Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 20 Ιουνίου 2014

SaLuSa, 20 Ιουνίου 2014

Σας ξαναχαιρετώ και παρατηρώ πως ολοένα και περισσότεροι από εσάς αφυπνίζεστε από την αύξηση των δονήσεων που σας προάγουν σταδιακά στα νέα επίπεδα που εδραιώνονται καθώς εισέρχεστε βαθύτερα μέσα στη Ζώνη των Φωτονίων. Ως αποτέλεσμα, ενισχύονται οι αισθήσεις σας για όσα συμβαίνουν τριγύρω σας, και αρχίζετε να κατανοείτε τη Μοναδικότητα μέσα στην οποία υπάρχετε. Πάει ο καιρός που ήσασταν μόνοι και απομονωμένοι, και τώρα μπορείτε να εκτιμήσετε και να νιώσετε τις υψηλότερες ενέργειες που φέρνουν μεγάλη ανάταση. Επιπλέον, επεκτείνονται και τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας, και μαζί με αυτό έρχεται και η καλύτερη κατανόηση των υψηλότερων επιπέδων ύπαρξης. Ανυψωνόσαστε και παρασύρεστε από τις υψηλότερες δονήσεις, και οι ψυχές εκείνες που προόδευσαν με χαμηλότερους ρυθμούς δυσκολεύονται να κρατήσουν το ρυθμό τους. Εντούτοις, όπως σας γνωστοποιήσαμε και νωρίτερα, θα υπάρξει διαχωρισμός στους τρόπους με τους οποίους θα τοποθετηθούν οι ψυχές στα επίπεδα που τους ταιριάζουν, προκειμένου να τους επιτραπεί η πρόοδος στην εξέλιξή τους.

Η αλήθεια είναι Αγαπημένοι Μας, ότι όσον αφορά την εξέλιξή σας δε γίνεται να μείνετε στάσιμοι. Υπάρχει επίσης μέσα σας μια οδηγός δύναμη που ασυνείδητα αποζητά να εκφραστεί, οπότε πάντοτε θα αναζητάτε όλο και υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας. Όσο προοδεύετε πίσω προς το Φως το ταξίδι γίνεται ευκολότερο και οι στόχοι σας ορίζονται καθαρότερα. Μαζί με εσάς υπάρχουν και άλλες ψυχές που επίσης ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι, και απογίνεστε μια ενιαία συνειδητότητα όπου όλοι σας γινόσαστε Ένα, παρόλα αυτά όμως διατηρείτε και το δικό σας επίπεδο και ατομικότητά σας. Πάντοτε θα έλκεστε προς τις ψυχές με παρόμοιες με τη δική σας δονήσεις, κάνοντας την εξέλιξη ένα πολύ ευχάριστο κατόρθωμα. Παρόλα αυτά, στο παρόν στάδιο είσαστε θα λέγαμε ακόμα στάσιμοι, ψάχνοντας για τα πόδια σας και το μονοπάτι που θα εκπληρώνει τις προσδοκίες σας. Το πεπρωμένο και η επιτυχία σας είναι διασφαλισμένα, όμως έχετε να κάνετε ακόμα πολύ ταξίδι στο πνευματικό σας ταξίδι πίσω προς τον Θεό.

Όπως το βλέπουμε εμείς, οι παρόντες καιροί είναι αρκετά συναρπαστικοί για εσάς που επιτέλους ανυψώνεστε πάνω από τις χαμηλότερες δονήσεις, έχοντας ξεπεράσει τις τόσες προκλήσεις που αντιμετωπίσατε. Το ταξίδι αυτό σας φύλασσε κατά καιρούς δύσκολες δοκιμασίες, όμως είχατε μέσα σας την οδηγό δύναμη που πάντοτε σας έσπρωχνε μπροστά. Έχετε πλέον φτάσει σε ένα στάδιο που η πρόοδος είναι συγκριτικά πολύ ευκολότερη, και δε σκοντάφτετε πάνω σε δοκιμασίες στην κάθε σας γωνιά από τις χαμηλότερες δονήσεις. Στην πραγματικότητα θα παρατηρήσετε πόσο ευκολότερα κυλάει η ζωή σε συμφωνία με τις προσδοκίες σας, και πόσο περισσότερο ανταποκρίνεται σε αυτές. Γι' αυτό μπορείτε να απολέσετε οποιαδήποτε προσάρτηση έχετε με τις δονήσεις που δεν εξυπηρετούνε πια τους σκοπούς σας. Από εδώ και στο εξής θα ανασηκώνεστε ακόμα πιο γρήγορα και η ζωή θα γίνει ευχαρίστηση, δεδομένου ότι δε διατηρείτε πια τους προηγούμενους δεσμούς σας με καταστάσεις που αποδείχτηκε η αρνητική τους φύση. Προοδεύετε προς το σημείο που θα σπάσετε κάθε συσχέτιση με οτιδήποτε είναι λιγότερο από το Φως, καθώς αυτά δεν εξυπηρετούν πια τους πραγματικούς σας σκοπούς.

Κάποιοι από εσάς μπορεί ν' ακούν με φόβο για τις εργασίες που μέλλονται από εδώ και πέρα, να έχετε όμως υπ' όψη σας ότι πάντοτε υπάρχει βοήθεια, όχι πολύ μακρυά, εφόσον χρειάζεστε υποστήριξη. Όντως υπάρχουν άπειρες πηγές βοήθειας και δεν υπάρχει περίσταση που να μη γίνεται να υπερκεραστεί. Η πρόοδός σας παρακολουθείται διαρκώς από ψυχές που κατοικούν μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, και ειδικά την ώρα αυτή γιατί η δική σας επιτυχία είναι επίσης σημαντική και για τη δική τους εξέλιξη. Υπάρχουν αμέτρητοι βοηθοί για κάθε ψυχή που καλύπτουν κάθε στάδιο της εξέλιξής σας, γιατί η αποτυχία σας θα έφερνε καθυστέρηση και στη δική τους εξέλιξη, μη φοβόσαστε όμως γιατί η μελλοντική σας επιτυχία είναι διασφαλισμένη. Να μην ανησυχείτε επίσης για τις άλλες ψυχές που μπορεί να γνωρίζετε, αφού όλοι σας θα βρείτε αυτόματα το ακριβές σας επίπεδο και δε γίνεται να υπάρξει κανένα λάθος όσον αφορά αυτό.

Κάθε ζωντανό πράγμα, κινητό ή ακίνητο προοδεύει και εξελίσσετε όσο αργά και αν γίνεται αυτό, και εσείς είσαστε αυτό που θα λέγαμε, το κεντρικό κομμάτι που εξελίσσεται πολύ γρήγορα. Ενδεχομένως να είναι συνετή η στιγμή να σας υπενθυμίσουμε ότι ήρθατε στη Γη ρίχνοντας τα διάφορα επίπεδά σας. Οπότε καθώς ανυψώνεστε πάλι, στην ουσία επιστρέφετε στα επίπεδα που κάποτε ήσασταν πριν το συγκεκριμένο αυτόν καιρό. Η ζωή έχει να κάνει με εμπειρίες, και άπαξ και ανυψωθείτε πάνω από τις χαμηλότερες δονήσεις θα έχετε περισσότερα να πείτε εκεί που θα σας πάνε οι μελλοντικές σας ενσαρκώσεις.

Το Σύμπαν βρίθει από ζωή, και ενώ ήσασταν επάνω στη Γη, ήσασταν 'απομονωμένοι' για τη δική σας προστασία ώστε να μην επηρεάζεται η εξέλιξή σας. Είναι αλήθεια ότι επετράπη σε συγκεκριμένα εξωγήινα είδη να επικοινωνήσουν μαζί σας ανά τους αιώνες, η παρουσία τους όμως παρακολουθείτο προσεκτικά. Τους επετράπη ν' αλλάξουν το μέλλον σας με τις πράξεις τους, μονάχα όμως για να σας παρέχουν εμπειρίες που θα βοηθούσαν στην εξέλιξή σας. Όμως αρκετά σύντομα θα μάθετε, ότι στην πραγματικότητα κρατηθήκατε πίσω από το να εξελιχθείτε πραγματικά από τους σκοτεινούς που σας εμπόδιζαν να προοδεύσετε περαιτέρω προς τη Διαστημική Εποχή, με το να σας αρνούνται να επωφεληθείτε από την πρόοδο σας που την αρνούνταν αυτοί που την κρατούσαν για τον εαυτό τους. Εντούτοις, όταν αυτοί θα βγουν από τη μέση και θα μπορούμε ανοιχτά να σας συναντήσουμε, η πρόοδός σας θα κάνει γιγάντιο βήμα προς τα μπρος.

Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε την πλήρη συνέπεια της εποχής στην οποία βρισκόσαστε, και εάν μπορείτε να παραμερίσετε και ν' αφήσετε στα γεγονότα να συμβούν όπως πρέπει, αυτό θα σας κάνει μεγαλύτερο καλό. Φυσικά κάποιοι από εσάς αναπόφευκτα παρασύρεστε από τα ζητήματα της καθημερινότητας, και αν είναι έτσι αφήστε απλά να γίνουν αυτά που πρέπει για να σας φέρουν μέσα στη Νέα Εποχή. Ίσως ήδη να γνωρίζετε τις αρμοδιότητές σας για τους καιρούς του τέλους, εάν όμως όχι, τότε βρείτε τον καιρό να εμβαθύνετε 'μέσα' σας όπως κάνετε στο διαλογισμό, και θα συνειδητοποιήσετε ποιές είναι αυτές. Εάν δε συμβεί αυτό, διατηρείστε ανοιχτό το νου σας και προετοιμαστείτε να σας έρθει κάτι καινούργιο. Φυσικά πολλοί Εργάτες του Φωτός θα κληθούν για να κάνουν το κομμάτι τους υλοποιώντας τις αλλαγές. Το κάθε τι μικρό βοηθάει στο χτίσιμο της μεγαλύτερης εικόνας, η οποία θα γίνει σχετικά γρήγορα προφανής.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι με τους καιρούς αυτούς όπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιρροή μας για να σας προετοιμάσουμε για τη Νέα Εποχή στην οποία έχετε πρόσφατα εισέλθει. Θα επωφεληθείτε από την εμπειρία των αλλαγών και στην πραγματικότητα είσαστε προνομιούχοι που είσαστε παρόντες επάνω στη Γη σε τέτοιους καιρούς. Τα καλύτερα είναι στο δρόμο, ενώ η παρούσα περίοδος είναι κάπως ασταθής εξαιτίας των αλλαγών.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |