποδεκτά. Μέρος αυτής της αλλαγής κατεύθυνσης θα έρθει από εσάς τον κόσμο καθώς διαθέτετε πολύ περισσότερη δύναμη από όση νομίζετε. Όταν αυξάνει η σκέψη για αλλαγή, αυτή γίνεται πανίσχυρο εργαλείο κι έχει τη δύναμη να μπορεί να επηρεάζει τον Ανθρώπινο πληθυσμό. Το σκηνικό αυτό στήνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια καθώς εσείς κινείστε προς κατεύθυνση διαφορετική σε σχέση με τους παλιούς τρόπους αντιπαράθεσης. Η ειρήνη είναι πια μέσα στο μυαλό πολλών ανθρώπων που έχουν κουραστεί από την έλλειψη ηγεσίας η οποία υποτίθεται ότι θα άλλαζε την ρότα της προς διαπραγματεύσεις ειρηνικές. Έρχονται λοιπόν αυτά, αλλά όπως συχνά λέτε ‘δύσκολα κόβονται οι παλιές συνήθειες’.
Στους καιρούς αυτούς θα πρέπει να διατηρείτε την επικέντρωσή σας επάνω στους προσωπικούς σας στόχους, και θα πρέπει να γνωρίζετε ποιοι ακριβώς είναι αυτοί. Όταν βρίσκεστε σταθερά επάνω στο μονοπάτι σας θα νιώθετε εκπλήρωση και τα γεγονότα τριγύρω σας δε θα σας επηρεάζουν. Η ζωή θα κυλά απαλά και θα συνειδητοποιήσετε πως παρότι αποτελείτε μέρος του όλου, εξακολουθείτε να είσαστε μια ανεξάρτητη ψυχή που ακολουθεί το δικό της μονοπάτι. Υπάρχουν δε και άλλες ψυχές που ακολουθούν αντίστοιχα μονοπάτια με τις οποίες κατά καιρούς θα έλκεστε. Στην πραγματικότητα υπάρχει ένας διαχωρισμός μεταξύ αυτών που είναι έτοιμοι να αναληφθούν και αυτών που αδυνατούν ν’ ανυψώσουν τις δονήσεις τους. Όμως θα μάθουν αρκετά από τις εμπειρίες τους που θα τους βοηθήσουν να μεγαλώσουν και να προοδεύσουν γρηγορότερα απ’ ό,τι πριν. Οι ψυχές με παρόμοια δόνηση τείνουν να συγκεντρώνονται μεταξύ τους, γιατί νιώθουν άνετα με τις όμοιές τους.
Διαφαίνονται ατελείωτες αποκαλύψεις μέσα στο μέλλον σχετικά με την ιστορία του τωρινού σας κύκλου που κλείνει. Θα μάθετε το πώς κατακρατηθήκατε πίσω από τους σκοτεινούς, και από τις τόσες πολλές προόδους που σας αποκρύφτηκαν και με τις οποίες η ποιότητα της ζωή σας θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Κι αυτό έχει κύρια να κάνει με την ποιότητα μιας ζωής που έμεινε παγωμένη, τη στιγμή που η ελεύθερη ενέργεια θα μπορούσε να είχε λύσει τόσα πολλά από τα προβλήματά σας οδηγώντας σας έτσι σε μια άμεση ανάταση. Όμως οι πρόοδοι που σας απαρνήθηκαν δε θ’ αργήσουν, κι επίσης η θεραπεία όλων των νοσημάτων θα σημάνει τελικά ότι θα ζείτε μια ζωή που θα σφύζει από υγεία. Κι αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχει ένα ανώτερο επίπεδο δόνησης όπου δε μπορούν να συνυπάρξουν οι χαμηλότερες.
Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τους καιρούς που έπονται όπου και θα μπορούμε να είμαστε ανάμεσά σας, μαζί μ’ ένα πλήθος προοδευτικών τεχνολογιών που έχουν προετοιμαστεί για εσάς. Με αυτές η πρόοδός σας θα επιταχυνθεί προς τη Νέα Εποχή, ενώ παράλληλα θα βοηθηθεί και η κάθαρση της Γης και των Ωκεανών της από τη χρόνια παραμέληση και κακομεταχείρισή τους. Η δουλειά που απαιτείται πάρα πολλή, αλλά με τις νέες τεχνολογίες ο χρόνος που θα δαπανηθεί για τέτοια εγχειρήματα θα μειωθεί κατά πολύ. Η κάθαρση αποτελεί προτεραιότητά μας και αφού αυτή ολοκληρωθεί τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν πολύ πιο εύκολα. Να’ σαστε σίγουροι πως όποια και να είναι τα κωλύματα κατά τα αρχικά στάδια εσείς δε θα χάσετε, κι αυτά που έχετε να κερδίσετε είναι πολλά. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μην απελπιστείτε παρά τις εμπειρίες που θα περάσετε κατά τα πρώιμα στάδια, γιατί όλα θα προβούν προς ευχαρίστησή σας.
Σύμφωνα με αυτά που ανακαλύπτουν οι ερευνητές σας, έχουμε κάποιες βάσεις μας σε τέτοια βάθη μέσα στις θάλασσές σας όπου δε θα μπορούσατε να επιβιώσετε. Όπως θα παρατηρήσατε τα σκάφη μας μπορούν να πετούν μέσα και έξω από το νερό με ευκολία δίχως παρενέργειες, καθώς τα προστατεύει το πεδίο δύναμης που έχουν γύρω τους. Θα έχετε επίσης προσέξει ότι μπορούμε να τοποθετούμε τριγύρω τους ασπίδες που τα κάνουν αόρατα, πράγμα που εξηγεί γιατί κατά καιρούς απλά εξαφανιζόμαστε από τα ραντάρ ή από τα μάτια σας. Σαν άτομα μπορούμε επίσης ν’ ανεβάσουμε τις δονήσεις μας ώστε να μπορούμε να περπατάμε μέσα από την ύλη, και να γινόμαστε απολύτως αόρατοι εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να παρευρισκόμαστε στις ‘μυστικές’ συναντήσεις των σκοτεινών. Η τεχνολογία μας είναι κατά πολύ ανώτερη από τη δική σας και καλά θα κάνουν οι σκοτεινοί να μείνουν μακρυά της.
Σκοπός μας είναι να σας εισάγουμε σε νέες ιδέες και τεχνολογίες μόλις αυτό καταστεί εφικτό, αλλά προτεραιότητά μας είναι να καθαρίσουμε τη Γη σας. Θα θέλαμε κατόπιν να εγκαθιδρύσουμε ένα επίπεδο ζωής που θα σημαίνει πως κανείς δε θα υπολείπεται των βασικών αναγκών μιας ζωής ικανοποιητικής. Η διαφορά που έχουν μεταξύ τους οι διάφορες περιοχές της Γης είναι πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς ακόμα υπάρχει ζωή που θα την περιγράφατε πρωτόγονη. Σαφώς σας έχουν προσφερθεί οι πιο ακραίες συνθήκες μέσα στις οποίες θα μπορούσε να επιζήσει ο άνθρωπος. Παρόλα αυτά, οι προκλήσεις που είχε ο Άνθρωπος με αυτές ήταν πολλές, και η ανθεκτικότητα και η ικανότητά του να τις αντιμετωπίζει έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά. Οι ημέρες αυτές πλέον τελειώνουν τώρα που εγκαθίσταται η Νέα Εποχή, και θα τις αφήσετε σταδιακά πίσω σας.
Ο χρόνος αυτός θα σας αφήσει μια σταθερή ένδειξη για το ποια κατεύθυνση παίρνει, και η πρόοδός σας θα επιταχυνθεί καθότι δε θα επιτραπεί παρέμβαση στο πεπρωμένο σας. Αναμένουμε να συμβούν μεγάλα γεγονότα που δεν είχαν έως τώρα προηγούμενο, και δε θα αμφιβάλετε για το ότι έχει επιταχυνθεί η πρόοδος μέσα στη Νέα Εποχή. Η περίοδος την οποία ζείτε και βιώνετε είναι ιστορική, κι είσαστε πραγματικά προνομιούχοι για την ευκαιρία αυτή που έχετε. Όμως αφότου προωθηθείτε μέσα στη Νέα Εποχή θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε με όσα θα συμβαίνουν, που γρήγορα θ’ αφήσετε πίσω σας τις προηγούμενες εμπειρίες σας. Να θυμόσαστε ότι αυτά που συμβαίνουν επάνω στη Γη αποτελούν τις τελευταίες προσπάθειες των σκοτεινών να επιβληθούν επάνω σας. Δε θα το καταφέρουν όμως, ενώ κατά τη διαδικασία αυτής τους της προσπάθειας θα πάρουν πολλά μαθήματα από τις εμπειρίες τους.
Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και ελπίζω να ασπάζεστε τον ενθουσιασμό μας σχετικά με τις αλλαγές που συμβαίνουν. Κάποιες δεν είναι ακόμα προφανείς και συνεχίζουν να συμβαίνουν καθώς έχουν τεθεί οι βάσεις. Σας διαβεβαιώνουμε πως μόλις είναι ασφαλές να έρθουμε ανοιχτά σε επαφή μαζί σας, κι αυτό θα γίνει αφού φυσικά χρειαζόμαστε και εμείς αρκετές επαφές επάνω στη Γη για να εκτελέσουμε τις εργασίες μας. Σας αφήνω τώρα με την αγάπη και τις καλύτερες ευχές από το προσωπικό των σκαφών μας, που ενδιαφέρονται πολύ για την πρόοδό σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |