Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 30 Μαΐου 2014

SaLuSa, 30 Μαΐου 2014

Παρατηρούμε αυτά που αποκαλείτε «πεδία των μαχών» της αρνητικής ενέργειας που προκαλούνται από τις συρράξεις ομάδων με διαφορετικούς στόχους ζωής. Κάποιοι επιλέγουν να επιβληθούν επάνω σε άλλους με αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκρούσεις με εκβάσεις συχνά σοβαρές. Όλα αυτά, εντούτοις, αποτελούν περαιτέρω μαθήματα για τους εμπλεκόμενους μέχρι αυτοί να συνειδητοποιήσουν πως οι διαφορές θα πρέπει να λύνονται μέσω ειρηνικών διαπραγματεύσεων, που είναι και ο μόνος τρόπος για να πάνε μπροστά. Ο άνθρωπος, σχεδόν πάντοτε, επιζητούσε να διευθετεί τις διαφορές του μέσω απειλών ή βίας προκειμένου να γίνει το δικό του. Το μήνυμα των ειρηνικών διαπραγματεύσεων που αποτελούν τη μόνη οδό προς τις ειρηνικές διευθετήσεις μόλις που αρχίζει να γίνεται αποδεκτό, και ο κόσμος δείχνει το δρόμο.

Αργά ή γρήγορα οι ηγέτες σας θα συνειδητοποιήσουν πως υπάρχει μόνο ένας δρόμος μπροστά για μια μόνιμη ειρήνη. Με αυτόν θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες οι οποίες και θα σας τραβήξουν έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις προς μια εποχή γαλήνης. Η παρουσία μας βοηθάει στη διασφάλιση του μη πισωγυρίσματος στους παλιούς τρόπους αντιμετώπισης, αποτρέποντας την πρόοδο των σκοτεινών πέρα από το σημείο που βρίσκονται τώρα. Έχουμε πάρει την εξουσιοδότηση να επεμβαίνουμε όπου απαιτείται ώστε να διατηρείται η πρόοδος προς μια πλήρη ειρήνη, και προς ένα συνολικό τέλος στις πολεμικές αντιπαραθέσεις. Οπότε να είσαστε ήσυχοι, γιατί άσχετα με αυτά που φαίνονται, η πρόοδος που επιτελείται, προς τους στόχους που έχουν τεθεί, είναι σταθερή.

Σε γενικό πλάνο, επιβλέπουμε διαρκώς τον καιρό και τα αποτελέσματά του επάνω σας, θα πρέπει όμως να επιτραπούν κάποιες συγκεκριμένες και απαραίτητες αλλαγές, καθώς αποτελούν μέρος των κινήσεων που θα σας οδηγήσουν προς τη Νέα Εποχή. Η προεργασία προχωράει με ικανοποιητική ταχύτητα και σύμφωνα με τα διάφορα προγράμματα, και αναμένεται ν’ αποκαλυφθούν πολλές νέες ιδέες. Πολλές ήδη τις ξέρετε, και είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι αυτές να υλοποιηθούν. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, θα μπορείτε στο τέλος να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε, ελαχιστοποιώντας πολλά πράγματα που είναι και δαπανηρά και χρονοβόρα. Κυριότερη των αλλαγών θα είναι καθαρά η ελεύθερη ενέργεια, την οποία όλοι ένθερμα θα καλωσορίσουν. Είναι ήδη γνωστή και είναι επίσης γνωστό το πώς μπορεί αυτή να βοηθήσει με διάφορους τρόπους την κάθε οικογένεια, παρέχοντάς σας στο τέλος για όλες τις ανάγκες σας, ανεξαρτήτως της ζήτησης.

Υπάρχουν επίσης πολλές αλλαγές που θα γίνουν και στον τομέα της ιατρικής, καθώς με τη μετακίνησή σας μέσα στις υψηλότερες ενέργειες δε θα υπόκειστε πλέον στην προσέγγιση του ‘κόψε-γιάτρεψε’. Στην πραγματικότητα δε θα τη χρειάζεστε άλλο γιατί οι δονήσεις του σώματός σας θα ανυψωθούν τελικά σε σημείο τέτοιο που δε θα μπορεί καμία αρρώστια να προσβάλει το σώμα σας. Στο ενδιάμεσο θα τελειοποιήσετε σταδιακά τρόπους θεραπείας, και θα ελαχιστοποιήσετε την ανάγκη να χρησιμοποιείτε νυστέρι. Υπάρχουν διάφορες αρρώστιες που οργιάζουν επάνω στη Γη, θα εξαφανιστούν όμως σταδιακά και αυτές λόγω της αύξησης των δονήσεων. Οπότε βλέπετε ότι το μέλλον σας θα είναι λαμπρό και όλα τα δυσάρεστα της ζωής θα εξαφανιστούν.

Ξέρουμε ότι κάποιοι από εσάς θα αναρωτιούνται γιατί πήρε τόσο καιρό για να φτάσετε στο σημείο αυτό, τη στιγμή που πέρασαν Εποχές δίχως ιδιαίτερη πρόοδο. Μολαταύτα, πετύχατε τώρα να φτάσετε σε μια ικανοποιητικά υψηλή δόνηση ώστε ν’ αφήσετε πίσω τις παλιές, και σύντομα θ’ αρχίσετε να βιώνετε τα οφέλη που αυτή η νέα δόνηση θα σας φέρει. Υπάρχουν ακόμα και τώρα αλλαγές που γίνονται τις οποίες δεν καταλαβαίνετε, παρότι κάποιοι άνθρωποι τις ακολουθούν τις αλλαγές αυτές ως μέρος της εργασίας τους. Το πρόβλημά σας είναι ότι σας αποκρύπτονται ακόμα πάρα πολλά και επιπρόσθετα υπάρχουν και αυτοί που αντιτίθενται στην πρόοδο και αποζητούν να ‘θολώσουν τα νερά’.

Ως άτομα μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να διέλθουν τη θεωρούμενη αυτή από πολλούς δύσκολη περίοδο, διαβεβαιώνοντάς τους ότι όλα θα γυρίσουν σύντομα προς το καλύτερο. Αυτά που αυτοί αντιλαμβάνονται να συμβαίνουν τριγύρω τους δεν αποτελούν παρά μονάχα το έξω μέρος της διαδικασίας των καταπληκτικών αλλαγών, που θ’ αλλάξουν μόνιμα τα πράγματα προς το καλύτερο. Οι παλιοί τρόποι δεν ταιριάζουν πλέον στους καιρούς που ζείτε και ως τέτοιοι απλά θα πάψουν. Κάποιοι θα φοβηθούν από αυτά που θα δουν αλλά εάν έχετε την ευκαιρία να τους μιλήσετε, εξηγήστε τους ότι απλά πρόκειται για την κάθαρση που απαιτείται προκειμένου να ξεκινήσει η Νέα Εποχή. Αφότου χάσει η καμπάλ τη δύναμη και τη δυνατότητα να διαμορφώνει το μέλλον σας, η αλήθεια θα βγει στο φως και θα επιτελεσθούν αξιοσημείωτες και ευπρόσδεκτες αλλαγές. Να ξέρετε ότι διαθέτουμε όλα τα μέσα για να επισπεύσουμε τα πράγματα εφόσον καταστεί ασφαλές να το κάνουμε.

Δυστυχώς το καθολικό ρεύμα του Τύπου βρίσκεται ακόμα κάτω από την επιρροή της καμπάλ, αυτός όμως είναι ένας τομέας πάνω στον οποίο δουλεύουμε για να απομακρύνουμε αυτούς που ‘κινούν τα νήματα’. Ο Τύπος δεν είναι ακόμα ελεύθερος να τυπώνει ό,τι θέλει, όταν όμως βγουν από τη μέση αυτοί που ασκούν τώρα τον έλεγχο, οι απανωτές αποκαλύψεις θ’ ανοίξουν τα μάτια σας για το πώς έως τώρα σκόπιμα σας εξαπατούσαν, κρατώντας σας πίσω για χιλιετίες. Προσπαθήστε να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα στις νέες ιστορίες που ξεφυτρώνουν, γιατί κάποιες φορές είναι σκηνοθετημένες και απολύτως ψευδείς. Τα αληθινά νέα αποκρύπτονται, όμως με τον καιρό αυτό δε θα είναι πλέον δυνατό, καθώς πολλές από τις πηγές θ’ αρχίσουν ν’ ανοίγονται προς την αλήθεια.

Εξέρχεστε από μια Εποχή όπου επιτρέπονταν στους σκοτεινούς να έχουν ελεύθερη κυριαρχία, με την οποία και επιτέλεσαν τις πιο δύσκολες προκλήσεις για το Φως. Παρότι λόγω της ελεύθερης βούλησης δεν ήταν γνωστό το αποτέλεσμα, θεωρούνταν πως στο τέλος θα έβγαινε νικητής το Φως. Η νίκη αυτή επιτελέστηκε πολύ πρόσφατα, και αυτός είναι ο λόγος που με σιγουριά δηλώνουμε για το απρόσβλητο της θέσης σας. Είναι απλά θέμα αποδοχής του γεγονότος της θριαμβευτικής νίκης του Φωτός η οποία και θα οδηγήσει στις πρώτες μεγάλες αλλαγές, καθώς και στα νέα επίπεδα δόνησης που γνωρίζετε ως η 4η Διάσταση.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και σας διαβεβαιώνω πως όλα βαίνουν καλά, καθώς και πως σύντομα στο μέλλον θα μπορείτε να καταλάβετε και να δείτε το μονοπάτι που ανοίγεται προς την υψηλότερη διάσταση. Βοηθείστε τους συνταξιδιώτες σας να δουν το Φως σε δράση, γνωστοποιώντας τους ότι εκεί κείτεται το μέλλον τους, και πως οι σκοτεινοί είναι σε ύφεση δίχως να τους επιτρέπεται να παρεμβαίνουν στην πρόοδο. Οι μέρες τους έχουν σχεδόν περάσει και σύντομα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα επαληθεύουν το τέλος τους. Από πάντοτε ήτανε σχεδιασμένο στο τέλος της Εποχής να νικήσει το Φως, και όλοι οι Εργάτες του Φωτός μαζί με τις ψυχές της αγάπης θα μεταφέρουν την Ανθρώπινη Φυλή στη ‘Γη της Επαγγελίας’. Ας είναι η Αγάπη και το Φως οι οδηγοί και οι φύλακές σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |