Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 17 Οκτωβρίου 2014

SaLuSa, 17 Οκτωβρίου 2014

Εάν ποτέ σας χρειαστείτε αποδείξεις για το αν γίνονται αλλαγές, δεν έχετε παρά να κοιτάξετε πίσω στις διαφορές που υπάρχουν τώρα σε σχέση με ό,τι υπήρχε πριν από 50 χρόνια. Οι αλλαγές είναι δραματικές και δε φαίνεται να τηρούν κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο, ενώ κατά καιρούς φαντάζουν χαοτικές. Παρόλα αυτά, οι αλλαγές δεν είναι τυχαία γεγονότα, αλλά οδηγούν σε πιο αποδεκτούς τρόπους που διασφαλίζουν τη μη συνέχιση των ακραίων καταστάσεων που συχνά συναντάτε. Το χάος τριγύρω σας αποτελεί ένα ακόμα σημάδι για του τι συμβαίνει, παρότι το περισσότερο αυτού είναι καρμικής φύσης, καθώς διευθετούνται τα παλιά προβλήματα μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και μεταξύ των εθνών. Ναι, οι καιροί είναι ανήσυχοι, αλλά είναι απαραίτητο όπως θα λέγατε, να καθαριστεί ο τόπος από τα σκουπίδια που δε χωράνε μέσα στις υψηλότερες δονήσεις. Δικός σας ατομικός ρόλος είναι να καθαρίσετε τα δικά σας ‘σκουπίδια’, διασφαλίζοντας έτσι τη θέση σας μέσα στη Νέα Εποχή, όπου θα χαρείτε όλες τις αλλαγές εκείνες που θα ανυψώσουν την ανθρωπότητα σ’ ένα ανώτερο επίπεδο. Εάν επιθυμείτε να είσαστε μέρος των αλλαγών, η πρόθεσή σας θα σας πάει μπροστά προσελκύοντας τους Οδηγούς που θα σας βοηθήσουν.

Σας το’ χουμε πει συχνά πως τίποτε δε συμβαίνει τυχαία, και είναι καλό να το έχετε αυτό κατά νου γιατί αλλιώς μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε έρμαια των τυχαίων γεγονότων. Όσον αφορά την ίδια σας τη ζωή, υπάρχει πάντοτε ένα πλάνο που θα σας επιτρέψει να εξελιχθείτε, οπότε δε πρέπει να χάνεται καμία ευκαιρία. Προχωράτε με το συμφωνημένο με τους Οδηγούς σας ρυθμό, ο οποίος και θα σας βοηθήσει στην επίτευξη της επιτυχίας σας, εντούτοις όμως υπάρχει πάντα η ελεύθερη βούληση και η τελική απόφαση είναι δική σας. Εάν ξεκάθαρα επιθυμείτε να εξελιχθείτε θα κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχετε, και αυτό σημαίνει ν’ ακολουθείτε συχνά τη διαίσθησή σας δίχως απαραίτητα να γνωρίζετε το σκοπό. Φυσικά κάποιες εμπειρίες αποσκοπούν στην κάθαρση τυχόν χρεών που έχετε απέναντι στο κάρμα, οπότε έχοντας αυτό κατά νου θα μπορέσετε ν’ αποδεχθείτε αντίστοιχες καταστάσεις με καλή καρδιά. Τίποτε δε συμβαίνει δίχως λόγο, γι’ αυτό αδράξτε τις ευκαιρίες αυτές. Ο καιρός αυτός είναι της συγχώρεσης όλων των κακώς πεπραγμένων απέναντί σας, και να γνωρίζετε ότι κάθε εμπειρία έχει την αξία της.

Τα καλά νέα σπάνια μοστράρουν στις δημοσιεύσεις των μέσων ενημέρωσής σας, όμως σας διαβεβαιώνουμε ότι υπάρχει μια τάση όπου ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βοηθάνε το συνάνθρωπό τους. Το αίσθημα της Ενότητας απλώνεται με τη συνειδητοποίησή σας ότι ‘είσαστε ο φύλακας του αδελφού σας’, παρά τις κάποιες πολύ δυνατές αντιλήψεις που διατηρούν τις διαφορές στο έπακρο. Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, ψυχές μ’ αυτού του είδους τις ιδιάζουσες αντιλήψεις γεννιούνται σε χώρες όπου θα μπορούν να μάθουν καλύτερα τα μαθήματά τους και ότι ΄Όλα Είναι Ένα’. Γι’ αυτό ακόμα συνεχίζονται οι πόλεμοι, οι οποίοι και θα κοπάσουν μονάχα όταν θα διαφανεί ότι η ειρήνη αποτελεί το μόνο δρόμο για μπροστά. Ως κάποιος με περισσότερη επίγνωση, η παρουσία σου μπορεί να βοηθήσει πολύ όντας ζωντανό παράδειγμα της ζωής όπως αυτή θα ‘πρεπε να είναι, με ειρήνη και αρμονία σε σχέση με όλα τα ζωντανά Όντα. Όντως, ζώντας εσύ τις αντιλήψεις σου βοηθάς τους άλλους και που απλά βρίσκεσαι ανάμεσά τους. Το Φως σου αναμφίβολα θα προσελκύσει και άλλους που θα θελήσουν να μάθουν πώς μπορείς και ζεις με γαλήνη, όταν παντού τριγύρω σου υπάρχει το χάος.

Όπως αρχίσατε να καταλαβαίνετε, κρατάμε από κοντά αυτούς που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τη Γη εάν οι δραστηριότητές τους έμεναν ανεξέλεγκτες. Οι Ιλλουμινάτι και τα τσιράκια τους βρίσκονται στενά υπό την εποπτεία μας και δε μπορούν να κάνουν τίποτε δίχως να το γνωρίζουμε. Οπότε μείνετε ήσυχοι γιατί δε θα υπάρξουν μεγάλα περιστατικά καταστροφών, και φυσικά ούτε και κανένας πόλεμος πέρα από κάποιες μικρές αντιπαραθέσεις. Ρόλος μας είναι να σας οδηγήσουμε με ασφάλεια προς έναν ειρηνικό επίλογο, και τότε οι περιστάσεις θα μας επιτρέψουν να έρθουμε ανοιχτά στη Γη. Θα’ ναι καιροί μεγάλων χαρών και αποκαλύψεων και θα ξεκαθαρίσουν τα μυστήρια της περασμένης σας ιστορίας. Επί σκοπού σας κράτησαν μέσα στο σκοτάδι, και σας κατακράτησαν από προόδους που θα μπορούσαν να είχανε βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σας. Είναι σα να σας κλείδωσαν μέσα σε μια κάψουλα του χρόνου όπου ο χρόνος πάγωσε. Όλο αυτό θα αλλάξει σύντομα στο μέλλον και θα μείνετε έκπληκτοι από το πόσο γρήγορα θα ανακτήσετε τον χαμένο σας καιρό.

Να σκέφτεστε μεγαλόπρεπα σ’ ό,τι αφορά το μέλλον σας, γιατί θα δείτε τη συνειδητότητά σας να επεκτείνεται ακόμα γρηγορότερα με την είσοδό σας στο ρυθμό των ανωτέρων δονήσεων. Θα εκπλαγείτε από την έκταση των αλλαγών που θα δείτε κατά την είσοδό σας στη Νέα Εποχή της ειρήνης και της ευδαιμονίας. Οι καρποί της Γης θα καλύπτουν πολλά περισσότερα από τις ανάγκες σας, και η κοινή χρήση θα απογίνει μια κατάσταση κανονική, ενώ θα υπάρχουν αρκετά για τις ανάγκες όλων. Θα κυκλοφορήσουν νέες εφευρέσεις από αυτές που σας αποκρύφτηκαν, και ο μόχθος και η σκληρή δουλειά θ’ ανήκουν στο παρελθόν. Θα σας ανοιχτεί ο κόσμος και τα ταξίδια θα καταστούν κάτι κοινότυπο, καθώς θα φτάνετε ακόμα και στα πιο απόμακρα μέρη σε χρόνο μηδέν. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα υπάρξουν νέα μέσα μετακίνησης, ενώ τα περισσότερα από τα σημερινά σας μέσα θα καταστούν άχρηστα. Οι καιροί θα είναι συναρπαστικοί για όλους και οι αλλαγές θα γίνουν σχετικά γρήγορα με τη βοήθειά μας.

Την ώρα που η κατανόηση του πού σας οδηγούν τα γεγονότα σας είναι δύσκολη, ελπίζουμε να σας έχουμε ανατείνει παρέχοντάς σας μια εικόνα από το μέλλον. Τίποτε δε μπορεί να αναχαιτίσει τα σχέδια του μέλλοντός σας και θα μπορούσατε να πείτε ότι εμείς, προσβλέπουμε με ενθουσιασμό και αδημονία στο να σας φέρουμε μέσα στη Νέα Εποχή. Οι προηγούμενοι κύκλοι έκλειναν με μεγάλες αλλαγές, τοποθετώντας όμως την Ανθρωπότητα πίσω στο ξεκίνημα ενός νέου. Αυτή τη φορά ολοκληρώσατε επιτυχώς έναν Ηλιακό Κύκλο, και εκείνοι από εσάς που ανέτειναν τις δονήσεις τους θα συνεχίσετε να εξελίσσεστε καθώς θα εισέρχεστε μέσα στη Νέα Εποχή. Κάθε ψυχή θα βρεθεί ακριβώς εκεί που είναι καλύτερα για εκείνη προκειμένου να συνεχίσει τις εμπειρίες της. Ξέρουμε ότι τέτοιου είδους δηλώσεις μπορεί να εγείρουν έγνοια μέσα σε οικογενειακές ομάδες που θα επιθυμούσαν να παραμείνουν μαζί. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι συνήθως υπάρχουν ισχυροί δεσμοί μεταξύ αυτών, και θα ήταν ασύνηθες να μην προόδευαν ως μία μονάδα. Παρόλα αυτά όμως, θα δείτε ότι όσο εξελίσσεστε θα ελκύεστε από ομάδες παρόμοιων δονήσεων, όπου θα συνεχίζετε την εξέλιξή σας μέχρι να επέλθει η ανάγκη για διαφορετικές εμπειρίες.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και χαίρομαι όταν είμαστε μαζί, προσμένοντας να συναντήσω πολλούς από εσάς στο κοντινό μέλλον. Ο χρόνος ο ίδιος δε θα επιδρά επάνω σας όπως τώρα, και κατά μία έννοια δε θα κυριεύει πλέον τις ζωές σας. Σας περιμένουν τόσες πολλές ευπρόσδεκτες αλλαγές, και όταν μπορέσουμε να σας συστηθούμε θα πάμε ολοταχώς προς τη Νέα Εποχή που φυλάει τόσα πολλά για σας. Συνεχίστε να βλέπετε μπροστά, ξέροντας ότι η ζωή σας είναι μια ιστορία με ένα χαρούμενο τέλος.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |