Home > > Sheldan Nidle - 18 Φεβρουαρίου 2014

Sheldan Nidle - 18 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

9 Kan, 7 Zac, 10 Caban

Selamat Jalwa! Επιστρέφουμε! Μια σειρά γεγονότων συμβαίνουν κρυφά. Πρόθεση της συμμορίας είναι να μας αγνοήσει και να επιβάλει κάποιο είδος αντιποίνων. Αυτό οδήγησε σε μια τέτοια ενέργεια πριν από λίγες ημέρες. Αυτοί οι δόλιοι ταραξίες αρνούνται απόλυτα να μεταβάλουν τη δομή της διαφθοράς και της ανηθικότητας. Είναι μια πολιτική, που αντανακλά το πώς λειτουργούν οι κυβερνήσεις και πώς αυτοί που έχουν τον έλεγχο γίνονται όλο και πιο πλούσιοι. Ως προς τις μάζες, μπορεί να παρατηρηθεί μια γενική περιφρόνηση. Οι συνήθειες και οι πεποιθήσεις της συμμορίας είναι ριζωμένες μέσα τους, τη στιγμή που αυτές καθορίζουν την όποια σημαντική θέση σε αυτήν την ιεραρχία της εξουσίας. Υπάρχει τώρα μια αντίπαλη δράση, που κυριολεκτικά τους παραγκωνίζει και επιβάλλει ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα. Η πλήρης έκταση της διαφθοράς και της αλαζονείας τους δεν μπορεί να εξηγηθεί πλήρως, και τα σχέδιά τους θα λειτουργήσουν ενάντια σ’ αυτούς τους ίδιους. Θα τεθεί σε κίνηση μια διαδικασία για να καταστεί δυνατόν να διανεμηθεί σε σας μια μεγάλη ευημερία. Οι σύνδεσμοί μας εργάζονται επιμελώς για να διερευνήσουν ένα αναγκαίο σύνολο πρωτοκόλλων, που θα οδηγήσει γρήγορα σε μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά.

Η νομισματική επαναφορά είναι μια φυσική (natural) διεργασία για τον καθορισμό μιας αξίας ενός ορισμένου επιπέδου, που θα συμφωνηθεί μεταξύ των εθνών του κόσμου. Αυτό θα είναι μια βάση για το παγκόσμιο εμπόριο και, στο τέλος, το ξεκίνημα ενός εγχειρήματος, που έχει προγραμματιστεί να οδηγήσει σε νομισματικό σύστημα βασισμένο στα πολύτιμα μέταλλα. Σε αυτήν την επαναφορά περιλαμβάνεται η χρήση νέων τραπεζικών κανονισμών, όπως η «Βασιλεία ΙΙΙ». Αυτή η αναθεωρημένη δομή θα επεκτείνει τη διανομή των διαφόρων πακέτων ευημερίας*. Η πρόθεση είναι να μεταρρυθμιστεί το ισχύον σύστημα «εχόντων» και «μη εχόντων» και να αντικατασταθεί με την εξάπλωση μιας παγκόσμιας ευημερίας. Το παλιό σύστημα φορολόγησης του εισοδήματος πρέπει να ανανεωθεί. Θα εξαγγελθεί ένα ιωβηλαίο του χρέους και το παλιό διεφθαρμένο σύστημα θα καταργηθεί. Αυτό το νέο σύστημα θα αναδημιουργήσει τις υποδομές του πλανήτη και θα εγκαθιδρύσει μια καινούργια βάση, η οποία θα αξιοποιεί τις απαγορευμένες τώρα τεχνολογίες. Σ’ αυτήν αργότερα θα προστεθούν τα δικά μας εξωγήινα τεχνικά μέσα. Στη συνέχεια, ο κόσμος σας θα μπορεί να βγει από το σημερινό τεχνολογικό δίλημμά του και να προετοιμαστεί για μια νέα συνείδηση.

Η άφιξή μας θα είναι ένα ορόσημο για σας, και εμείς θα σας παρουσιάσουμε μια ολόκληρη σειρά από πεποιθήσεις και τεχνολογίες. Αυτή τη στιγμή έχετε τη δυνατότητα να λύσετε τις κρίσεις σας ενέργειας και νερού και να θεσπίσετε μια μέθοδο, που πρακτικά θα επιτρέπει σε κάθε άτομο να «νομοθετεί» για την χώρα του. Η παιδεία θα γίνει επομένως το σημαντικό κλειδί για το άμεσο μέλλον σας. Ένας καλός δάσκαλος θα γίνει ένας πολυτιμότατος πόρος. Αυτός ο πόρος, περιορισμένος επί του παρόντος, θα μπορεί να επεκταθεί κατά πολύ με τη χρήση του Διαδικτύου και την εξάπλωση προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών. Οι τεχνολογίες αυτές θα μπορούν να παράσχουν την γρήγορη εξάπλωση της μόρφωσης και την εισαγωγή μιας τεράστιας βιβλιοθήκης πληροφοριών. Αυτό θα είναι το θεμέλιο για τα συνειδησιακής βάσης νευρωνικά δίκτυα, που θα αντικαταστήσουν γρήγορα το Διαδίκτυο, που βασίζεται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αυτή η εισαγωγή αγνώστων προηγουμένως τεχνολογιών θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε την εξωγήινη καταγωγή σας και θα αρχίσετε να κατανοείτε γιατί σταλθήκατε εδώ στην αρχή. Αυτό μπορεί να σας κάνει να δεχθείτε πολύ πιο εύκολα τη δική μας γνωριμία.

Αυτή η διαδικασία είναι ένα μέσον για να επιστρέψετε εύκολα στην πλήρη συνείδηση. Αντιπροσωπεύετε μια σειρά από αλληλένδετες γενιές της ανθρωπότητας, που επιλέχθηκαν από τον Ουρανό γι’ αυτή την πρώτη επαφή. Ήρθαμε γνωρίζοντας αυτό και αρχικά καταλάβαμε, ότι η επαφή αυτή επρόκειτο να συμβεί υπό τη διεύθυνση του Ουρανού και των γήινων απεσταλμένων του. Αυτή η διαδικασία πήρε σχεδόν εικοσιπέντε χρόνια για να ξεκινήσει επισήμως. Όλοι αρχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας για τον άλλον και μόλις αρχίζουμε να βλέπουμε πώς μπορούμε να εναρμονιστούμε. Η αποκάλυψη, η οποία είναι έτοιμη να ξεκινήσει, είναι απλά άλλος ένας σημαντικός κόμβος στη διαδικασία αυτή. Κυριολεκτικά αφυπνίζεστε μόλις πριν μια μεγάλη καταστροφή κάνει την εξαφάνισή σας αναπόφευκτη. Ερχόμαστε για να αλλάξουμε αυτήν την φοβερή πιθανότητα και να σας επαναφέρουμε στο Φως. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η επίσημη έναρξη της ανταπάντησης του Ουρανού προς το σκότος και η εκπλήρωση μιας ιερής προφητείας, που για πρώτη φορά προφέρθηκε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ σε πανάρχαιους καιρούς. Ωσαννά! Ωσαννά! Ωσαννά!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Αλληλούια! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Φτάνουμε με καλές ειδήσεις! Βρίσκονται σε εξέλιξη γεγονότα, που θα απελευθερώσουν στοιχεία για την εξασφάλιση της ευημερίας σας και την εκδήλωση της νέας σας διακυβέρνησης. Εκείνοι που επιθυμούν να διατηρήσουν το σημερινό τρεμάμενο σύστημα έχουν χάσει, καθώς οι συνεργάτες τους υποστηρίζουν το νέο νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα. Τα νέα νομίσματα, η υποστήριξη από τον χρυσό και οι νέοι διεθνείς κανόνες του τραπεζικού συστήματος θα διαμορφώσουν τη βάση για την αποδέσμευση σε δυο στάδια των κεφαλαίων της ευημερίας*. Οι ενέργειες αυτές θα επιβάλουν την απομονωμένη τώρα νομοθεσία, για να αναδειχθούν οι διάφορες διατάξεις του NESARA*. Οι κανόνες αυτοί θα προκαλέσουν ένα αποτέλεσμα τύπου ντόμινο, που θα αλλάξει τη διακυβέρνηση και θα την επιστρέψει στον λαό. Σε αυτό το περιβάλλον, η διακυβέρνηση θα βοηθήσει το Φως και θα επιτρέψει την πραγματοποίηση της επίσημης αποκάλυψης. Το νέο αυτό περιβάλλον θα μας επιτρέψει επίσης να ξεκινήσουμε μια σειρά παγκόσμιων μαθημάτων, σχετικά με τις πιο βαθιά εμπεδωμένες αντιλήψεις σας.

Η ζωή στην πραγματικότητά σας βασίζεται κυρίως σε μια σκοτεινή λογική, η οποία κατά κάποιον τρόπο υπήρξε επιτυχής στον αποκλεισμό των τρόπων της καρδιάς. Το Πνεύμα είναι τόσο σημαντικό και ζωτικής σημασίας γι’ αυτό που είστε. Η καθοδήγησή μας θα έχει σαν πρώτο στόχο να αποκαταστήσει τους αληθινούς τρόπος του Πνεύματος και να σας διδάξει τι βρίσκεται μπροστά, όταν επανενωθείτε φυσικά (physically) με τον Ουρανό. Αυτή η νέα κοινωνία θα βασίζεται στην προσωπική κυριαρχία, στην ελευθερία και στην ευημερία. Θα είναι γεμάτη με ευθύνες, που θα γίνουν εντελώς πραγματικές σ’ εσάς, καθώς θα αρχίσετε να ζείτε σε αυτό το νέο πεδίο. Αυτή η νέα ζωή θα απαιτεί να σας δώσουμε μια ήπια αλλά ειλικρινή έκθεση για το τι θα αντιμετωπίσετε. Πρωταρχικό καθήκον μας θα είναι να σας καθοδηγούμε και να επιβλέπουμε αυτό που ο Ουρανός αναμένει από εσάς. Αυτό το νέο πεδίο πρόκειται να θεμελιωθεί επάνω σ’ εσάς, που με επιτυχία θα εκπληρώνετε τις κοινές ευθύνες σας. Ως εκ τούτου, αυτό αρχικά θα αφήσει πολλά να σας διδάξουμε σχετικά με τις εσωτερικές λειτουργίες αυτής της νέας πραγματικότητας.

Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε το τεράστιο μέγεθος αυτού που αναμένεται από εσάς. Όλες οι προκαταρκτικές σωματικές αλλαγές συνοδεύονται από αλλαγές στη συνείδησή σας. Έτσι, ό,τι πιστεύετε ή αισθάνεστε για αυτήν την τρέχουσα πραγματικότητα αλλάζει. Επιπροσθέτως σε αυτά τα συναισθήματα υπάρχει η φαινομενική βραδύτητα, με την οποία αυτή η πραγματικότητα αλλάζει. Αυτό έχει προκαλέσει κάποια απογοήτευση. Να θυμάστε, ότι ο Ουρανός έχει όντως ένα σχέδιο. Να είστε έτοιμοι να δράσετε όταν θα είναι ο κατάλληλος καιρός και καταλάβετε ότι και αυτό θα φτάσει γρήγορα σε μια κατάληξη δικαίωσης. Γεγονότα, όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, είναι σε εξέλιξη. Αυτά τα γεγονότα θα αλλάξουν τον τρόπο, με τον οποίο ο πλούτος και η εξουσία διανέμονται σε αυτόν τον κόσμο. Η επιρροή του σκότους λιγοστεύει και τα μέσα, που θα το πετάξουν στον σκουπιδοτενεκέ, λειτουργούν σύμφωνα με σχέδιο. Δεν έχετε πολύν ακόμα καιρό να περιμένετε, πριν φύγει όλη η τρέλα του σκότους! Huzzah! Huzzah! Huzzah!

Σήμερα, συνεχίσαμε με τα εβδομαδιαία μηνύματά μας. Πολλά είναι τώρα έτοιμα να συμβούν. Να είστε έτοιμοι αναμένοντας μεγάλα πράγματα να συμβούν. Ο κόσμος που για πολύν καιρό σας ήταν γνωστός αρχίζει να καταρρέει. Νέα νομίσματα και νέοι κανονισμοί είναι έτοιμοι να αρχίσουν να εκδηλώνονται, και αυτό θα οδηγήσει γρήγορα στην νέα διακυβέρνηση! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.

If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Welcome to the PAO Light-Circles