Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 24 Οκτωβρίου 2014

SaLuSa, 24 Οκτωβρίου 2014

Αγαπημένοι Μου, ακούμε το κλάμα αυτών που νιώθουν ότι τους έχουν εγκαταλείψει και που ψάχνουν αγωνιωδώς να βρουν κάποιο νόημα στη ζωή τους. Έχουνε χαθεί μέσα στην αναταραχή που συνεχίζεται και αδυνατούν να δούνε μέλλον εμπρός για τον εαυτό τους. Να μπορούσανε μονάχα να αντιληφτούν το μέγεθος αυτών που γίνονται και θα έβλεπαν τις τεράστιες αλλαγές που επιτελούνται. Η Νέα Εποχή ξεκίνησε νωρίς φέτος όταν οι παλιές ενέργειες άρχισαν ν’ αποσύρονται για ν’ αντικατασταθούν από τις νέες που έρχονται, πράγμα που σημαίνει ότι για την ώρα και οι δυο τους επηρεάζουν τη σκέψη σας. Παρόλα αυτά, οι νέες ενέργειες θα αντικαταστήσουν τις παλιές και θα φέρουν στο προσκήνιο προόδους και αλλαγές, που θα δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που παίρνει η Ανθρωπότητα. Υπάρχει η συνειδητοποίηση ότι έχετε μπερδευτεί απ’ αυτά που γίνονται, αλλά αν κοντοσταθείτε για λίγο και τα κοιτάξετε καλύτερα, θα δείτε ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Ναι, ακόμα υπάρχουν συρράξεις και η ειρήνη επάνω στη Γη φαντάζει χιλιόμετρα μακρυά, εντούτοις όμως αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τη ματαιότητα του πολέμου. Τα όντα που κατανοούν το πώς μπορεί να επέλθουν οι ειρηνικές λύσεις αναδύονται, και οι φωνές τους θ’ ακουστούν και θα εισακουστούν.


Προσπαθήστε να έχετε την προοπτική σας πέρα από τις παρούσες αναταραχές επάνω στη Γη και να γνωρίζετε ότι το μέλλον σας είναι διασφαλισμένο. Σας υποστηρίζουν πολλές ομάδες από τα ανώτερα επίπεδα και χρησιμοποιούν την επιρροή τους για να φέρουν ειρήνη. Δε μπορούν όμως να σας επιβάλλουν τη βοήθειά τους, αλλά είναι έτοιμοι να το κάνουν εφόσον ανταποκριθείτε με το σωστό τρόπο. Όταν πρωτομπήκατε στην προηγούμενή σας Εποχή, σας δόθηκε η επιλογή της ελεύθερης βούλησης ώστε να ωριμάσετε σύμφωνα με την επιλογή που θα κάνατε για την πρόοδό σας. Και πάντοτε είχατε καθοδήγηση όταν στρεφόσασταν στα Ανώτερα Όντα για βοήθεια. Συχνά όμως το αγνοούσατε αυτό και συνεχίζατε με το δικό σας τρόπο, με συνέπεια να θέσετε τους εαυτούς σας επάνω στα μονοπάτια των δικών σας επιλογών. Σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση που σας δόθηκε πορευθήκατε προς την ωρίμανσή σας, αλλά αντί να εργαστείτε για την ενότητα μεταξύ σας, προτιμήσατε να πορευθείτε μονάχοι. Καθ’ όλο το διάστημα αυτό είχατε καθοδήγηση, όμως στην τελική εκτίμηση των πραγμάτων, εσείς ήσασταν αυτοί που αποφασίζατε για το ποια κατεύθυνση θ’ ακολουθούσατε. Οπότε όταν κοιτάζετε πίσω στην ιστορία του Ανθρώπου, αντικρίζετε τ’ αποτελέσματα των δικών σας επιλογών.


Σήμερα η κατάσταση είναι πολύ πιο αποδεκτή, αφού οι επιρροές που σας κρατούσανε σε μια κυριολεκτική φάση πολέμου δεν έχουν πλέον την ισχύ να σας κρατούν στη φάση αυτή. Παντού τριγύρω σας υπάρχει μια αυξάνουσα κίνηση για ειρήνη και για μια αλλαγή που θα καταστεί τόσο δυνατή, που τίποτε δε θα μπορεί ν’ αναχαιτίσει την πρόοδό της. Η Νέα Εποχή έχει αρχίσει και όσο περισσότεροι επικεντρώνεστε σε αυτήν, τόσο γρηγορότερα θα τη δείτε να έρχεται. Είναι πολλά τα τεχνολογικά επιτεύγματα που προς το παρόν βρίσκονται σε αναμονή, και όταν θα σας έρθουν, θα δρασκελήσετε εμπρός με βήμα ταχύ. Θα βρείτε επιτέλους ειρήνη και θα υπάρξει μεγάλο πλησίασμα μεταξύ των ανθρώπων. Σταδιακά, όλες σας οι ανάγκες θα ικανοποιούνται και με τη βοήθειά μας ο ρυθμός τους θα σας καταπλήξει. Γι’ αυτό σας ζητάμε να μη χάσετε την πίστη σας, και να ξέρετε ότι το μέλλον σας έχει διαφανεί και ότι θα ανυψωθείτε έξω από τον αφανισμό του παρόντος. Έχει δοθεί διάταγμα για τη λήξη και κανένας δε μπορεί να το αλλάξει αυτό, και σ’ αντίθεση με τις προηγούμενες Εποχές, ετούτη θα έχει ‘ευτυχή λήξη’. Οι περισσότεροι από εσάς θα δείτε τις αλλαγές αυτές καθ’ όσο ζείτε, και κάποιες από αυτές ήδη επιτελούνται τη στιγμή αυτή.


Εσείς και η Μητέρα Γη είσαστε πάντοτε υπό την προστασία μας, καθώς και αυτή εμπλέκεται επίσης πολύ στις αλλαγές, που επιτέλους θ’ αντικρύσει όταν ξεπροβάλλει η νέα Γη. Φυσικά οι αλλαγές αυτές δε θα γίνουν μέσα σε μία νύχτα, καλό είναι όμως να τις γνωρίζετε και να είσαστε προετοιμασμένοι. Η Γη ήταν ο τόπος όπου επετεύχθη η μεγαλύτερη πρόοδος σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Αναφερόμενοι σε αυτό, να σας υπενθυμίσω ότι έχετε ζήσει πάρα πολλές ζωές μέσα σε όλων των ειδών τις διάφορες περιστάσεις, και είχατε τη βοήθεια των Οδηγών σας στην επιλογή αυτών που θα σας ωφελούσαν το μέγιστο. Τώρα πλέον τρυγάτε τα οφέλη αυτών των εμπειριών, και πολλοί από εσάς έχετε προοδεύσει τόσο που δε χρειάζεται πλέον να ενσαρκωθείτε ξανά μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις. Κανένας δεν επιλέγει το ποιος είναι έτοιμος να τις αφήσει, και η επιλογή προκύπτει αυτόματα βάση του επιπέδου που έχετε φτάσει. Χαρείτε και χαμογελάστε γιατί το μακρύ ταξίδι σας έχει σχεδόν τελειώσει, και κρατηθείτε γερά μέσα στο Φως.


Όλο το Σύμπαν περιμένει την Ανθρωπότητα να πάει εμπρός, και η στιγμή αυτή στην εξέλιξή σας είναι άκρως σπουδαιότερη απ’ ό,τι πιθανώς μπορείτε να εκτιμήσετε εσείς. Η χαρά που θα έρθει θα είναι πάρα πολλή μετά την Ανάληψή σας, και στη γιορτή θα έχετε την παρέα πολλών σας φίλων και συνεργατών από πολλές σας ενσαρκώσεις. Εμείς από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία που σας ακολουθούσαμε στενά στις περιπέτειές σας θα μπορούμε επιτέλους να εμφανιστούμε εμπρός σας και να σας συναντήσουμε επάνω στη Γη. Έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί στο άμεσο μέλλον, και θα σας βοηθήσουμε να επιταχύνετε την άφιξή σας μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, και να τακτοποιηθείτε μέσα σ’ αυτές. Οι καιροί αυτοί είναι συναρπαστικοί άσχετα με το τι γίνεται επάνω στη Γη, γιατί η Νέα Εποχή αναδύεται γρηγορότερα από ποτέ.


Όλα όσα σας παρουσιάζονται σε τούτα τα τελικά στάδια της παλιάς Εποχής είναι οι ακρότητες αυτών που ακόμα δε μπορούν ν’ απαλλαγούν από τις αντιλήψεις που τους κρατάνε πίσω. Παρόλα αυτά η απλή απάντηση βρίσκεται στην αναγνώριση και στην παραδοχή πως όλες οι ψυχές είναι Ένα. Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό που κάνεις σε κάποιον το κάνεις επίσης και στον εαυτό σου, γιατί δε γίνεται να αποσυσχετιστείς από όσα συμβαίνουν. Η ‘Ενότητα’ είναι πλήρης και το δρόμο που θα πάρει η Ανθρωπότητα τον αποφασίζετε ως σύνολο. Μοναδική εξαίρεση θα υπήρχε εάν δυνάμεις ανώτερες αυτών της Γης αποφάσιζαν να ορίσουν το μέλλον σας. Αυτό έχει συμβεί συχνά στο τέλος των κύκλων καθώς αυτοί ολοκληρώνονταν. Εντούτοις, δεν υπάρχει επέμβαση στην ελεύθερή σας βούληση, την οποία διαθέτετε διαρκώς. Κανονικά πάντοτε υπάρχουν επιρροές που σας επιτίθενται ούτως ή άλλως, επιτρέποντάς σας έτσι να ασκήσετε την ελεύθερή σας βούληση. Ως ατομικότητα η επιλογή για το ποιο δρόμο θ’ ακολουθήσετε είναι δική σας, υπάρχουν όμως συγκεκριμένες προϋποθέσεις αναφορικά με τον ύστατο σκοπό σας.


Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και καθώς περνάει ο καιρός παρατηρώ ότι ολοένα και περισσότερες ψυχές επεκτείνουν τη συνειδητότητά τους και το Φως απλώνεται αέναα. Ο διαχωρισμός που υπάρχει είναι ευδιάκριτος, αφού αυτοί που επέλεξαν το δρόμο του Φωτός ανατείνονται έξω από το σκοτάδι. Η πορεία τους εμπρός είναι αναπόφευκτη, και τελικά θα λάβουν τη θέση τους μέσα στις ανώτερες δονήσεις.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |