Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 16 Ιανουαρίου 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 16 Ιανουαρίου 2015

Πήρε πολύ καιρό να έρθει αυτό το σημείο στην εξέλιξή σας και παρατηρούμε την αύξηση μιας νέας ενέργειας η οποία επικρατεί επάνω στη Γη, φέρνοντας συνεργασία και ειρήνη. Μετά από χρόνια πολέμων και συγκρούσεων, οι νέες ενέργειες αφυπνίζουν τους ανθρώπους κάνοντάς τους να αναζητούν ειρηνικούς τρόπους και μια ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ όλων των ανθρώπων. Κι ενώ υπό την απειλή του πολέμου αυτοί που ακόμα ανταποκρίνονται στο ίδιο ύφος είναι πολλοί, την ίδια στιγμή είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που αναζητούν τις ειρηνικές λύσεις. Φυσικά κάνουμε ό,τι μπορούμε επηρεάζοντας και βοηθώντας αυτούς που ψάχνουν την ειρήνη και την ολοκληρωτική λήξη των πολέμων, για να βρουν λύσεις ειρηνικές. Οι φωνές όσων έχουν κουραστεί από τους θανάτους και τη σπατάλη των πόρων της Γης μέσω των επιθετικών συμπεριφορών κερδίζουν ισχύ και φέρνουν επιρροή σ’ αυτά που θα οδηγήσουν στην γαλήνια συνύπαρξη και την πολιτική σταθερότητα. Θα πάρει καιρό κάποιοι άνθρωποι να πεισθούν ότι ο πόλεμος ωφελεί μονάχα τους λίγους εκείνους που έχουν επενδύσει πολλά επάνω σ’ αυτόν. Όμως, ο χρόνος θα φανερώσει πολλές αλήθειες και θα αποκαλύψει το ποιοι είναι οι κληροδόχοι αυτών.
Από τη μία πλήττεστε από τις πράξεις μιας μικρής μειονότητας που βάλθηκε να σας τρομοκρατεί, ενώ από την άλλη υπάρχουν αυτοί που προασπίζονται την ειρήνη δουλεύοντας σκληρά για την επίτευξή της. Φυσικά υπάρχει και η ανάμειξη του κάρμα μέσα σε όλα αυτά τα ζητήματα κι αυτό κάνει δύσκολα τα πράγματα για σας στην κατανόηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Η παρουσία μας θα διασφαλίσει να μη ξεφύγουν τα πράγματα από τον έλεγχο και όπως θα πρέπει ήδη να έχετε συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό, οι παλιές ενέργειες θα πρέπει να ‘απομακρυνθούν’ ούτως ή άλλως. Όπως επίσης θα πρέπει ήδη να ξέρετε έως τώρα, ότι ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας και βοηθάει αυτούς που είναι γνωστοί ως οι σκοτεινοί. Αυτοί ακμάζουν δημιουργώντας το φόβο και δίχως αυτόν θα έχαναν τη δύναμή τους στο να μπλοκάρουν το Φως. Τα ψωμιά τους όμως είναι λίγα, που είναι και ο λόγος για τον οποίο σας υπενθυμίζουμε συχνά για την ανάγκη να διατηρείτε όσο ψηλά μπορείτε τις δονήσεις σας και να τους αρνείστε κάθε ευκαιρία να τροφοδοτούν τις ανάγκες τους.
Οι αλλαγές βρίσκονται παντού τριγύρω σας, δίχως να υπολείπονται αυτές που συσχετίζονται με τη Μητέρα Γη που προετοιμάζεται για μια μεγάλη ανύψωση των δονήσεών της, και μιας μεγάλης κλίμακας αλλαγών που ήδη γίνονται προφανείς σε αυτούς που μελετάνε τα θέματα αυτά. Να μη φοβόσαστε το αποτέλεσμα όπως στις προηγούμενες Εποχές με τις μεγάλες πλημμύρες, τις φωτιές ή τις καταστροφές που συνέβησαν στους καιρούς του τέλους, αφού η εμπειρία της μετακίνησής σας μέσα στη Νέα Εποχή θα είναι γαλήνια. Πρόθεση της Πνευματικής Ιεραρχίας είναι η διασφάλιση μιας επιτυχημένης ολοκλήρωσης της παλιάς Εποχής, και έγκειται κατά πολύ στην ευλυγισία και τη σταθερή σας πρόθεση το να βγείτε από την περίοδο αυτή με το κεφάλι ψηλά. Φυσικά έχετε λάβει κάθε βοήθεια κι σ’ αυτό έλαβαν μέρος πολλές ψυχές από τις ανώτερες διαστάσεις. Όταν αναλογιστείτε το πόση πολλή βοήθεια σας δόθηκε, θα πάρετε μια ιδέα του πόσο σημαντική κρίνεται η εξέλιξή σας. Παρόλα αυτά σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε πλήρως την επιτυχία σας, καθώς αυτή έφτασε πολύ μακρύτερα από όσο μπορούσατε να φανταστείτε.
Οι αγαπημένοι σας σας παρακολουθούν κι έχουν επίγνωση του πόσο καλά τα πάτε, και η γιορτή θα είναι μεγάλη όταν θα έρθει η ώρα να ξανασμίξετε. Ενημερώνονται για την πρόοδό σας την οποία και παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον. Γι’ αυτό Αγαπημένοι Μας να θυμόσαστε πως όχι μόνο είναι ενήμεροι οι φίλοι και οι οικογένειές σας για την πρόοδό σας, αλλά συχνά προσπαθούν να σας δίνουν τα μηνύματά τους και να σας παρηγορούν όταν θλίβεστε. Εάν ήδη δεν το ξέρετε, θα εκπλαγείτε εάν μάθετε ότι οι αγαπημένοι σας είναι καλά και υγιείς, παρά την κατάσταση που είχαν όταν αποδήμησαν. Επιπλέον, θα έχουν πολλή περισσότερη επίγνωση και εγρήγορση, όπως όταν ήταν κατά πολύ νεότεροι. Αυτά που έχετε να περιμένετε είναι τόσα πολλά που δε χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτούς που σας έχουν αφήσει. Κανένας δε θεωρείται ανώτερος μεταξύ των ψυχών κι ο πλούτος δεν αποτελεί καν παράγοντα, καθώς τα χρήματα δεν έχουν χώρο εκεί όπου η κάθε ανάγκη παρέχεται με τη δύναμη της σκέψης. Ίσως ν’ αποτελεί ανάταση για κάποιους το να ξέρουν πως ακόμα και τα βρέφη που έχουν πεθάνει μεγαλώνουν σχετικά γρήγορα μέσα στο Πνεύμα, και τα περισσότερα από αυτά θα σας συναντήσουν ως ενήλικες. Η δύναμη της σκέψης είναι ενεργή και επάνω στη Γη, αλλά σπάνια δρα όσο γρήγορα το κάνει μέσα στις ανώτερες δονήσεις.
Εάν η πρόοδος της εξέλιξής σας δεν είχε εμποδιστεί θα είχατε αναπτυχθεί πολύ πιο γρήγορα, αλλά αντ’ αυτού σας αρνήθηκαν μια τέτοια ευκαιρία. Παρ’ όλα αυτά όμως, άπαξ και σας επιτραπεί να επωφεληθείτε από τις προόδους που σας στέρησαν και κρατήθηκαν μονάχα για τη χρήση τους από τους Ιλλουμινάτι, οι θεαματικότερες από τις αλλαγές που θα δείτε θα είναι από τη χρήση της ελεύθερης ενέργειας. Οι επιστήμονές σας ήδη γνωρίζουν πολλές χρήσεις γι’ αυτήν κι έχουν επίσης ήδη σχεδιάσει και δοκιμάσει επιτυχώς μηχανήματα και αντίστοιχο εξοπλισμό. Το μέλλον σας περιμένει και σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, όλες από τις οποίες θα αυξήσουν την ποιότητα της ζωής σας.
Οπότε καθώς πορεύεστε μέσα από τις τελευταίες βλακείες των σκοτεινών, να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα δε θα περιμένετε πολύ πριν το ξεκίνημα των καταπληκτικών αλλαγών. Αναμφίβολα για εσάς θα αποτελεί ανακούφιση το να μπορείτε να ζείτε ειρηνικά και να ευημερείτε μέσα σε μια κοινωνία βασισμένη στην αγάπη και την ομόνοια. Αυτό έρχεται, όμως θα πρέπει πρώτα να αφοπλιστούν και να απομακρυνθούν οι σκοτεινοί μαζί με τις βάσεις ισχύος τους και τα όπλα καταστροφής τους. Τα επιτεύγματα που κρατήθηκαν κρυφά εις βάρος σας είναι πολλά, και αποκρύφτηκαν από τα μάτια σας νέες τεχνολογίες. Για παράδειγμα υπάρχουν υπόγεια μέσα μετακίνησης με ταχύτητες που φτάνουν τα 1100 χιλιόμετρα την ώρα, τα οποία ήδη καλύπτουν μια μεγάλη έκταση του πλανήτη σας. Τα επιτεύγματα αυτά θα σας ωφελήσουν τελικά όλους σας, και το μέλλον σας επιφυλάσσει τόσες πολλές εκπλήξεις που για την ώρα μπορείτε μόνο να τις ονειρεύεστε.
Θα διασφαλίσουμε πως τη σωστή στιγμή θα μάθετε για τις νέες τεχνολογίες, οι οποίες και θα σας δοθούν. Όμως καταλαβαίνετε πως υπάρχουν και εκείνοι που θα ήθελαν να τις κρατήσουν για τους εαυτούς τους, και θα πρέπει πρώτα να τους απομακρύνουμε για να μην παρεμποδιστεί η πρόοδός σας. Όλα αυτά θα πάρουν καιρό, όμως θα ξέρετε τουλάχιστον τι σας περιμένει στο άμεσο μέλλον.
Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι που ήρθε η ώρα ν’ απελευθερώσουμε πληροφορίες για το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Κρατήστε γερά την πίστη σας και να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας. Σας αφήνω με την αγάπη και τις ευλογίες μας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |