Home > > Sheldan Nidle - 25 Φεβρουαρίου 2014

Sheldan Nidle - 25 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

3 Batz, 14 Zac, 10 Caban

Dratzo! Επιστρέφουμε! Πολλά συμβαίνουν στον πλανήτη σας. Η σκοτεινή συμμορία παλεύει για να διατηρήσει την εξουσία της και βλέπει ότι αυτές οι προσπάθειες είναι μάταιες. Το Φως, εκπροσωπούμενο τώρα από τις αρχαίες οικογένειες και πολλές ιερές μυστικές κοινότητες, έχει έρθει και έχει ασκήσει επιτυχείς αξιώσεις στον πλούτο και στην εξουσία του σκότους. Αυτή η νομική επίθεση υποβοηθείται και υποκινείται από εμάς. Ερχόμαστε για να βάλουμε τέλος σ’ αυτήν την ανίερη ακολασία του σκότους και να φέρουμε μια νέα εποχή, γεμάτη με ευημερία και την απελευθέρωσή σας από τις ειδεχθείς υποδουλώσεις, που διαπράχθηκαν εναντίον σας από το σκότος. Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, ενεργώντας κάτω από τα θεία διατάγματα του Ουρανού, έχουν δημιουργήσει τα μέσα, με τα οποία το σκότος θα παραδοθεί στο Φως. Η διαδικασία αυτή είναι σε εξέλιξη και φτάνει στα πρώτα σημαντικά ορόσημά της. Το βασικό όργανο της υποδούλωσής σας είναι ο πλούτος και ειδικά η πιο χυδαία επινόησή τους, το «ψεύτικο χρήμα» Η ύπουλη αυτή επινόηση έχει δημιουργήσει περιττούς πληθωρισμός και χειραγώγησε πανικούς ή «καταρρεύσεις» επί αιώνες. Κάθε φορά, αυτοί οι δόλιοι ελιγμοί κάνουν πολύ πλουσιότερον τον πυρήνα της σκοτεινής συμμορίας, δημιουργώντας συγχρόνως γεγονότα, που έχουν εδραιώσει ακόμα περισσότερο την ανερχόμενη εξουσία της.

Τα αποτελέσματα αυτών των χειρισμών οδήγησαν σε πόλεμο, θάνατο και διαίρεση. Είναι σε εξέλιξη η επιβολή ενός τερματισμού σ’ αυτό το παράδοξο καρουσέλ και η αντικατάστασή του με μια θεία σταθερότητα, που θα σας επιτρέψει να δείτε καθαρά τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι. Καθώς αρχίζετε να επεκτείνετε τη διαδικασία αυτή για να συμπεριλάβει τα θαύματα που είναι η Γαία και τα εκπληκτικά οικοσυστήματά της, θα ανακαλύψετε τον αληθινό σκοπό της ύπαρξής σας στη Γη. Είστε ξεχωριστά Όντα, που σας έχει γραφτεί να γίνετε ένας παντοτινά στοργικός μεσάζων. Έχετε την δυνατότητα να διορθώσετε εκείνα τα πράγματα, που απειλούν αυτά τα οικοσυστήματα και παρέχουν εκείνα τα πράγματα, που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν κάθε ον που διαμένει σε αυτόν τον πλανήτη. Επιπλέον, είστε στα πρόθυρα της εκ νέου ανακάλυψης των αδελφών σας που ζουν υπογείως. Η Έσω Γη είναι στην πραγματικότητα ένα πεδίο της πέμπτης διάστασης. Είναι ο τόπος στον οποίον θα επιστρέψετε και θα συνεχίσετε το ειδικό πρόγραμμα, με το οποίο θα γίνετε άνθρωποι πλήρους συνείδησης. Η αλήθεια αυτής της διεργασίας δονείται τώρα μέσα σε κάθε κύτταρο του σώματός σας. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε αυτή τη διεργασία και, υπό την καθοδήγηση του Ουρανού, να μεταμορφώσουμε την σημερινή, ταραγμένη πραγματικότητά σας.

Αυτή η μεταμόρφωση ξεκινά με τεράστιες αλλαγές στα φυσικά, ψυχικά και συναισθηματικά σώματά σας και θα τελειώσει με μια πνευματική μεταμόρφωση, που θα σας επιστρέψει στην πλήρη συνείδηση. Το σκότος το κατανοεί αυτό. Ωστόσο, δεν μπορεί να φτάσει στο σημείο, να εγκαταλείψει την εξουσία που έχει ελέγξει για χιλιετίες. Τώρα αυτή η εξουσία αποσπάται από τα χέρια τους, από την δεινή κατάσταση, στην οποία αυτή η ομάδα βρίσκει σήμερα τον εαυτό της. Το σκότος αποπειράται να βρει νέες πηγές πλούτου και με κάποιο τρόπο να ξεφύγει από τον σημερινό εφιάλτη του. Μια διαδικασία είναι σε εξέλιξη, που τους αναγκάζει να μπουν σε ένα δρόμο, που οδηγεί σε έναν πολύ ψηλό γκρεμό. Όπως οι λέμμοι, πρόκειται να πηδήσουν γρήγορα πάνω από αυτόν, σε μια επικίνδυνη άβυσσο*. Αυτή θα είναι η στιγμή που θα μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε την ελευθερία και την ευημερία, που είναι πραγματικά το πεπρωμένο σας. Αυτή θα είναι η στιγμή που θα συμβεί η αποκάλυψη και θα μπορέσουμε να προσγειωθούμε ελεύθερα σε όλον τον πλανήτη σας. Αυτό θα οδηγήσει γρήγορα σε μια νέα πραγματικότητα και μια γενική καινούργια γνωριμία με την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας.

Συμβαίνουν γεγονότα ακόμα και τώρα που μιλάμε, τα οποία είναι το ξεκίνημα της διαδικασίας, που σας περιγράφουμε εδώ. Για να διορθώσουμε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να επιβάλουμε μια επαναφορά των νομισμάτων του κόσμου και αυτήν να την εξελίξουμε γρήγορα, με την επιστροφή σε ένα σύστημα βασιζόμενο στα πολύτιμα μέταλλα. Σε αυτό περιλαμβάνεται μια ανασκευή του τρόπου, με τον οποίο ο οικονομικός κόσμος λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο. Αυτές οι θετικές διορθώσεις θα αποτελέσουν το θεμέλιο για την αποδέσμευση των κεφαλαίων της ευημερίας** και των τεχνολογιών, που θα ξεκινήσουν μια αντιστροφή της εγκληματικής ρύπανσης του περιβάλλοντός σας από τη σκοτεινή συμμορία και τους πολλούς υποτακτικούς της. Τα γεγονότα αυτά θα προαναγγείλουν την στιγμή, κατά την οποία οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι θα μπορούν να μιλήσουν επιτέλους ελεύθερα στο κοινό, πάνω σε μια σειρά από καίρια σημεία, που επηρεάζουν τις πιο πολλές από τις βασικές αντιλήψεις σας. Τα μαθήματά τους θα σας προετοιμάσουν για τους συμβούλους μας και τις συνομιλίες εκείνων μαζί σας, σχετικά με την πορεία προς την πλήρη συνείδηση, οι δε Αγκαρθινοί θα εμφανιστούν και θα εξηγήσουν ποιοι πραγματικά είστε και τι αναμένει από εσάς ο Ουρανός.


Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ωσαννά! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Η αγαπημένη Μητέρα μας είναι στο μέσον μεγάλων φυσικών αλλαγών. Η Γαία ετοιμάζει τα επιφανειακά πεδία της για τον μεγάλο ανασχεδιασμό! Η ομορφιά που πρόκειται σύντομα να εκδηλωθεί θα ευλογήσει την ανθρωπότητα. Τώρα παρακολουθούμε καθώς οι σκοτεινοί εμπεδώνουν το γεγονός, ότι συμβαίνει τώρα μια μετατόπιση της εξουσίας. Το χρήμα βρισκόταν για καιρό στον πυρήνα των τρόπων τους. Οι συνεργάτες μας τους αποσπούν αυτό το εργαλείο. Μετά από αυτήν την νομισματική μετατόπιση θα υπάρξει μια επιστροφή σε νομίσματα υποστηριζόμενα από πολύτιμα μέταλλα. Αυτό θα εξαλείψει τα διάφορα τεχνάσματα και τα σχέδια που χρησιμοποίησε το σκότος για να χειραγωγήσει τα πολλά νομίσματά του. Υπάρχει επίσης μια σειρά νέων τραπεζικών κανονισμών, οι οποίοι θα εμποδίσουν τα διάφορα «κόλπα», που χρησιμοποιούνται καθημερινά από τις μεγάλες διεθνείς τράπεζες. Αυτό θα προηγηθεί της έμπρακτης απελευθέρωσης των κεφαλαίων της ευημερίας** και της ανόδου της νέας διακυβέρνησης. Αυτή η νέα διακυβέρνηση θα θέσει την βάση για τη γενική επαναφορά του Κοινού Δικαίου.

Ενώ όλα αυτά θα συμβαίνουν, εσείς θα δεχθείτε τα επόμενα βήματα της φυσικής σας μεταμόρφωσης προς την πλήρη συνείδηση. Τα κύρια τσάκρας της κεφαλής σας θα ετοιμαστούν για την εισαγωγή δύο νέων τσάκρας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αυξημένους πονοκεφάλους, γενική θόλωση της όρασης και διαφόρων βαθμών ανισορροπία και ναυτία. Ένα άλλο σύνολο δυσκολιών μπορεί να περιλαμβάνει γενική κούραση και μεγαλύτερα κενά μνήμης. Αυτά τα πολυάριθμα συμπτώματα πρόκειται να είναι προσωρινά. Μόλις τα διάφορα εμπλεκόμενα μέρη πάρουν τη θέση τους, αυτές οι παθήσεις θα εξαφανιστούν σταδιακά. Ο εγκέφαλός σας θα μπορεί τότε να τεθεί σε «επανεκκίνηση» από τις ιατρικές ομάδες, ώστε να μπορείτε να βιώσετε μια μεγαλύτερη ικανότητα να θυμάστε γεγονότα και να εργάζεστε πάνω σε οποιοδήποτε διανοητικό πρόβλημα που θα σας παρουσιάζεται. Σας λέμε αυτά για να σας προετοιμάσουμε κατάλληλα για ό,τι πρόκειται να συμβεί. Όλοι θα σας δώσουμε μαθήματα μετά την εγκατάσταση της νέας διακυβέρνησης!

Αυτά τα νέα μαθήματα θα διορθώσουν ριζικά όλα εκείνα που το σκότος σας έχει ταΐσει μέσα στις τελευταίες χιλιετίες. Η πλήρης συνείδηση θα σας συνδέσει με τα Ακασικά Αρχεία της Γαίας και της ανθρωπότητας. Θα χρειαστείτε μια προηγούμενη γνώση περί του τι πραγματικά συνέβη, αφ’ ότου περιήλθατε στη σημερινή αμνησία σας. Το Πνεύμα απαιτεί να γίνει γνωστή και να διαδοθεί η Αλήθεια ανάμεσά σας. Αυτή είναι μία από τις πολλές ευθύνες μας απέναντί σας. Θα χρειαστεί να είστε ικανοί να εκτιμήσετε αυτό το βασίλειο και να αποφασίσετε τι είναι καλό, σχετικό, ή απλά χρειάζεται απόρριψη. Θα χρειαστεί να ιδρύσουμε την εξελισσόμενη συλλογικότητά μας και να σας προετοιμάσουμε με κάθε δυνατό τρόπο για την πλήρη συνείδηση. Επί πλέον, θα πρέπει να ενημερωθείτε για την Αγκάρθα και τον ερχομό της πνευματικής και της διαστημικής οικογένειάς σας. Αυτή η μεγάλη επανένωση πρόκειται να ευλογήσει και να μεταβάλει αυτό το πεδίο. Να σας επιτρέψει να διαμορφώσετε μια πραγματική γαλαξιακή κοινωνία! Αλληλούια! Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα, επεκταθήκαμε στα γεγονότα της ημέρας! Πολλά συμβαίνουν τώρα για την κατάρριψη του σκότους και του εν είδει χταποδιού συμπλέγματος των υποτακτικών και των όμοιας νοοτροπίας θεσμών του, ώστε να είναι δυνατή η εκδήλωση δράσεων, που θα σας φέρουν την ευημερία και θα επιτρέψουν την νέα διακυβέρνηση! Ζούμε πραγματικά σε μια εποχή θαυμαστών και εξ Ουρανού εμπνευσμένων γεγονότων! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


*Η ελληνική ονομασία του ζώου lemming είναι λέμμος. Με την λέξη αυτή ως λήμμα, ανευρίσκεται στο Google αρκετό πληροφοριακό υλικό, π,χ.

http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9B%CE%AD%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%82 και http://christos71.blogspot.gr/2010/07/blog-post.html

Στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτεται επακριβώς η έννοια της φράσης του κειμένου:

http://www.youtube.com/watch?v=AOOs8MaR1YM

**https://docs.google.com/document/d/1l5fQ8ze4b6c_aywu1Tp0wD8ahHl5qINFJMeBC7xd578/edit

Από τον μεταφραστή:

Τον τελευταίο καιρό πολύ συχνά στα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και της Πνευματικής Ιεραρχίας γίνεται λόγος περί «νομισματικής επαναφοράς». Θα ήταν χρήσιμο να υπάρξει μια πολύπλευρη ροή σχολίων και πληροφόρησης από μέρους των αναγνωστών που έχουν οικονομικές ή άλλες συναφείς γνώσεις, σχετικά με το θέμα αυτής της νομισματικής επαναφοράς – σε τι ακριβώς συνίσταται και ποια θα είναι η χρησιμότητά της. Παρακαλούνται όσοι είναι διατεθειμένοι για μια τέτοια δραστηριότητα να διατυπώσουν τις απόψεις τους ως σχόλια στην παρούσα ανάρτηση.Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles