Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 16 Μαΐου 2014

SaLuSa, 16 Μαΐου 2014

Τα επίπεδα της συνειδητότητας αυξάνουν σταθερά και ήδη παρατηρούμε τις ευεργετικές αλλαγές που συμβαίνουν, και αυτό θα συνεχιστεί καθώς μεταφέρεστε σε επίπεδα που θα σηματοδοτήσουν την άφιξη της υψηλότερης διάστασης. Στο επίπεδο αυτό δεν υπάρχει γυρισμός στα παλιά, παρότι υπάρχουν και εκείνοι που δεν είναι πρόθυμοι ν’ αφεθούν. Παρόλα αυτά, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλες τις ψυχές ν’ αναταθούν και όσοι δε θα είναι έτοιμοι θα συνεχίσουν την εξέλιξή τους σε άλλο κατάλληλο επίπεδο. Εν τω μεταξύ, εκείνοι από εσάς που έχετε επίγνωση των αλλαγών και τις αποδέχεστε μέσα σας, βοηθάτε στη γείωσή τους προς τη Γη. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τίποτε δεν παρεμβαίνει στην πρόοδό σας, και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε την προστασία σας απέναντι σε κάθε παρεμβολή. Δεδομένης της πορείας σας προς τα μπρος, έχοντας θετική προσέγγιση απέναντι στα πράγματα, δε μπορεί κανείς να σας εμποδίσει από το να ανυψώσετε επιτυχώς τις δονήσεις σας.

Μην προβληματίζεστε υπερβολικά για την τύχη αυτών που φαίνεται να παλεύουν, γιατί όλοι δέχονται βοήθεια και τη σωστή γι’ αυτούς στιγμή θα μπορέσουν να κάνουν το κβαντικό άλμα τους προς τα μπρος. Ο χρονισμός είναι ουσιαστικός για μια επιτυχή πρόοδο, και δε βοηθάει να ωθούνται οι ψυχές προς γνώση που κείτεται πέρα από την κατανόησή τους. Όλα έρχονται τη σωστή στιγμή και πριν την άφιξη του επόμενου επιπέδου θα πρέπει να έχετε μάθει τα μαθήματά σας. Πολλές ψυχές καθαρίζουν κάρμα και μαθαίνουν πώς ν’ αυξήσουν τις δονήσεις τους μέσω βιωμάτων. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί έχοντας απλά καλή διάθεση και ενδιαφέρον προς τους συνανθρώπους σας. Σε πολλά από αυτά που κάνετε, πολύ σημαντική είναι η ‘πρόθεση’ που κρύβεται από πίσω, και βοηθάει να ατενίζετε τις άλλες ψυχές ως αδέλφια σας. Να βοηθάτε τους άλλους όπου μπορείτε, γιατί μπορεί συχνά μια κουβέντα να φέρει μεγάλη ανάταση, ή αν συνηγορούν οι περιστάσεις, μια καλή πράξη σας να φέρει ακόμη περισσότερη. Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, όμως μην επωμίζεστε τα προβλήματα του κόσμου, γιατί κάθε ψυχή έχει κάτι να προσφέρει και σεις απλά να κάνετε αυτό που διαισθητικά ξέρετε και μπορείτε. Να θυμόσαστε επίσης ότι είμαστε μαζί με όλους σας και θα κάνουμε το καλύτερο για να οδηγήσουμε τις προθέσεις σας ώστε να είναι όσο πιο ευεργετικές γίνεται γι’ αυτούς που τις αφορούν.

Ο χρόνος συνεχίζει να επιταχύνει όπως πάντα, ενώ εσείς δεν έχετε επίγνωση για πάρα πολλά από όσα συμβαίνουν, καθώς πολλά κρατούνται κρυφά. Αφορούν αυτούς που εργάζονται τόσο για το Φως όσο και για το σκότος, εμείς όμως ακολουθούμε φυσικά την πρόοδο και των δύο πλευρών. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να προβλέψουμε γεγονότα που έχουν σκοπό να παρεμποδίσουν τα σχέδια εκείνων που εργάζονται για την ειρήνη επάνω στη Γη. Όπου μπορούμε, καθοδηγούμε εκείνους του Φωτός ώστε να συνεχίζει η δουλειά τους με λίγη ή καθόλου παρεμπόδιση. Μ’ άλλα λόγια, το Φως πλεονεκτεί έναντι των δραστηριοτήτων των σκοτεινών, και η επιτυχία των πρώτων είναι διασφαλισμένη. Κάποιες φορές τα γεγονότα δείχνουν ότι συμβαίνει το αντίθετο, να έχετε όμως υπόψη σας ότι βρισκόσαστε σε πολύ άστατους καιρούς, και ότι είναι πολύ το κάρμα αυτό καθαρίζει για να μπορέσετε ολοταχώς να πάτε στα υψηλότερα επίπεδα.

Όσον αφορά προσωπικά εσάς, ίσως να έχετε ήδη καθαρίσει το παλιό σας κάρμα. Εφόσον είναι έτσι, θα δείτε ότι η ζωή σας θα ρέει ήρεμα και δίχως επεισόδια καθώς έλκετε προς το μέρος σας τις υψηλότερες δονήσεις. Η ήρεμη και θετική προσέγγιση στη ζωή θα βοηθήσει επίσης και τους άλλους να ανυψώσουν τις δικές τους δονήσεις, και θ’ αναταθείτε μαζί συλλογικά αφήνοντας πίσω τις παλιές δονήσεις. Επίκεινται ακόμα μεγάλες αλλαγές όσον αφορά την ηγεσία σας, τελικά όμως εκείνοι που αρνούνται να εγκαταλείψουν το ρόλο τους θα αναγκαστούν να παραιτηθούν. Πολλές από τις ψυχές του Φωτός περιμένουν την ευκαιρία τους να βγουν μπροστά και να σας οδηγήσουν προς την ελευθερία σας από την περίθαλψη των σκοτεινών. Η στιγμή αυτή πλησιάζει γρήγορα και θα υπάρξει μεγάλη χαρά και γιορτή όταν θα συμβεί αυτό. Έχετε δουλέψει σκληρά για να πετύχετε την επιτυχία και αξίζετε πλήρως τις ανταμοιβές που είναι να λάβετε.

Παρακολουθούμε πάντοτε τους σκοτεινούς γιατί δεν έχουν πουθενά να κρυφτούνε που να μη μπορούμε να εισχωρήσουμε. Επίσης ελέγχουμε τις εκτός πλανήτη δραστηριότητές τους και έχουμε πλήρη επίγνωση της παρουσίας τους στον Άρη, όπου κρύβονται υπόγεια. Να είσαστε σίγουροι ότι δε θα επιτρέψουμε να γίνει η Γη στόχος από τέτοιες βάσεις και από καμία χρήση όπλων εναντίων σας. Όπως σας έχουμε πει πρότερα, ο πόλεμος δεν είναι επιλογή, καθώς και τυχόν προσπάθειες καταστροφής της άμυνάς σας απέναντι σε επιθέσεις. Ο πόλεμος και οτιδήποτε συσχετίζεται με αυτόν θα ξεπεραστούν, και οι αντίστοιχες με τα πράγματα αυτά τεχνολογίες θα διατεθούν για ειρηνικούς σκοπούς. Η οικονομία χρημάτων και η ειρηνική χρήση των πηγών θα διασφαλίσουν υψηλά επίπεδα ζωής και καλύτερη συνεργασία μεταξύ των χωρών. Οι άνθρωποι ήτανε πάντοτε θετικοί απέναντι σε φιλικούς συνδέσμους με άλλα έθνη, και η ελευθερία να ταξιδεύετε θα γίνει πολυεθνική. Θα έχει πολλά να προσφέρει ο ένας στον άλλον, και η πρόοδος θα γίνει σταθερά παγκόσμια. Καθώς θ’ αυξηθούν τα βιοτικά επίπεδα, η ευημερία θα είναι κοινή και όλος ο κόσμος θα ενωθεί.

Τα βιώματά σας θα γίνουν επιτέλους κοινά με αυτά άλλων αναπτυσσόμενων πολιτισμών ώστε να επιταχυνθεί η εξέλιξή τους. Στα υψηλότερα επίπεδα είναι φυσικό αυτοί με την περισσότερη εμπειρία ή γνώση να βοηθούν αυτούς που ακολουθούν στα βήματά τους. Ούτως ή άλλως είσαστε Ένα σε ψυχικό επίπεδο και θα έρθετε πιο κοντά ανυψώνοντας τα επίπεδα των δονήσεών σας. Οι σκοτεινοί στη Γη διαιώνιζαν την άποψη της ατομικής εξέλιξης και του διαχωρισμού, σε σημείο που σας έστρεφαν να εναντιώνεστε μεταξύ σας με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται η κατάσταση του πολέμου. Παρ’ όλα αυτά, αυτό αλλάζει και ο κόσμος νοιάζεται περισσότερο ο ένας για τον άλλον, και γίνεται ολοένα πιο πολύ ο ‘φύλακας αδελφός’ του άλλου. Σίγουρα έχετε πολλά να κάνετε για να αποκαταστήσετε τη Μητέρα Γη, με τη βοήθειά μας όμως αυτό θα γίνει πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι αν ήταν αλλιώς.

Αγαπημένοι Μας, τα πάτε πάρα πολύ καλά για να ανυψωθείτε πάνω από τις χαμηλότερες δονήσεις, καθώς αυτή είναι μια από τις δυσκολότερες εργασίες σας. Πολλές ψυχές όντως ακόμα τσαλαβουτούν μέσα σ’ αυτές και φαίνεται ν’ αδυνατούν ν’ ανέλθουν. Εντούτοις, πολλές είναι οι ψυχές από τη Γη, και έξω, που αφοσιώνονται στη βοήθειά τους και τελικά όλες οι ψυχές θ’ ανταποκριθούν στη βοήθεια που τους δίδεται. Κάθε φορά που επιδεικνύετε αγάπη και συμπόνια προς εκείνους που βασανίζονται μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, τους βοηθάτε πέρα από όσο καταλαβαίνετε. Σας ενθαρρύνουμε να βοηθάτε ισάξια όλες τις ψυχές που χρειάζονται βοήθεια.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας χαιρετώ κάθε φορά με πολλή αγάπη από αυτούς που εργάζονται στα επίπεδα αυτά βοηθώντας στην εξέλιξή σας. Αυτός είναι και ο λόγος που τονίζουμε την πόση πολλή βοήθεια σας παρέχουμε για να εξασφαλίσουμε ώστε επιτυχώς να αδράξετε την ευκαιρία να αναληφθείτε. Φυσικά αυτή είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε αυτό με το κλείσιμο του Ηλιακού Κύκλου, και θα πρέπει να κάνετε ό,τι θετικό μπορείτε για να την αδράξετε. Διαισθητικά γνωρίζετε εάν έχετε προετοιμαστεί αρκετά για κάτι τέτοιο.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |