Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 23 Μαΐου 2014

SaLuSa, 23 Μαΐου 2014

Έχοντας την αντίληψη της ευρύτερης εικόνας, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η πρόοδος βαίνει καλά, δεδομένου του γεγονότος ότι οι σκοτεινοί δε μπορούν πια να κάνουν ό,τι θέλουν. Το σχέδιό τους για παγκόσμια κυριαρχία δεν είναι πλέον εφικτό, παρόλα αυτά όμως συνεχίζουν να πιέζουν τυφλά δίχως καμία πιθανότητα επιτυχίας. Οι σύμμαχοί μας συνεχίζουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους και η δύναμή τους αυξάνει γρηγορότερα από ποτέ. Από τη μεριά μας, παρατηρούμε όσα γίνονται διασφαλίζοντας μια πρόοδο δίχως παρεμβάσεις. Πολλοί από εσάς ακολουθείτε ενστικτωδώς το πλάνο σας προς ένα επιτυχές μέλλον, όπου θα έχει τελικά απομακρυνθεί οποιαδήποτε επιρροή και παρουσία που δε θα συμβαδίζει με το Φως. Ο καιρός που θ’ αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες σας για ελευθερία από τις ενέργειες του σκότους έρχεται. Με την επίτευξη του κρίσιμου σημείου, θ’ ανυψωθείτε μέσα σε κλάσμα δευτερολέπτου προς τις υψηλότερες δονήσεις, και θα απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από τις χαμηλότερες ενέργειες. Γι’ αυτό καθησυχάστε, γιατί άσχετα με τα γεγονότα που διαδραματίζονται τριγύρω σας, σε γενικές γραμμές όλα πηγαίνουν καλά.

Τη στιγμή αυτή συμβαίνουν πάρα πολλά επάνω στη Γη, και εκείνοι που κατέχουν θέσεις ισχύος και ακόμα κρέμονται από τις παλιές δονήσεις, δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο να επιβάλλουν τη θέλησή τους επάνω στους άλλους. Ο κόσμος ξύπνησε και βλέπει τα τεχνάσματα και τα παιχνίδια που παίζονται και που αποτρέπουν την πλήρη εκδήλωση του Φωτός. Βλέπουν τις ψευδείς υποσχέσεις και τις προσπάθειες απόκρυψης της αλήθειας από αυτούς. Αυτές οι πράξεις θα είναι ανώφελες καθώς το Φως έχει πλέον εδραιωθεί γερά επάνω στη Γη, και συνεχίζει να αυξάνεται με γρήγορο ρυθμό. Το αποτέλεσμα θα είναι η αποκάλυψη των χαμηλών ενεργειών γι’ αυτό που είναι, και ο κόσμος δεν ξεγελιέται πια από αυτές. Τα γεγονότα που συμβαίνουν αποτελούν μίξη των διαφόρων επιπέδων ενέργειας, με τον καιρό όμως αυτές θ’ ανυψωθούν και θ’ αφήσουν τις παλιές πίσω τους. Στην πραγματικότητα δε θα υπάρχει μέρος γι’ αυτές στο μέλλον και έρχεται μια ένδοξη περίοδος αρμονίας και ευτυχίας.

Η Γη σας έχει γίνει το σημείο εστίασης πολλών πολιτισμών που παρακολουθούν την πρόοδό σας με μεγάλη προσήλωση. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και πόσο μακρυά αυτό φτάνει, και κάθε ψυχή που είχε το προνόμιο να τα ζήσει αυτά θα τύχει ευρύτερης αγάπης και ευλογίας. Ο καθένας σας έχει ουσιαστική σημασία για το μέλλον του πολιτισμού και η εμπειρία σας θα είναι ανεκτίμητη σε άλλους που θα ευεργετηθούν από αυτήν. Άπαξ και βιωθεί μια εμπειρία, δεν υπάρχει μετά η ανάγκη από τις άλλες ψυχές να ξαναπεράσουν από τα ίδια ακριβώς. Θα δείτε ότι η εξέλιξη είναι διαρκής και αυτοί που τραβάνε μπροστά πάντοτε θα βοηθούν αυτούς που ακολουθούν. Είσαστε όλοι σας Αδέλφια και ως Ένα, πεπρωμένο σας είναι να επιστρέψετε στο Φως.

Τα βιώματά σας επάνω στη Γη μπορεί να πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο, ανάλογα με το πόσο πολύ έχετε προοδεύσει προς το Φως. Κάθε ψυχή έχει το δικό της μονοπάτι να ταξιδέψει και βρίσκεται σε διαφορετικά στάδια της προόδου. Παρ’ όλα αυτά, πολλοί από εσάς έχετε επιλεγεί να πάρετε μέρος στα βιώματα των καιρών του τέλους, γιατί το έχετε ξανακάνει και με την επιτυχία σας θα μπορέσετε να βοηθήσετε επίσης και τους άλλους να κάνουνε το ίδιο. Πέρα από τη διάσταση που βρίσκεστε, θα δείτε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να σκύβουν οι άλλες ψυχές για να βοηθήσουν αυτές που ακολουθούν. Πάντοτε θα έχετε την παρόρμηση να προοδεύσετε παραπάνω μέχρι να μπορέσετε ξανά να επιστρέψετε πίσω στον Θεό. Θα έχετε ακούσει πολλοί το «Ο Θεός εισέπνευσε και εξέπνευσε ξανά» και είναι η μοίρα σας αυτή που πάντοτε σας τραβάει μπροστά. Την παρούσα στιγμή ταξιδεύετε πίσω προς τον Θεό, έχοντας βγει έξω από το σκότος όπου βιώσατε το διαχωρισμό σας από τον Θεό.

Η κατανόηση του ότι είσαστε όλοι Ένα θα σας βοηθήσει να δείτε τους άλλους κάτω από άλλο φως, αφού όλοι είσαστε αδιαχώριστοι, ανεξάρτητα από τις εμπειρίες που είχατε. Αυτοί, τώρα, από εσάς που έχουν προοδεύσει και είναι έτοιμοι να κινηθούν πλήρως πίσω μέσα στο Φως, θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να δείτε την ψυχή του άλλου μέσα στο ανθρώπινο σχήμα. Θα ξέρετε ότι το σώμα είναι απλά ένα προσωρινό σπίτι γι’ αυτήν και η εμπειρία που χρειάζονταν για να εξελιχθεί. Η εφυΐα δε συνιστά απαραίτητα κάποιον ως άτομο πνευματικά εξελιγμένο, γιατί όντως κάποιοι που φαίνεται να ζουν μια πολύ απλή ζωή είναι στην ουσία αρκετά εξελιγμένοι. Γι’ αυτό να μη σας παρασύρει το παρουσιαστικό και εάν έχετε διαίσθηση τότε θα μπορείτε να ξέρετε πότε βρισκόσαστε στην παρουσία μιας εξελιγμένης ψυχής. Μέσα στις υψηλότερες διαστάσεις είναι πολύ φυσικό να μπορείς να ξεχωρίσεις δίχως πρόβλημα ποιος είναι εξελιγμένος, γιατί τους αναγνωρίζεις από το Φως τους.

Επάνω στη Γη υπάρχουν διαρκώς περισπασμοί και παρότι τους μαθαίνεται με το δύσκολο τρόπο, αυτός αποτελεί και το γρηγορότερο τρόπο για να προοδεύσετε. Να θυμόσαστε ότι πάντοτε έχετε τριγύρω σας τους βοηθούς σας, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν όταν χρειάζεται βοήθεια. Παρόλα αυτά, δεν είναι στο χέρι τους να σας επιβάλλονται και θα πρέπει να ζητάτε τη βοήθειά τους προκειμένου να έχετε κάποια απόκριση. Τα πράγματα δεν είναι πάντοτε όπως τα επιθυμείτε και να θυμάστε ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και το σχέδιο της ζωής. Φυσικά και έχετε ελεύθερη βούληση, όμως ταυτόχρονα έχετε αναλάβει ένα συγκεκριμένο πλάνο στη ζωή σας που αποτελεί το μονοπάτι κάθε ενσάρκωσης. Με αυτό διασφαλίζεται η πρόοδός σας κάτω από λογικά πλαίσια και όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Παρόλα αυτά, μπορείτε πάντοτε να έχετε επιπλέον βιώματα εφόσον αυτά απαιτούνται, και αυτά μπορεί να καλύπτουν οποιονδήποτε τομέα του σχεδίου της ζωής σας το οποίο ήταν ανεπιτυχές.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και έχω ανυψωθεί από την αύξηση του Φωτός επάνω στη Γη. Αυτό θα συνεχίσει να γίνεται σε εκθετικό βαθμό και τα οφέλη είναι ήδη αισθητά. Παρότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει για να υπερκεραστεί η προκατάληψη μεταξύ των φυλών, όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει να βλέπει το σύνδεσμο μεταξύ όλων. Εμείς θα επεκτείνομε αυτή την κατανόηση ώστε να καλύψουμε όλες τις μορφές της νοήμουσας ζωής πέρα από το πλανητικό σας σύστημα. Η ζωή βρίθει παντού και καθώς θα ανυψώνεστε θα συναντάτε άλλες οντότητες που επίσης εξελίσσονται. Η αλήθεια για τους εαυτούς σας σας αποκρύπτονταν για αιώνες, όμως σύντομα θα μάθετε πολλά περισσότερα για τους αληθινούς σας εαυτούς. Να θυμόσαστε ότι δεν είσαστε το σώμα σας, και όταν θα χρειάζεται θα μπορείτε να βιώνετε ζωές επάνω σε άλλους πλανήτες έξω από το Ηλιακό σας Σύστημα. Είσαστε επίσης πολύπλευρο Ον και μπορείτε να βιώσετε διάφορες πτυχές του εαυτού σας ταυτόχρονα. Σας τα λέμε αυτά για να διευρύνουμε τους ορίζοντες και την κατανόησή σας, προετοιμάζοντάς σας για το μέλλον, γιατί πλησιάζει η ώρα που θα πρέπει να γνωρίζετε την αλήθεια για τους εαυτούς σας.

Σας αφήνω με πολλά να συλλογιστείτε και να ανυψώσετε επίσης τη συνειδητότητά σας γιατί είσαστε σχεδόν έτοιμοι να κινηθείτε εμπρός. Εμείς φυσικά θα δώσουμε το χέρι μας να σας βοηθήσουμε για να εμπεδώσετε την υψηλότερη γνώση που θα συνοδεύει την επεκταμένη συνειδητότητά σας. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και σας στέλνω την αγάπη μας για να φωτιστεί το μονοπάτι εμπρός.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |