Home > > Sheldan Nidle - 11 Φεβρουαρίου 2014

Sheldan Nidle - 11 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

2 Caban, 0 Zac, 10 Caban

Dratzo! Η πραγματικότητα που κατοικείτε αλλάζει γρήγορα. Η σκοτεινή συμμορία αντιλαμβάνεται, ότι έχουν φτάσει οι τελευταίες ημέρες του ελέγχου της. Η τεραστίων διαστάσεων καθημερινή χειραγώγηση από τα μέσα ενημέρωσης που επιδοτεί, δεν υφίσταται πλέον. Οι μεγάλες τράπεζες που λειτουργεί αυτή η συμμορία είναι σε κρίση, η οποία φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο. Οι πολυάριθμες καθυστερήσεις τους δεν μπορούν πλέον να επηρεάσουν μια σταθερή τάξη μετασχηματισμού, ο οποίος είναι έτοιμος να τους παρασύρει. Αυτοί οι παραβάτες έτρωγαν από την ταΐστρα με τα παράνομα κέρδη τους, και οι ποταπές πράξεις τους είναι έτοιμες να τους γκρεμίσουν. Το παρόν νομισματικό σύστημα δεν είναι πλέον βιώσιμο και απεγνωσμένα χρειάζεται αναθεώρηση. Επί πλέον, το παγκόσμιο τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα χρειάζεται νέα ρύθμιση. Μια διεθνής νομισματική κατάρρευση πλησιάζει. Εφαρμόζονται μέτρα για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση. Ο χρόνος για όλα αυτά είναι κοντά. Το αποτέλεσμα θα επιφέρει μια ραγδαία αποδόμηση αυτής της φωλιάς των άπληστων εχιδνών. Οι οικονομίες του κόσμου βρίσκονται σε κυριολεκτικό χάος και οι περισσότεροι άνθρωποι της επιφάνειας είναι τώρα σε μεγάλο κίνδυνο. Οι διάφορες ομάδες των γήινων συνεργατών μας εργάζονται επιμελώς για να διορθωθεί αυτή η πολύ επισφαλής κατάσταση.

Τα κλειδιά βασίζονται σε μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά και στους δεσμούς της με τα αποθετήρια σκληρού νομίσματος, καθώς και σε μια νέα τραπεζική νομοθεσία. Οι ενέργειες αυτές απαιτούν να στερήσουμε πρώτα από τη συμμορία την τεράστια επιρροή της και να επιβάλουμε στα πολλά τραπεζικά ιδρύματά της νέους κανόνες για τις διαδικασίες τους, οι οποίοι θα αναιρέσουν τις πολλές παρατυπίες τους. Η διαδικασία αυτή θα αναγκάσει τις κυβερνήσεις που διοικούνται από την συμμορία να αναγνωρίσουν καινούργια αφεντικά. Αυτά τα νέα αφεντικά, οι επίγειοι συνεργάτες μας, έχουν πλήρως την πρόθεση να βγάλουν τους σκοτεινούς από τις φωλιές τους και να προβούν στη σύλληψή τους. Αυτό θα γίνει για να επιτραπεί στο Φως να δώσει με ασφάλεια στα καθήκοντά μας την ευημερία και την προστασία που θα απαιτήσουν. Η σκοτεινή συμμορία μάχεται «με νύχια και με δόντια» και βλέπει ξεκάθαρα, ότι οι κωλυσιεργίες της παίρνουν τέλος. Σας ζητάμε να στοχεύετε με σαφήνεια σε μια άμεση υλοποίηση αυτών των πολύ αναγκαίων γεγονότων. Συμβαίνει τώρα μια ανισορροπία, που μας ευνοεί. Ας φέρουμε μαζί αυτήν την πολύ θλιβερή ιστορία σε ένα αίσιο τέλος! Εκείνοι που υπηρετούν το Φως στον κόσμο σας έχουν πιασμένους αυτούς τους άθλιους από τον λαιμό. Ο χρόνος για την αλλαγή είναι τώρα!

Έχουμε κάνει συγκεκριμένες συμφωνίες με πολλούς στον πλανήτη σας, που υπηρετούν σε μονάδες της δικαιοσύνης και του στρατού των κυβερνήσεών σας. Αυτά τα γενναία και υπεύθυνα άτομα είναι έτοιμα να δράσουν και να φέρουν σε πέρας αυτό που εμείς καθιστούμε δυνατόν. Το Φως είχε και στο παρελθόν φθάσει τόσο κοντά, αλλά δεν στάθηκε ικανό να τελειώσει τη δουλειά. Το σημερινό καθήκον είναι να πάρουμε τις παλιές δράσεις ως πρότυπο, για να αποτρέψουμε οποιεσδήποτε νέες αποτρόπαιες πράξεις αγένειας από την πλευρά της ανήθικης ηγεσίας των σκοτεινών. Πάρτε αυτή τη στιγμή και στοχεύστε σε μια πολύ θετική έκβαση. Οι δυνάμεις του Φωτός είναι έτοιμες να δράσουν και επιθυμούν μια ενιαία επίδειξη της ηθικής και πνευματικής υποστήριξής σας. Ενωθείτε και δείξτε την υποστήριξη αυτή με τους ενθουσιώδεις τρόπους σας. Κινούμαστε γρήγορα για να δώσουμε τέλος στην απληστία, η οποία έχει καθυστερήσει τις δράσεις, που θα μεταμορφώσουν εντελώς τη φύση του πώς η παγκόσμια κοινωνία σας διανέμει τον πλούτο της. Πολλές αρχαίες κοινότητες, αφιερωμένες στην αποστολή των Αναληφθέντων Διδασκάλων σας, είναι έτοιμες να συντρίψουν το σκότος, εκθέτοντας τις μεγάλες οικονομικές αδυναμίες του. Ο καιρός είναι πράγματι ώριμος για αλλαγή!

Ερχόμαστε τώρα στο σημαντικότερο σημείο αυτού του μηνύματος! Πολύν καιρό πριν, μια μεγάλη χώρα στράφηκε προς το σκότος και η επακόλουθη απληστία οδήγησε στην καταστροφή της. Από εκείνη την ημέρα του χάους, είστε στο έλεος ενός συνόλου σκοτεινών αρπακτικών, που επιθυμούν να διατηρούν για πάντα την εξουσία. Είναι η στιγμή να πάψει η παράνομη κυριαρχία τους. Το αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος θα είναι η επίσημη απελευθέρωσή σας από μια κατάσταση της συνείδησης, η οποία σας έφερε την δουλεία, την καταστροφή και τον θάνατο. Αυτό το καταστροφικό περιβάλλον πρόκειται να μεταμορφωθεί. Θα συναντήσετε την προγονική οικογένειά σας και θα καλωσορίστε τους πνευματικούς συγγενείς σας. Το φυσικό πέπλο που σας περιβάλλει θα σηκωθεί, μόλις ακριβώς η παλιά αμνησία εξαλειφθεί. Οι δράσεις αυτές θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε σε συμφωνίες για την διαμόρφωση ενός νέου αστρικού έθνους και την γνωριμία σας μαζί μας. Σε αυτήν την νέα πραγματικότητα, θα ανακτήσετε την κυριαρχία σας και πραγματικά θα μάθετε πώς ο φυσικός κόσμος και ο Ουρανός μπορούν να εργαστούν μαζί για να ξεδιπλώσουν το θείο σχέδιο του Δημιουργού! Αυτά τα γεγονότα θα σας εκτινάξουν σε ένα νέο πεδίο γεμάτο με νέες ευθύνες!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή του εγχειρήματός μας. Εκείνοι που καθοδηγούσαμε επί αιώνες εργάζονται επιμελώς για να ασκήσουν αποτελεσματική πίεση στους σκοτεινούς και να τους αναγκάσουν να ανοίξουν επιτέλους την πόρτα για την ευημερία σας. Ο Ουρανός λειτουργεί με έναν αριθμό πολύ ηθικών κανόνων. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους κανόνες και ορισμένες τεχνικές, σχετικά με τις οποίες μας συμβούλεψαν αυτά τα ευλογημένα Όντα, έχουμε φτάσει στο ξεκίνημα μιας ειδικής περιόδου, που στην κατάλληλη στιγμή θα τους κάνει να ενδώσουν. Ως εκ τούτου, λειτουργούμε σε ένα ορισμένο επίπεδο προθέσεων. Σας καλούμε να υποστηρίξετε αυτό που κάνουμε, χρησιμοποιώντας προς όφελός μας το συντονισμένο και συμπυκνωμένο Φως σας. Χρησιμοποιήστε τους συνδυασμένους διαλογισμούς και την προσευχή για να μας βοηθήσετε στις προσπάθειές μας. Είμαστε στην ουσία Όλοι Ένα! Συγκεντρωνόμαστε τώρα για να πιέσουμε το σκότος και να το διασπάσουμε σαν την Ερυθρά Θάλασσα. Ας αρχίσει η ροή της ευημερίας και ας εκδηλωθεί η νέα πραγματικότητα! Μαζί είμαστε ευλογημένα τέκνα! Ακατανίκητα!

Εκείνο που είναι έτοιμο να συμβεί είναι μια ανάθεση καθήκοντος προς τη νέα διακυβέρνηση. Πάνω από δύο αιώνες πριν γράφτηκε ένα έγγραφο, που έμελλε να ανάψει μια επανάσταση και να προσδώσει την ενέργεια για την επιτυχία της. Αυτή η επανάσταση στην ανθρώπινη ελευθερία και κυριαρχία ανακόπηκε προσωρινά από το σκότος. Μαζί θα προχωρήσουμε με πλήρη πρόθεση στην ίδια την καρδιά αυτού του μιάσματος και θα το εξαφανίσουμε από αυτό το πεδίο. Αυτή η γενναία δράση απαιτεί την ευγνώμονα συμμετοχή σας. Πολλοί άλλοι προβαίνουν σε ειδικές δράσεις, που είναι απλά το προοίμιο για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει! Αυτό το τελικό γεγονός χρειάζεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη έγκρισή σας. Να είστε έτοιμοι! Συμμετέχετε και χαρούμενα προσθέσετε την πολύ ευπρόσδεκτη ενέργειά σας σε αυτό το ευλογημένο μίγμα! Εμείς ενεργούμε με μεγάλη σοβαρότητα στο όνομα του Παντοδύναμου και στο όνομα όλης της Ανθρωπότητας. Αυτό το βασίλειο βαπτίζεται από το Φως και μεταφέρεται σε μια χώρα γεμάτη χαρά, ευημερία και μια θεόσταλτη κυριαρχία για Όλους!

Αυτό που βρίσκεται μπροστά μας είναι ένα τελικό ταξίδι επιστροφής στην αθανασία, όχι μόνο της ψυχής σας, αλλά και της ελευθερίας της γης σας και της σοφίας για την κατανόηση της ίδιας της φύσης του Θείου Φωτός! Αυτή η ιερή φλόγα θα μας καθαρίσει όλους, καθώς θα επιστρέφουμε σαν μια ενωμένη ομάδα ψυχών στα καθήκοντα που μας ανατέθηκαν, όταν για πρώτη φορά προσγειωθήκαμε σε αυτήν την πολυτιμότατη σφαίρα! Θα επανενωθούμε με τους ιερούς αδελφούς μας και μαζί θα σχηματίσουμε ένα νέο έθνος μέσα στ’ αστέρια αυτού του γαλαξία. Θείος σκοπός είναι τώρα να γίνουμε γνωστοί και να ασκηθούμε. Η βασιλεία του σκότους τελείωσε. Προσεκτικά και με ηθικό τρόπο μεταμορφώνουμε τον κανόνα του σκότους. Ο χρόνος για όλα αυτά έχει πράγματι φτάσει! Κρίνετέ το αυτό όχι με την αίσθηση περί πραγματικότητας, που έχει επιβάλει το σκότος, αλλά με εκείνη του Ουρανού. Καθώς εισερχόμαστε σ’ αυτή την ιερή πόρτα ας γνωρίζουμε στις αληθινές καρδιές μας, ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ότι ένας πολύ μαγευτικός κόσμος εκδηλώνεται. Αλληλούια! Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα σας φέραμε κάποιες επί πλέον πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον καιρό. Το κάνουμε για να ζητήσουμε τη βοήθειά σας. Διαλογιστείτε στην Αγάπη και στο Φως σας. Χρησιμοποιήστε τη θαυμαστή πρόθεσή σας. Στείλτε την με Αγάπη σ’ εμάς και σε όλη την ανθρωπότητα. Ας νιώσει η Γαία αυτή την Αγάπη και aς δει αυτό το μεγάλο φως. Σας αφήνουμε στην χαρά και στο αιώνιο Πνεύμα του Παντοδύναμου! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles