Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 13 Ιουνίου 2014

SaLuSa, 13 Ιουνίου 2014

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως όλα πάνε καλά, όμως για λόγους ασφαλείας, δε μπορούμε πάντοτε να αποκαλύπτουμε όλα όσα διαδραματίζονται. Σύμφωνα με την τακτική μας εδώ και αρκετό καιρό, δουλεύουμε κυρίως παρασκηνιακά, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις μας για τη διασφάλιση της διασκόρπισης του Φωτός σύμφωνα με τον προορισμό του. Αυτό σημαίνει ότι παρακολουθούμε στενά τις δραστηριότητες των σκοτεινών, δίχως να τους δίνουμε το περιθώριο να επεμβαίνουν επάνω στις θετικές αλλαγές που επιτελούνται. Προς το παρόν ο κόσμος σας βαίνει μιας δοκιμαστικής περιόδου αλλαγών, στο τέλος της οποίας θα έρθει η λήξη της κυριαρχίας των σκοτεινών. Κάποιες από τις αλλαγές αυτές συμβαίνουν σε προφανή για σας επίπεδα, συμβαίνουν όμως και άλλες αθέατα και δίχως να τις γνωρίζετε. Σας συνοδεύουμε προ αμνημονεύτων χρόνων στα ταξίδια σας, παρότι δεν ανακατευτήκαμε ποτέ στις αποφάσεις της ελεύθερής σας βούλησης. Παρόλα αυτά όμως, χρησιμοποιούμε την επιρροή μας ώστε να κρατείστε επάνω στο Μονοπάτι του Φωτός, και στους καιρούς του τέλους, σας ελευθερώνουμε από τις προσταγές των σκοτεινών.
Οι καιροί αυτοί είναι όντως ιδιαίτεροι κι έχετε την τιμή ν’ αποτελείτε τμήμα τους και είναι αρκετοί αυτοί που έχουν επιλεγεί για την εμπειρία τους σε παρόμοιες καταστάσεις. Ψυχές από διάφορα επίπεδα έχουν προσφερθεί να σας επιβλέπουν ώστε να διαβείτε με ασφάλεια τους καιρούς του τέλους. Κάποιες από αυτές τις ψυχές τις ταυτοποιείτε λόγω των υπηρεσιών τους προς το Φως, υπάρχουν όμως και άλλες που προς το παρόν παραμένουν ανώνυμες. Οι σκοτεινοί θα κάνουν τα χείριστα προκειμένου να σταματήσουν οποιαδήποτε ψυχή από το να φέρει μπροστά το Φως, θα πρέπει όμως να πούμε ότι έχουμε την εξουσιοδότηση να τους προστατεύουμε. Καταλάβετε πως όταν οι περιστάσεις απαιτούν συγκεκριμένη έκβαση για λόγους καρμικούς, εμείς φυσικά αναγκαστικά τις σεβόμαστε.
Ο καθένας σας έχει μπει σε μια ζωή με συγκεκριμένο πλάνο που να ικανοποιεί τις ανάγκες του, και είτε δουλεύετε για το Φως ή το αντίθετο, δεν έχει σημασία. Προφανώς οι εργάτες του Φωτός τείνουν να επωμίζονται πολλή μεγαλύτερη ευθύνη και έχουν επιλεγεί για την εμπειρία τους. Αυτό σημαίνει πως συχνά ζουν μια σχετικά μοναχική ζωή, όμως την ίδια ώρα αυτό τους δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Στις ψυχές που ενσαρκώθηκαν για να εξελιχθούν, έχουν δοθεί μονάχα τόσα όσα μπορούν να χειριστούν, στοχεύοντας ιδιαίτερα σε τομείς που απαιτείται η απόκτηση εμπειρίας. Οι άλλες ψυχές που παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας έχουν επιλεγεί για σας, και τις συναντάτε σα ‘συμφωνημένες’, παρότι μπορεί αυτό να φαντάζει σαν τυχαίο γεγονός. Τίποτε δε συμβαίνει τυχαία, παρότι συχνά νομίζετε ότι δεν είναι έτσι, γιατί δίχως προγραμματισμό θα ήταν αδύνατο να διασφαλιστεί ότι θα βιώνατε ακριβώς όσα απαιτούνται για την εξέλιξή σας.
Οι οικογένειες συχνά προσκολλώνται μεταξύ τους διαμέσου πολλών ενσαρκώσεων, παίζοντας διαφορετικούς ρόλους κάθε φορά. Αυτό εξηγεί και το γιατί κάποιες οικογένειες έχουν τόσο γερούς δεσμούς μέσα τους. Να ‘στε σίγουροι πως οποιοσδήποτε εισέρχεται στη ζωή σας με δυνατό και διαρκές αποτέλεσμα, τότε αυτός είναι μέρος του πλάνου της ζωής σας. Αν για παράδειγμα επιλέξετε να έχετε μια στενή σχέση με μια ψυχή που δεν αποτελεί μέρος του πλάνου σας, τότε αυτή δε θα εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις εμπλέκονται δύο ψυχές και πιο πέρα μια φιλία, αλλά καμιά τους δε μπορεί να προχωρήσει παραπέρα από το επίπεδο της φιλίας. Μέσα στην πορεία της ζωής σας έχετε φυσικά πολλούς φίλους που έρχονται και φεύγουν, και που δε σας επηρεάζουν ιδιαίτερα.
Αγαπητοί Μου, η ζωή είναι ένα μυστήριο που απαιτεί μεγάλη ανάλυση εάν είναι να καταλάβετε τη σημαντικότητά της. Κατά κάποιο τρόπο αυτό βρίσκεται πέρα από την παρούσα κατανόησή σας, αυτοί όμως που έχουν αναπτυχθεί στην εξέλιξή τους καταλαβαίνουν αρκετά ώστε να μπορούν να προοδεύουν κατάλληλα. Να θυμόσαστε επίσης ότι οι Οδηγοί σας είναι πάντοτε παρόντες και ότι σας επηρεάζουν έτσι ώστε να κρατείστε επάνω στο δρόμο σας. Ποτέ δεν είσαστε μόνοι μέσα στις δοκιμασίες της ζωής, αλλά οι Οδηγοί σας χρειάζονται το κάλεσμα της βοήθειάς σας, αλλιώς θα πήγαιναν ενάντια στη θέλησή σας. Άπαξ και καταλάβετε τι είναι η ζωή και ποια η ανάγκη των εμπειριών σας, θα δείτε ότι θα προοδεύετε ομαλότερα και με μεγάλη ευχαρίστηση. Πίσω από όλα τα συμβάντα της ζωής σας βρίσκεται το πλάνο σας και επαναλαμβάνουμε ξανά πως τίποτε δε συμβαίνει τυχαία. Θα μπει πολύ κόσμος στη ζωή σας για να παίξει το ρόλο του, συχνά για να σας προσφέρει την εμπειρία που χρειάζεστε απλά για να κινηθείτε μετά εμπρός.
Είναι εξαντλητικό να προσπαθείτε να καταλάβετε τα πάντα, θα δείτε όμως ότι η κατανόησή σας αυξάνει μέσω των προσωπικών σας εμπειριών. Οι ψυχές έχουν τη δική τους θεώρηση για τη ζωή και τι πιστεύουν γι’ αυτήν, για διάφορους λόγους. Αντίστοιχα μπορεί να μην υπάρχει συμφωνία για τους λόγους που την υποστηρίζουν, και να το αναμένετε αυτό μέσω των περιστάσεων. Όλοι βρισκόσαστε επάνω στο ίδιο μονοπάτι αλλά σε διαφορετικά σημεία κατά μήκους του, παρότι μπορεί να μη το βλέπετε αυτό. Όλα τα μονοπάτια όμως οδηγούν τελικά πίσω στον Θεό, γι’ αυτό και είναι άχρηστο να προσπαθείτε να επιβάλλετε την άποψη και τα πιστεύω σας στους άλλους. Άστε τους όλους να ζήσουν όπως νομίζουν, και μην προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους ν’ ακολουθήσουν κάποιο άλλο μονοπάτι. Η πρόοδος των Ψυχών μέσω των προσωπικών τους εμπειριών και όλων των άλλων θα φτάσει στο τέλος του ταξιδιού της στην κατάλληλη ώρα για τον καθένα.
Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και ελπίζω με τα μηνύματα αυτά να σας βοήθησα να καταλάβετε πως οι ζωές που έχετε είναι για να σας οδηγήσουν πίσω στα επίπεδα ύπαρξης που αποτελούν την αληθινή σας Εστία.


Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |