Home > > Sheldan Nidle - 4 Ιουνίου 2013

Sheldan Nidle - 4 Ιουνίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

http://paoweb.com/uf060413.htm

Selamat Jarin! Επιστρέφουμε με σημαντικά πράγματα να συζητήσουμε. Το πιο σημαντικό είναι για την πρώτη επαφή. Στο παρελθόν, αποφασίσαμε να στηριχτούμε σε μεγάλο βαθμό σε μια επίσημη ανακοίνωση αποκάλυψης από τις νέες κυβερνήσεις σας. Τώρα, αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε είναι να αυξήσουμε το σημερινό επίπεδο των θεάσεων στη διάρκεια της ημέρας, για να συμπληρώσουμε τη γενική πολιτική της αποκάλυψης της νέας διακυβέρνησης. Είναι βέβαια απλό να χαλαρώσεις και να αφήσεις το τρέχον σενάριο να παιχτεί ως το τέλος. Ωστόσο, έχουμε την πρόθεση να δημιουργήσουμε ένα πιο ευνοϊκό περιβάλλον γι’ αυτές τις ανακοινώσεις, προετοιμάζοντας περισσότερο ενεργά το έδαφος γι’ αυτές. Είμαστε αποφασισμένοι να αποδείξουμε, τόσο ότι είμαστε καλοπροαίρετοι, όσο και αφοσιωμένοι σε μια πλήρη αποκάλυψη. Γνωρίζουμε, ότι πολλοί από εσάς δεν κατανοούν σε τι οδηγούν αυτές οι υπερπτήσεις: δηλαδή, την παγκόσμιας κλίμακας μαζική προσγείωση των σκαφών μας και την επίσημη γνωριμία του καθενός από εσάς με τον προσωπικό καθοδηγητή του. Όλοι επιθυμούν βαθιά να σας συναντήσουν και να αρχίσουν τις διδασκαλίες, που θα σας προετοιμάσουν για την θαυμαστή μετακίνησή σας στην πλήρη συνείδηση. Υπάρχουν πολλά να μάθετε: μια ολόκληρη καινούργια ιστορία του δικού σας κλάδου της ανθρωπότητας, μια νέα κατανόηση της φυσικής δημιουργίας και μια χρηστική γνώση για το πώς λειτουργεί ο Ουρανός.
Το Φως έχει ορισμένες διαδικασίες λειτουργίας, για τις οποίες χρειάζεται να έχετε γνώση, διότι πάνω σ’ αυτές στηρίζονται οι γαλαξιακές κοινωνίες μας. Κάθε μία από αυτές τις διαδικασίες θα σας φέρει πιο κοντά σε μια καλύτερη κατανόηση των Τεσσάρων Νόμων και, από τη στιγμή που θα φτάσουμε, όλοι θα χρειαστούμε χρόνο για να αποκτήσετε μια καλή εμπέδωση και να νιώσετε άνετα για όλα εκείνα που αλλάζουν στη ζωή σας. Η πλήξη θα γίνει ένα πράγμα του παρελθόντος! Όλα όσα νομίζετε ότι ξέρετε θα αλλάξουν. Με λίγα λόγια, το μέγεθος της αλλαγής που καλείστε να απορροφήσετε είναι συγκλονιστικό! Σαν παράδειγμα: όλοι σας θα αρθείτε σε μια συνειδητοποίηση του πόσο άσχημα έχετε μεταχειριστεί τον πατρώο κόσμο σας. Η Γαία ευγενώς αναγνωρίζει την σχεδόν πλήρη άγνοια αυτών των θεμάτων, που έχουν οι περισσότεροι από εσάς και έτσι η πρώτη εντολή της ημέρας θα είναι ο επαναπροσδιορισμός των βασικών προτεραιοτήτων της κοινωνίας σας. Στη συνέχεια, θα εξηγήσουμε πώς οι νέες αρχές και οι συνοδευτικές τεχνολογίες τους λειτουργούν στο πλαίσιο της δομής της καθημερινής ζωής σας. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του κεντρικού ρόλου, που η νέα ευημερία σας μπορεί να παίξει στην προώθηση όλων εκείνων που πρέπει να γίνουν, για να αναβαθμιστούν οι κοινωνίες σας. Τόσο μεγάλο μέρος της ζωής σας, και μάλιστα οι ζωές όλων των έμβιων όντων του επιφανειακού κόσμου σας, χρειάζονται θεραπεία, φώτιση, και αναμόρφωση.
Αυτή η μεταμόρφωση είναι μόνο η πρώτη από τις πολλές, μέσα από τις οποίες θα περάσετε. Διαμένετε σε ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμο, και αυτός πεθαίνει. Η βιοποικιλότητα της Γαίας απειλείται σοβαρά και εσείς πλησιάζετε γρήγορα την έναρξη ενός θανατηφόρου συνδρόμου, το οποίο είναι ικανό να γίνει ένας κύκλος μαζικής εξαφάνισης. Εμείς περιμένουμε να βάλουμε σε εφαρμογή μια επιχείρηση, που μπορεί να αντιστρέψει γρήγορα όλα αυτά, αλλά πρέπει να γνωρίζετε, ότι η σκοτεινή συμμορία έχει καταλήξει σε ένα πολύ σατανικό σχέδιο, να εξολοθρεύσει τη ζωή στο επιφανειακό σας βασίλειο. Για να το σταματήσουμε, ζητάμε τη βοήθειά σας, καθώς η ενέργειά σας θα μας βοηθήσει να αντιστρέψουμε αυτή τη σκοτεινή επιβουλή. Όλα όσα πρέπει να γίνουν θα τα κάνουμε μαζί. Για χιλιετίες έχετε ασυναίσθητα εκχωρήσει τις δυνάμεις σας σε όποιο καθεστώς επιθυμούσε η συμμορία. Τώρα έρχεται η ευκαιρία να ορθώσετε ανάστημα και να αναλάβετε εκ νέου την ευθύνη για ό,τι θέλετε να δείτε να επιτυγχάνεται στον κόσμο σας. Η εκδήλωση της αποδοχής αυτής της ευθύνης, καθώς και των τρόπων του Φωτός, θα σας μετακινήσει γρήγορα στον δρόμο σας προς την πλήρη συνείδηση. Ο στόχος της δικής μας αποστολής είναι σιγουρότατα να σας βοηθήσουμε όσο πιο γρήγορα και ομαλά είναι δυνατόν να επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση.
Αυτό το προφητευμένο άλμα στην πλανητική συνείδηση είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Ο Ουρανός έχει ένα θείο χρονοδιάγραμμα για όλα αυτά και η αποστολή μας είναι συνεπώς συναρτημένη στο ίδιο αυτό πρόγραμμα. Ευχόμαστε ολόψυχα να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, προκειμένου να κατανοήσετε σε κάποιο βαθμό τη σπουδαιότητα όσων έχουν θεϊκά αποφασιστεί για εσάς. Πρόσφατα, ο Ουρανός έδωσε εντολή για μια περίοδο καθυστέρησης, αλλά ο χρόνος για να μπούμε και πάλι στο πρόγραμμα έχει πλέον φτάσει και έτσι σκοπεύουμε να αναλάβουμε κάποιες ιστορικές δράσεις. Ένα πρωταρχικό ζητούμενο είναι να δείτε εσείς ότι είμαστε πραγματικοί, και δεσμευμένοι απέναντι σ’ εσάς και στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Έχουμε προγραμματίσει κάποια γεγονότα μαζί με τους Αγκαρθινούς για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε μόνοι. Δεν θα ανακοινώσουμε αυτά τα πολλά γεγονότα εκ των προτέρων, αλλά θα γίνουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήνουν καμία αμφιβολία στο μυαλό σας ότι είμαστε εδώ! Η σκοτεινή συμμορία έχει κυβερνήσει αυτήν την πραγματικότητα για πάρα πολύ καιρό, χωρίς να υπάρχει καμία επιλογή για σας να ξεφύγετε από την τυραννία της. Είναι πρόθεσή μας να σας παράσχουμε τη δυνατότητα να το πράξετε!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες, αγαπητές καρδιές! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Φτάνουμε με καλές ειδήσεις! Τα μέλη των ιερών μυστικών κοινοτήτων μας είναι στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας των κεφαλαίων σας για παράδοση. Όταν ολοκληρωθεί, η ενεργοποίηση αυτών των κεφαλαίων θα αποτελέσει έναυσμα για τη νέα διακυβέρνηση, τη σειρά των επισήμων ανακοινώσεων και μια τεράστια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο κόσμος σας. Όλα αυτά θα παραγάγουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την αποκάλυψη και την ευκαιρία για εμάς να ξεκινήσουμε τις πολλές ιερές διδασκαλίες μας σε παγκόσμια κλίμακα. Η εκδήλωσή μας ανάμεσά σας θα μετατρέψει τις παρούσες αντιλήψεις σας για την καταγωγή σας και για το τι επιφυλάσσει το μέλλον σας. Είστε ιερά όντα, που έχουν περάσει τις τελευταίες δεκατρείς χιλιετίες περιπλανώμενα σε μια πυκνή ομίχλη, χωρίς ανάμνηση ή κατανόηση του πώς βρεθήκατε εκεί. Έχουμε έρθει για να σας βάλουμε πάλι στην εικόνα και να σας παρουσιάσουμε έναν πειστικό απολογισμό του τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Στη συνέχεια, θα προετοιμαστείτε αξιόπιστα για το τι θα συμβεί μετά την πρώτη επαφή.
Οι καταπιεσμένες τώρα πνευματικές ικανότητές σας θα τύχουν ιδιαίτερης έμφασης από τους νέους συμβούλους σας, ο οποίοι θα επικεντρωθούν επίσης σε πολλά στοιχεία μιας νέας ιστορίας, σε νέες πνευματικές φιλοσοφίες, ακόμη και στη φύση των επερχόμενων αποστολών σας για λογαριασμό του Ουρανού. Το πλαίσιο που θα σας δοθεί θα είναι σε πλήρη αντίθεση προς τα απαίσια και ζοφερά ψέματα και τη χειραγώγηση, που με τη βία σας ασκήθηκε από την πτώση της Ατλαντίδας. Οι δικές μας επιτυχημένες προσπάθειες για επιστροφή στην αθανασία και την πραγματική σοφία των αιώνων ήταν ένας άθλος απίστευτης εστίασης και καθαρής δύναμης της θέλησης, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που δεν θα πρέπει να υποβληθείτε και εσείς σε τέτοιες επίπονες διαδικασίες. Αυτή η δοκιμασία θα αντικατασταθεί με έναν ζώντα Φωτοθάλαμο αγάπης, ατομικά προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες του καθενός, επιτρέποντάς σας έτσι να θεραπευτείτε και να αποκατασταθείτε στο μεγαλείο του αρχικού σχεδιασμού σας! Αυτό το λαμπρό, αναδομημένο Ον θα μπορεί στη συνέχεια να ενωθεί με τους Αγκαρθινούς και εμάς, τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας, καθώς προετοιμαζόμαστε να επανασυνδεθούμε με την πνευματική και διαστημική οικογένειά μας!
Η μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά όντα του Φωτός είναι κάτι που το σκότος και το σινάφι του φοβόντουσαν για χιλιετίες και, με δικό σας κόστος, όπως γνωρίζετε, έχουν κάνει το παν για να την αποτρέψουν. Τώρα ο Ουρανός έχει ορίσει τη βέλτιστη πορεία για την υλοποίηση της ιερής εντολής του – της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Μόλις βγείτε από τον Φωτοθάλαμό σας, θα είστε ένα αλλαγμένο άτομο, με ένα μικρό κατάλοιπο να παραμένει από εκείνο που ήσασταν. Θα επιστρέψετε στο αρχικό σας πρότυπο, ικανοί να εκδηλώσετε το πλήρες εύρος του αρχικού σχεδίου σας. Η συνεργασία μας μαζί σας τότε θα αλλάξει, καθώς θα δείξουμε σ’ εσάς και στους προσωπικούς συμβούλους σας την ποικιλία των εκδοχών της γαλαξιακής κοινωνίας. Θα διερευνήσουμε επίσης το πώς θα μεγιστοποιήσουμε τις νέες δυνατότητές σας, καθώς θα δημιουργείτε τη δική σας, μοναδική γαλαξιακή κοινωνία, η οποία πρόκειται πολύ γρήγορα να γίνει το θεμέλιο του νέου αστρικού έθνους σας. Ο Ουρανός σκοπεύει να μας «χαμογελάσει» και να μας παράσχει πολλά θαυμάσια πνευματικά χαρίσματα. Αυτό θα εξασφαλίσει περαιτέρω για μας μια ξεχωριστή θέση στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Σήμερα, συνεχίσαμε τη σειρά των ενημερώσεων. Να είστε ενήμεροι, ότι φτάνει η ώρα γι’ αυτά που τόσον καιρό περιμένουμε: δηλαδή, τις πολυσυζητημένες αλλαγές, που θα μας επιτρέψουν να συναντηθούμε μαζί σας και να αρχίσουμε τη διαδικασία για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτός είναι ένας πολύ ευοίωνος καιρός στις κοινές ιστορίες μας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles