Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 6 Ιουνίου 2014

SaLuSa, 6 Ιουνίου 2014

Ο χρόνος όπως τον βιώνετε είναι ψευδαίσθηση, αλλά είναι απαραίτητος για την πρόοδό σας μέσα στους περιορισμούς της Τρίτης Διάστασης. Παρόλα αυτά, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες πέρα από τα σύνορά του. Όντως, εισέρχεστε μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, και δεδομένου και του δικού σας εξαγνισμού, θα παραμείνετε στην πορεία σας προς αυτές. Η διαδικασία αυτή είναι μοιραία, αφού ήρθε η ώρα ν’ αφήσετε πίσω σας τις παλιές δονήσεις, μαζί και μ’ εκείνες τις ψυχές που παραμένουν από επιλογή μέσα τους. Σας το ‘χουμε ξαναπεί και θα το επαναλάβουμε πάλι, ότι αυτό είναι το τέλος του κύκλου και το ξεκίνημα της Νέας Εποχής. Σε τέτοιες εποχές συμβαίνουν αναπόφευκτα μεγάλες αλλαγές προκαλώντας χάος πριν τα πράγματα καταλαγιάσουν, μέσα όμως από αυτές θα έρθει η διαρκής ειρήνη που όλες οι ψυχές επιζητούν.


Με τη γνώση και την εμπειρία σας, ρόλος σας είναι να κρατάτε ψηλά το κεφάλι και να προχωράτε το δρόμο σας με σιγουριά. Με το παράδειγμά σας θα βοηθήσετε και άλλο κόσμο που θα προσέξει τη γαλήνη σας, ανεξάρτητα από ό,τι συμβαίνει τριγύρω σας. Θα έλξετε άλλους με παρόμοιες δονήσεις, και οπουδήποτε κι αν είσαστε, θα είσαστε η δύναμη του καλού. Ο Τύπος σας θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα υπό έλεγχο και θα επικεντρώνεται στις ακρότητες που συμβαίνουν. Στο τέλος όμως, θα αρχίσει να καλύπτει τα καλύπτει τα γεγονότα που προκύπτουν από τις απαραίτητες αλλαγές, και που προαναγγέλλουν την επιστροφή ενός καταλαγιασμένου κόσμου που δημιουργεί παντού ειρήνη. Αυτό είναι το πεπρωμένο σας και θα εκπληρωθεί, και δε θα επιτραπεί σε τίποτε να το παρεμποδίσει.
Βαθιά μέσα σας όλοι ξέρετε την αλήθεια από τα ταξίδια σας διαμέσου των πολλών ζωών σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις.

 Εντούτοις, η κατανόηση και η διαίσθησή σας διαφέρει σε βαθμό, και όσο περισσότερο αφυπνισμένοι είσαστε, τόσο περισσότερη επίγνωση αποκτάτε. Μη νοιάζεστε γι’ αυτούς που κρατούνται τυφλά στην περιορισμένη τους κατανόηση, γιατί οι εμπειρίες τους βαίνουν βάση των αναγκών τους. Στους καιρούς αυτούς κάθε ψυχή θ’ ακολουθήσει το συγκεκριμένο μονοπάτι της, και όπως όλες οι ψυχές, θα έχει και αυτή τους δικούς της Οδηγούς που θα διασφαλίζουν την εκπλήρωση του συμβολαίου της ζωής της. Παρόμοια, ο καθένας θα βρεθεί ακριβώς εκεί που σχεδίαζε να είναι στο τέλος του κύκλου αυτού. Λόγω του ότι οι ψυχές με παρόμοιες δονήσεις τείνουν να έλκονται μεταξύ τους, θα δείτε να διαμορφώνονται ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα. Λίγο-πολύ αυτό συμβαίνει και με τις οικογένειες, που αποτελούν ομάδες ψυχών που ενσαρκώθηκαν μαζί προκειμένου να συνεχίσουν την εξέλιξή τους.


Κοιτώντας τριγύρω σας, φαίνεται να συμβαίνουν πολλά που δε συσχετίζονται με το Φως, σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι αυτό εργάζεται διαρκώς για να ανατείνει τις δονήσεις. Κατευθύνεται και χρησιμοποιείται από οντότητες που εργάζονται στις υψηλότερες διαστάσεις, και σε κλίμακα μνημειώδη και πέρα από την παρούσα κατανόησή σας. Όντως, δε θα ‘ταν ψέματα να πούμε ότι περιστοιχίζεστε από ψυχές που εργάζονται με το Φως, και που προέρχονται από διαφορετικά επίπεδα. Απαντούν στο κάλεσμά σας για βοήθεια, ώστε να εκπληρώσετε τα συμβόλαια των ζωών σας. Να θυμόσαστε επίσης ότι υπάρχουν εκατομμύρια ψυχές πέρα από τον πλανήτη που υπηρετούν το Φως, συμπεριλαμβάνοντας και τους στόλους μας, και προσωπικά αυτό έρχεται διαρκώς κοντύτερα. Εσείς και η Μητέρα Γη είσαστε εξίσου σημαντικοί για το μέλλον του Ηλιακού σας Συστήματος και του πεπρωμένου σας.


Ο καιρός που ήσασταν χώρια μεταξύ σας φτάνει στο τέλος του, και ήδη υπάρχει μεγαλύτερη ενότητα και συμφωνία μεταξύ σας. Φυσικά υπάρχουν ακόμα κάποιες ασταθείς περιστάσεις που δημιουργούν ανησυχία, όταν όμως αυτές αποκτήσουν την υψηλότερη αντίληψη του ότι η ζωή είναι πιο απλή και χαρούμενη μέσω της συνεργασίας, τα πράγματα θα αλλάξουν σχετικά γρήγορα. Έτσι λοιπόν δε μπορούμε να επεμβαίνουμε όταν διαδραματίζεται το κάρμα, χαιρόμαστε όμως να μπορούμε να βοηθούμε στην εξέλιξη των ψυχών όταν αυτές στρέφονται στο Φως. Όσο και να το θέλουμε να εμφανιστούμε ανοιχτά μπροστά σας και να έρθουμε πιο κοντά, ξέρουμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε για τη σωστή στιγμή που η ειρήνη θ’ αφθονεί.


Να έχετε το νου σας στο μεγαλειώδες μέλλον που σας περιμένει, και μην αφήνετε στις άστατες περιόδους να σας πισωγυρίζουν. Όλα θα έρθουν όπως τα θέλετε, και γρηγορότερα από ό,τι το φαντάζεστε, και η ειρήνη θα βασιλέψει επάνω στη Γη. Ήδη οι δονήσεις ανατείνονται και είναι στο δρόμο για την ειρήνη, θα πρέπει όμως να την αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερες χώρες από ό,τι γίνεται προς το παρόν. Οι άνθρωποι γενικά επιζητούν την ειρηνική ύπαρξη, και εκείνοι που υιοθετούν επίτηδες κακές σχέσεις για προσωπικό τους συμφέρον, θα ζήσουν όμορφα μεταξύ τους. Είναι εφικτό να ζήσεις τη ζωή που διαλέγεις, ξεπερνάει όμως τα όρια όταν αυτή παρεμβαίνει στη ζωή των άλλων που έχουν επιλέξει δρόμο διαφορετικό.


Θα έχετε προσέξει ότι οι δραστηριότητες των σκοτεινών έχουν περιορισθεί, και αυτό έγινε μέσω της μεσολάβησής μας, όπου διασφαλίσαμε ότι δε θα ξεκινήσει κανένας άλλος παγκόσμιος πόλεμος ή άλλη μαζική σύρραξη. Τους έχουμε δείξει αρκετές φορές πως δε θα τους επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσουν πυρηνικές κεφαλές και τους εμποδίσαμε να πυροδοτήσουν τέτοια όπλα. Ξέρουν ότι εμείς ευθυνόμαστε γι’ αυτό και δε μπορούν να κάνουν τίποτε για ν’ αντιστρέψουν την κατάσταση. Ξέρουν επίσης ότι τους έχουμε επιτρέψει ένα βαθμό ελεύθερης βούλησης, και γι’ αυτό και αρνούνται να παραδοθούν και δε σταματούν τις δραστηριότητές τους που απλώνονται μέχρι έξω στο διάστημα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι παρόλο που η Γη σας είναι ευάλωτη σε παρεμβολές, δε θα επιτρέψουμε στους σκοτεινούς να σταματήσουν την πρόοδο προς τη δημιουργία μιας νέας Γης.


Τα πράγματα επιταχύνονται προς την ολοκλήρωσή τους καθώς συνεχίζουν οι αλλαγές, για να έρθει η Νέα Εποχή και να αντικαταστήσει τους παλιούς τρόπους που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σας. Τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας διαρκώς αυξάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι να ξαναγίνετε Γαλαξιακές Οντότητες. Δεν έχετε ιδέα για το πόσο πραγματικά εξελιγμένοι ήσαστε, και πολλά από αυτά που βιώνετε είναι απλά μνήμες αφύπνισης που βρισκόταν σε λήθαργο. Κάποιοι από εσάς έχετε αρκετά εκτεταμένα επίπεδα συνειδητότητας, και θα είσαστε το στήριγμα αυτών που καλούνται να βοηθήσουν τους άλλους ώστε να βρουν το αληθινό μονοπάτι προς την πλήρη κατανόηση.


Εκείνοι από εσάς που παρακολουθούν τα Παγκόσμια Νέα θα έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει αισθητή αλλαγή μεταξύ κάποιων κρατών που ιστορικά πάντοτε τα τσούγκριζαν μεταξύ τους. Ξαφνικά υπάρχει αλλαγή και αναζητούνται ειρηνικές διευθετήσεις, και αυτό είναι σημάδι της ειρήνης που εξαπλώνεται επάνω στη Γη. Σας επηρεάζει όλους σας και ευχόμαστε να προάγετε την ειρήνη οπουδήποτε και αν πηγαίνετε, γιατί αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, η υπηρεσία σας προς την Ανθρώπινη Φυλή θα είναι μεγάλη.
Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και σας ευχαριστώ που υπηρετείτε το Φως. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε τους συνταξιδιώτες σας, και έχετε την αγάπη μας.


Σ’ ευχαριστώ SaLuSa

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |