Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 9 Μαΐου 2014

SaLuSa, 9 Μαΐου 2014

Πρωτότυπο: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2014/05/09/salusa-may-9-2014/

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε στην επιθυμία της καθιέρωσης της ειρήνης στον κόσμο. Ως άτομα μπορείτε να διασκορπίζετε το Φως σας οπουδήποτε πηγαίνετε, εστιάζοντας επάνω σε όλα εκείνα που έχουν ολότητα και είναι αγνά. Μπορείτε επίσης να στέλνετε προς τα έξω τις θεραπευτικές σας ενέργειες και την αγάπη σας, εξυψώνοντας εκείνους που χρειάζονται βοήθεια. Η ικανότητά σας στο να το κάνετε αυτό είναι πέρα από την κατανόησή σας, και απαιτεί άπλετη πίστη από τη μεριά σας. Τα όμοια έλκουν τα όμοια και αυτός είναι ο λόγος που κάνει τους θεραπευτές να φαίνονται ότι έχουν μνημειώδη έφεση προς το καλό. Η Γη χρειάζεται τη στιγμή αυτή άπειρη βοήθεια προκειμένου να προχωρήσει μπροστά, και αυτή έρχεται από πολλές μεριές, πολλές από τις οποίες είναι εκτός Γης. Παρότι μπορεί το μέγεθος της Γης να είναι ασήμαντο σε σχέση με τους άλλους πλανήτες του Ηλιακού σας Συστήματος, να 'σαστε σίγουροι ότι είναι κεντρικό σημείο για το Σύμπαν σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός της σημαντικότητας που έχει η εξέλιξη της Ανθρώπινης Φυλής, η οποία πρόκειται να εξελιχθεί πέρα από την τρίτη διάσταση. Εάν δε συμβεί αυτό, θα επηρεάσει και θα καθυστερήσει και την πρόοδο των ψυχών που υπάρχουν στις υψηλότερες διαστάσεις. Όπως λοιπόν βλέπετε, η κατάσταση της Ανθρώπινης εξέλιξης είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο και άλλων ψυχών.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η ευκαιρία σας για ανάληψη είναι πολύ σημαντική κι εάν αυτή δεν επιτευχθεί θα φρενάρει ουσιαστικά την πρόοδό σας. Παρόλα αυτά, μην απελπίζεστε και μην επηρεάζεστε από αυτά που σας λέμε, γιατί έχετε πολλούς ανεπτυγμένους πολιτισμούς που σας παρέχουν την πλήρη υποστήριξή τους. Για να λέμε την αλήθεια, έχετε πολύ περισσότερη βοήθεια από όση φαντάζεστε, και είναι για να έχετε κάθε ευκαιρία να πετύχετε στους στόχους σας. Η άμεση βοήθεια που λαμβάνετε είναι για να διασφαλιστεί η πρόοδός σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορούμε να επηρεάζουμε τις αποφάσεις σας, όχι όμως και να σας επιβάλλουμε τις ιδέες μας. Παρόλα αυτά, οι ψυχές που λαμβάνουν μέρος στους καιρούς αυτούς του τέλους έχουν επίγνωση του έργου τους, παρότι αυτό συμβαίνει μονάχα στο επίπεδο του υποσυνείδητου. Έχει ειπωθεί σε όλους πως είμαστε σίγουροι για την επίτευξη της επιτυχίας, υπάρχει όμως πάντοτε το στοιχείο του ρίσκου λόγω της ελεύθερής σας βούλησης.

Αν θελήσει κανείς να ακολουθήσει την πνευματική σας πρόοδο, σίγουρα θα μπορέσει να κοιτάξει προς τα πίσω και να συμπεράνει ότι υπάρχει σαφώς ένα πρότυπο. Σ' αυτό απεικονίζεται ένα άνοιγμα προς το Φως το οποίο έχει μάλιστα αυξηθεί τάχιστα, τόσο πολύ που έχει επιφέρει μια πιο ειρηνική προσέγγιση στη ζωή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτό θα συνεχίσει να αυξάνεται, μέχρι να μπορέσει να αναγνωριστεί ότι η Ανθρώπινη Φυλή είναι έτοιμη να αναληφθεί. Εντούτοις, υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, και θα γίνει προφανές στο άμεσο μέλλον ότι οι σκοτεινοί δε θα μπορούν πλέον να επηρεάζουν το πεπρωμένο της Ανθρωπότητας. Αναμένουμε την ευκαιρία να σας ανταμώσουμε, θα πρέπει όμως να είναι τέτοιες οι συνθήκες, που να έχει καθιερωθεί επάνω στη Γη η ειρήνη. Σε μια τέτοια κατάληξη εμείς θα πάρουμε ενεργό ρόλο για να μπορείτε να καθησυχάσετε, γνωρίζοντας ότι έχετε επιλέξει το μονοπάτι του Φωτός. Οι σκοτεινοί δε θα μπορούνε πια να ανακατεύονται με την πρόοδό σας, και θα έχουνε στην ουσία απομακρυνθεί προς κάποιο επίπεδο ανταποκρινόμενο στις χαμηλότερες δονήσεις τους.

Αγαπητοί μας φίλοι, δε διαφέρουμε πολύ από εσάς αν εξαιρέσουμε το μακρύτερο ταξίδι που έχουμε διαβεί προς την εξέλιξη. Έχετε επιλέξει διαφορετικό με μας μονοπάτι, όμως στην ουσία πορευόμαστε όλοι μας προς την ίδια κατεύθυνση, και για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε χέρι βοηθείας για να επιταχύνουμε την πρόοδό σας. Δεν ξέρετε πόσο σημαντική είναι η παρούσα χρονική περίοδος, καθώς είναι η αποκορύφωση μιας περιόδου που καλύπτει πάρα πολλά χρόνια εξελικτικών βιωμάτων - είναι ένας Ηλιακός Κύκλος 26.500 ετών. Εσείς που έχετε ικανοποιητική εξέλιξη θα συνεχίσετε να ανυψώνεστε, καθώς τα βιώματά σας θα βρίσκονται σε αντιστοιχία με το στόχο σας στη συνέχιση της επέκτασής σας μέσα στο Φως.

Εξ' ανάγκης, θα βιώσετε πολλές αλλαγές οι οποίες και θα σας ωθήσουν προς τη Νέα Εποχή. Οι παλιοί τρόποι δεν ταιριάζουν πια και δεν αντανακλούν τις νέες ενέργειες που τροφοδοτούν τη Γη. Με χαρά σας λέμε ότι άπαξ και τα πράγματα κινηθούν μπροστά, θα συνεχίσουν να το κάνουν με πάρα πολύ γρήγορο ρυθμό μιας και προετοιμαζόμαστε γι' αυτό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θα μπορούσατε να πείτε ότι "έχετε πια ενηλικιωθεί" και θα πρέπει να επιτραπεί στην πρόοδό σας να ορμήσει προς τα μπρος. Σίγουρα θα υπάρξει κάποια σύγχυση αναφορικά με του μη διαφωτισμένους. Θα σας παρέχουμε, εντούτοις, όση πληροφόρηση είναι δυνατή για να καθησυχάσουμε τις έγνοιες σας. Να' σαστε σίγουροι ότι θα έχετε την αντίστοιχη συμβουλή σε σχέση μ' αυτό ακριβώς που περιμένετε, και αυτή θα περιλαμβάνει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα θα κινηθείτε προς τα μπρος, και θα ξεχάσετε τις πρότερες δύσκολες περιόδους. Να θυμόσαστε ότι βιώνετε το τέλος των καιρών, καθώς και τις εισερχόμενες ενέργειες που θα σας εξυψώσουν. Η εμπειρία θα είναι ασυνήθιστη, με την εξύψωση όμως θα μπορέσετε να εκτιμήσετε την αιτία για τις αλλαγές. Αυτοί από εσάς που θα έχουν τη γνώση θα μπορούν να βοηθήσουν τους μπερδεμένους και κάπως φοβισμένους για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Παρόλα αυτά, έχουμε την καλή πρόθεση πως αφού μπορέσουμε να σας αποκαλυφθούμε, θα έχετε πλήρη γνώση του τι διαδραματίζεται και πώς μπορείτε να βοηθήσετε. Εν τω μεταξύ, οι νέες ενέργειες θα σας βοηθήσουν να μένετε ήρεμοι, και εμείς θα είμαστε πάντοτε έτοιμοι να επέμβουμε εφόσον το απαιτούν οι συνθήκες.

Παντού στον κόσμο παρατηρούνται αλλαγές στον καιρό, και σε ορισμένες περιοχές γίνονται ήδη ακραίες. Θα πρέπει να γίνουν οι αλλαγές αυτές καθότι κινείστε έξω από τα εξαιρετικά ασταθή καιρικά φαινόμενα του παρελθόντος. Τα πράγματα θα καθησυχάσουν και θα έχετε πιο ανεκτές συνθήκες που θα σας αρέσουν. Οι ακραίες συνθήκες που βιώνετε θα εξαφανιστούν και τα φαινόμενα του καιρού θα καταλαγιάσουν τελικά. Μην περιμένετε σύντομα και πολλά, απλά σας ενημερώνουμε για το τι να περιμένετε στο ενδιάμεσο.

Εσείς από την πλευρά σας μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να κατανοήσουν τις παγκόσμιες αλλαγές, και πρώτιστα να τους βοηθήσετε να καταλάβουν ότι χρειάζεται να πάνε σύμφωνα με αυτές, μιας και είναι για το καλό τους. Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές, σύμφωνα με τη γνώμη μας, θα είναι το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την κάθαρση των αιώνων μόλυνσης και καταστροφής της Γης. Τα οφέλη που θα βιώσετε θα είναι άμεσα και η ομορφιά και η καθαρότητα θα είναι εντυπωσιακότατες. Θα εξαφανιστεί στα γρήγορα η μόλυνση από αέρα, γη και θάλασσες και όλα θα επιστρέψουν τελικά στην αρχική τους κατάσταση.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και εξάπτομαι στην προοπτική του να σας βοηθήσουμε να δείτε όλο το θαύμα και την ομορφιά που σας περιμένουν. Οι καιροί είναι θαυμαστοί και σύντομα θα δείτε αλλαγές τριγύρω σας. Κρατήστε ψηλά τις προσδοκίες σας και να ξέρετε ότι ο Θεός έχει δηλώσει τη λήξη του τελευταίου κύκλου, κι έτσι θα είναι. Όπως πάντοτε, σας αφήνω με την αγάπη και τις ευχές μου.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |