Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 27 Ιουνίου 2014

SaLuSa, 27 Ιουνίου 2014

Οι αλλαγές συνεχίζουν σύμφωνα με το πώς σχεδιάστηκαν, και θα φέρουν τις αλλαγές που προσδοκάτε απαλλάσσοντάς σας από τις δραστηριότητες των σκοτεινών. Η δύναμη και ο έλεγχός τους έχουν εξασθενίσει και αυτοί που εργάζονται για το Φως αποκτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση με την κάθε μέρα που περνάει. Η καλή δουλειά που γίνεται είναι τόση πολλή, που καθώς αυτή διασκορπίζεται, η επιρροή των σκοτεινών ολοένα και φθίνει. Η ευθύνη στη διασκόρπιση του Φωτός βρίσκεται στους ανθρώπους, όμως μπορούμε και εμείς να βοηθήσουμε σε θέματα όπου έχετε ήδη πάρει τις αποφάσεις σας προκειμένου να ξεκινήσουν οι αλλαγές. Μην ανησυχείτε εάν αρχικά η πρόοδος σας φαίνεται αργή, αφού δε γίνεται να επιτευχθούν σημαντικές αλλαγές μέσα σε μια νύχτα, αλλά θα πρέπει για την επιτυχία τους να υπάρξει φροντίδα και προσοχή. Επιτηρούμε πάντοτε τη δουλειά σας και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο να σας καθοδηγούμε, διασφαλίζοντας την επιτυχία σας. Ολοένα και περισσότερες ψυχές αφυπνίζονται προς τους αληθινούς τους εαυτούς, αναζητώντας για περισσότερη δύναμη προκειμένου να πετύχουν το όραμά τους για μια μόνιμη ειρήνη επάνω στη Γη. Θα έρθει, και ήδη επηρεάζονται οι λαμβανόμενες αποφάσεις για την αποτροπή τυχόν μελλοντικών πολέμων.

Ο ρόλος των εργατών του Φωτός είναι να έχουν έμπνευση και να φέρνουν τη συνειδητοποίηση για το μέλλον που αποκτάει σχήμα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους, ενώ οι φωνές που επηρεάζουν τα γεγονότα δεν προτίθενται να συμβαδίσουν πλέον με εκείνους που υποστηρίζουν τον πόλεμο προκειμένης της επίλυσης των προβλημάτων. Συνειδητοποιήθηκε επιτέλους ότι ο πόλεμος είναι μάταιος και πως δεν υπάρχουν νικητές, γιατί όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτούς υποφέρουν με κάποιο τρόπο. Κοιτώντας πίσω θα συνειδητοποιήσετε πως τα οφέλη της χρήσης του πολέμου είναι συχνά σύντομα, και επιτέλους καταλαβαίνετε ότι οι ειρηνικές διαπραγματεύσεις αποτελούν το μόνο τρόπο για την επίλυση των διαφορών. Όπως θα δείτε, οι πόλεμοι επινοήθηκαν για να στρέφουν τον έναν ενάντια στον άλλον, δίχως κανένας να ωφελείται στο τέλος. Όσο περνούσε ο καιρός, έγινε προσπάθεια χρήσης ολοένα και περισσότερου κόσμου για την επίλυση των διαφορών, και τώρα διαφαίνεται ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι πολύ πιο αποδεκτοί. Πλέον βλέπετε τα αποτελέσματα της θρησκευτικής προκατάληψης που δυναμιτίζουν τις διαφορές μεταξύ κάποιων εθνών, και θα θέλαμε ο κόσμος αυτός να λάβει το μήνυμα ότι όλοι είσαστε Ένα. Υπάρχει μονάχα Ένας Θεός Απόλυτης Αγάπης για όλες τις ψυχές, ανεξάρτητα από το χρώμα ή τις πεποιθήσεις τους. Παρόλα αυτά, θα έρθει ο καιρός που θα αποδεχθείτε ότι όλοι είσαστε Μία Φυλή με το ίδιο πεπρωμένο, και που ο Ένας Θεός των Όλων αγαπάει αιώνια.

Η ασύλληπτη ειρήνη που ψάχνετε θα έρθει πρώτα στα άτομα που έχουν αποδεχτεί τη Μοναδικότητα όλων των Ψυχών, και μέσω αυτών θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Όλη η γνώση υπάρχει μέσα σας, και αυτοί που αισθάνονται ιδιαίτερα διαισθητικοί μπορούν να προσμετρήσουν την αξία μέσα στην αλήθεια κάθε μηνύματος. Εντούτοις, θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμη εκείνοι που στηρίζονται ολοκληρωτικά πάνω στους άλλους για να βαδίσουν το μονοπάτι μαζί τους. Γι' αυτούς αυτό είναι μέρος της απαραίτητου βιώματός τους και καθώς θα αποκτούν περισσότερη κατανόηση της αλήθειας του πραγματικού τους εαυτού, θα αποκτούν και την εμπιστοσύνη να ταξιδεύουν μόνοι το δρόμο τους. Οι αλλαγές αποτελούν συχνά τον απολογισμό πολλών ζωών, όπου θα έπρεπε να δοκιμάσουν τις ίδιες τους τις πεποιθήσεις και να κινηθούν μπροστά εκεί που πριν ήσαν στάσιμοι. Εδώ που είσαστε τώρα αναπαριστάτε την ολότητα των εμπειριών σας, και δε γίνεται να μην επηρεάζεστε από αυτές ως προς ένα μεγάλο βαθμό. Υπάρχουν εντούτοις φορές όπου ενσαρκώνεστε με μια δυνατή προσκόλληση σε συγκεκριμένες αντιλήψεις οι οποίες θα σας παρέχουν τις συγκεκριμένες εμπειρίες που χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, είσαστε πολύ μεγαλύτεροι από ό,τι τώρα νομίζετε, και όντας επάνω στη Γη παίζετε το ρόλο που διαλέξατε, ο οποίος μπορεί να διαφέρει δραματικά από τη μια ενσάρκωση στην άλλη.

Ίσως να αναρωτηθήκατε πού να βασίζονται οι δικές μας αντιλήψεις, και εάν έχουμε αυτό που λέτε οργανωμένη θρησκεία. Η απλή απάντηση είναι ότι έχουμε επαρκή κατανόηση της αλήθειας και του Ενός Θεού, που ζούμε με παραδειγματισμό, συνειδητοποιώντας ότι κάθε άλλη ψυχή είναι είτε αδελφός ή αδελφή μας. Έτσι η αγάπη μας επεκτείνεται προς όλες τις ψυχές, όπου ακόμα και αυτοί του σκότους καταλογίζονται ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι. Έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα, γιατί όλοι σας προήρθατε από την Πηγή των Όλων Όσων Υπάρχουν, και προσλάβατε τις εμπειρίες σας για να φέρετε την αλήθεια στους άλλους. Εκεί που τώρα είσαστε, μέσα στα χαμηλότερα επίπεδα δονήσεων, δε μπορείτε ν' αναληφθείτε πλήρως παραμένοντας εκεί, γι' αυτό εκ των πραγμάτων ενσαρκώνεστε μόνο με τη δόνηση που σας επιτρέπει να βιώσετε όσα επιλέξατε. Να τονίσουμε επίσης ότι για τον ίδιο αυτό λόγο θα πρέπει να σέβεστε αυτά που επέλεξαν να βιώσουν οι άλλες ψυχές, γιατί όλα έχουν την αξία τους, και βοηθούν τους άλλους να εξελιχθούν. Κάποιες ψυχές εκλέχθηκαν να υπηρετήσουνε επάνω στη Γη βοηθώντας τους άλλους, καθώς η πλειοψηφία πορεύεται στο δικό της μονοπάτι προσπαθώντας να φτάσει πίσω στις υψηλότερες διαστάσεις. Δεν υπάρχει αυτό που λέτε ‘γρήγορη γιατρειά’, και ο μόνος πρόσφορος τρόπος για να εξελιχθείτε είναι μέσω των προσωπικών σας εμπειριών, παρότι μπορείτε επίσης να μαθαίνετε και μέσω των άλλων που προηγήθηκαν.

Στις αλλαγές παίρνει επίσης μέρος και η Μητέρα Γη, και το μέγεθος των αλλαγών αυτών είναι τεράστιο προκειμένου να προετοιμάσει εκείνους που θα αλλάξουν την ίδια την όψη της Γης. Εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν σε κάποια μέρη αναπόφευκτα αναταραχές, να ήσαστε όμως ήσυχοι γιατί θα παρθούν οι απαραίτητες προφυλάξεις ώστε να μη χαθεί καμιά ζωή. Κάποια τέτοια περιστατικά εντούτοις είναι αναπόφευκτα γιατί υπάρχουν ψυχές που εξέφρασαν την επιθυμία ν’ αφήσουν τη Γη. Ίσως ν’ ακούγεται περίεργο και απίθανο το να έχουν επιλέξει οι ψυχές να φύγουν με έναν τέτοιο τρόπο, η απελευθέρωση όμως από το φυσικό τους σώμα είναι ακαριαία. Οποιοδήποτε τραύμα συσχετίζεται με μια τέτοια εμπειρία γρήγορα ξεπερνιέται και ξεχνιέται. Ένας τέτοιος θάνατος είναι ανώδυνος, όμως συχνά θεωρείτε το αντίθετο λόγω της αρρώστιας που τον συνοδεύει. Καταλάβετε την αλήθεια μιας τέτοιας εμπειρίας, καθώς ο θάνατος προλαμβάνει αυτό που αλλιώς θα λογίζονταν ως τραυματική περίοδος στη ζωή σας. Σας διαβεβαιώνουμε πως μετά την ανάπαυσή σας θα σας καλωσορίσουν οι αγαπημένοι σας που θα σας περιμένουν. Ίσως η πιο ευπρόσδεκτη έκπληξή σας να είναι ότι είσαστε ‘πλήρεις’ ξανά, και μέσω της δύναμης της σκέψης να μπορείτε πάλι να ξαναγίνετε νέοι, γεμάτοι υγεία και δίχως κανένα από τα προβλήματα που κουβαλούσατε όταν ήσασταν επάνω στη Γη.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σήμερα έχω αγγίξει τη ζωή μέσα στις υψηλότερες διαστάσεις, που απέχει πάρα πολύ από αυτά που βιώνετε επάνω στη Γη. Μπορείτε να φανταστείτε μιαν ύπαρξη όπου υπό όρους μπορείτε να ‘σκεφτείτε’ κάτι κάνοντάς το πραγματικότητα, και συνεπώς δε θ’ απαιτούνται χρήματα; Ίσως αυτό ν’ αποτελεί τη σημαντικότερη αλλαγή, παρότι όπως είπαμε παραπάνω, η προοπτική μιας μόνιμης καλής υγείας θα πρέπει να ‘ναι μουσική για τ’ αυτιά εκεινών που έζησαν μέσα στις αρρώστιες. Είναι τόσα πολλά αυτά που σας περιμένουν, γι’ αυτό κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε ενόσω είσαστε ακόμα επάνω στη Γη. Σας αφήνω με την αγάπη και τις ευλογίες μου.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |