Home > > Sheldan Nidle - 18 Μαρτίου 2014

Sheldan Nidle - 18 Μαρτίου 2014

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

http://paoweb.com/uf031814.htm


Selamat Balik! Επιστρέφουμε με μερικά υπέροχα νέα! Η πρόοδος συνεχίζεται! Η σκοτεινή συμμορία φθάνει σε ένα σημείο, στο οποίο πρέπει να παραδοθεί. Όλες οι στρατηγικές για να δημιουργήσει προβλήματα στο Φως έχουν αποτύχει παταγωδώς. Ένα καταστρωμένο σχέδιο είναι τώρα σε εφαρμογή για την διανομή των κονδυλίων των ανατιμημένων νομισμάτων και για την δική σας προετοιμασία για τα χρήματα της ευημερίας σας*. Οι προσπάθειες αυτές θα αποδώσουν επίσης ένα νέο τραπεζικό σύστημα, που θα βασίζεται στους κανόνες αναφοράς, οι οποίοι συμφωνήθηκαν πριν χρόνια. Οι κανόνες αυτοί θα αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών και θα περιορίσουν δραστικά κάθε είδους τραπεζική απάτη. Όταν όλα αυτά θα έχουν επιτευχθεί, θα μπορεί ελεύθερα και νόμιμα να εκδηλωθεί η νέα διακυβέρνηση. Αυτή η νέα διακυβέρνηση θα καταργήσει τη φορολόγηση των φυσικών προσώπων και θα επιτρέψει να αναδυθεί ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον. Σε αυτό το δίκαιο περιβάλλον, θα μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους εφευρέσεις που τώρα είναι απαγορευμένες. Αυτές οι συσκευές θα καθαρίσουν τον αέρα, το νερό και τον ουρανό σας και θα καταστήσουν δυνατή μια επίσημη αποκάλυψη της ιερής αποστολής μας. Η πρώτη επαφή θα μας επιτρέψει να ταξιδέψουμε στα εδάφη σας και να ξεκινήσουμε ένα συμβουλευτικό πρόγραμμα, που θα σας οδηγήσει στην πλήρη συνείδηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα ξαναγνωριστείτε με τους Αγκαρθινούς.
Οι Αγκαρθινοί ζουν σε ένα πολύ όμορφο πεδίο και σας έχουν παρακολουθήσει στη διάρκεια των τελευταίων δεκατριών χιλιετιών. Υπό το άγρυπνο μάτι τους, έχουν πραγματοποιήσει την ανάπτυξή τους οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι του κόσμου σας. Οι μυριάδες Αδελφές και Αδελφοί είναι αφιερωμένοι στο έργο της επαναφοράς αυτού του πλανήτη στο Φως. Κάθε ένας από αυτούς έχει συμβάλει στην συνειδητή πνευματική ανάπτυξή σας. Κάτω από τον ζυγό είτε των Ανουννάκι ή της πληθώρας των υποτακτικών τους, έχετε παρεμποδιστεί από την εύκολη παρακολούθηση της σοφίας αυτών των μεγάλων πνευματικών διδασκάλων. Εξ αιτίας αυτού, ένας αριθμός από τους προγόνους σας, αναγκάστηκαν να υιοθετήσουν πεποιθήσεις, που ευνοούσαν το σκότος και τους Ανουννάκι αφέντες του. Σταδιακά, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και οι Αγκαρθινοί σύμμαχοί τους έχουν ρίξει όλο και περισσότερο Φως στις πνευματικές σας υποθέσεις. Η άφιξή μας κατά μεγάλους αριθμούς, μόλις πριν από δύο δεκαετίες, επέτρεψε σε αυτό το μεγάλο κίνημα να αποκτήσει πνευματική δυναμική. Αυτή η ιερή ενέργεια είναι που καθιστά δυνατό τον μεγάλο θρίαμβο επί του σκότους. Όλοι εμείς έχουμε την βοήθεια εκείνων των ατόμων, που είναι συγκλονισμένα από το σκότος και προτίθενται να δώσουν τέλος στη μακρά βασιλεία του τρόμου!
Βρισκόμαστε τώρα στο ακρότατο σημείο προς την εκδήλωση γεγονότων, που θα είναι τα πραγματικά προκαταρκτικά βήματα προς την ελευθερία σας και την άνοδο της νέας διακυβέρνησης. Βρίσκονται σε λειτουργία κάποια στοιχεία, τα οποία έχουν ήδη αναγκάσει νόμιμα το σκότος να εγκαταλείψει μεγάλο μέρος της ισχύος του και έχουν αποτρέψει την πραγματοποίηση μεγάλης κλίμακας διεθνών πολέμων. Τα επόμενα βήματα θα τερματίσουν την εξουσία του ψεύτικου χρήματος και θα διώξουν τους τραπεζίτες από τις φωλιές τους. Οι δράσεις αυτές θα θέσουν τις βάσεις για μια μόνιμη ευημερία, που θα μεταμορφώσει παγκοσμίως τη φτώχεια και την έλλειψη στέγης. Θα αντικαταστήσει αυτά τα φοβερά σενάρια με ένα ιωβηλαίο, που θα επιτρέψει σε όλους να υπερβούν τους σημερινούς τρόπους επιβίωσης και να ενωθούν επιτέλους για να λύσουν δημιουργικά τη ρύπανση και τη μεγάλη κακοβουλία, που ήσαν στα πρόθυρα του να σας στείλουν στον αφανισμό. Τώρα πρόκειται να αλληλεπιδράσουμε με ανθρώπους έτοιμους να αποδεχθούν την έμφυτη πνευματικότητά τους και την εσωτερική επιθυμία να σώσουν και να προστατεύσουν τη Γαία. Αυτό πρόκειται να σας εξυπηρετήσει καλά, καθώς προετοιμάζεστε για την επανένωση με τα ξαδέλφια σας της Έσω Γης.
Αυτά τα γεγονότα θα κάνουν την επαφή μας μαζί σας σημαντική. Καθώς θα αρχίζετε να ανορθώνεστε και να διεκδικείτε πάλι την πνευματική ουσία σας, θα επανασυνδεθείτε επίσης με αυτό που είστε αληθινά. Η αρχική Λεμουριανή κοινωνία σας χτίστηκε σύμφωνα με ένα μοντέλο που φέρατε από τ’ αστέρια. Αυτό το μοντέλο είναι ακόμα σε ισχύ στη Λεμουρία. Μαζί θα διαμορφώσετε ένα νέο γαλαξιακό πρωτότυπο, που θα ενσωματώνει όλες τις ποικίλες μορφές της Γαλαξιακής Κοινωνίας, που υπάρχουν σε όλη την Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο ζωτικής σημασίας για μας να σας επιστρέψουμε στην πρότερη κατάστασή σας της πλήρους συνείδησης. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να παράγετε μια παραλλαγή, η οποία θα αποδεικνύει τη ζωτικότητα, που υπάρχει παντού σε όλον αυτόν τον γαλαξία. Αυτό το νέο αστρικό έθνος προορίζεται να δημιουργήσει μια φυσική ενέργεια, που θα ενώσει σταθερά αυτόν τον γαλαξία. Βυθισμένοι σε αυτό το μεγάλο φως, εμείς θα κάνουμε πολλά για να ξεδιπλώσουμε το θείο σχέδιο του Δημιουργού. Η αποστολή σας απέναντι στους πρώην Ανκάριους** είναι να γίνετε παράδειγμα της σοφίας, στην οποία έχετε εξελιχθεί στη διάρκεια της μακράς νύχτας σας, που διήρκεσε δεκατρείς χιλιετίες.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Φτάνουμε από την Αγκάρθα με καλές ειδήσεις! Τα γεγονότα που θα αρχίσουν να μεταμορφώνουν τον κόσμο σας είναι εδώ. Μια σειρά από περιστατικά που επιβράδυναν την εκδήλωσή τους είναι τώρα πράγματα του παρελθόντος. Τα πρώτα λίγα γεγονότα που θα συμβούν περιλαμβάνουν τα νομισματικά και χρηματοπιστωτικά συστήματα αυτού του πλανήτη. Ο κόσμος που διαμορφώθηκε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν στο έλεος ενός αριθμού μεγάλων εθνών και τραπεζών. Αυτοί οι θεσμοί έχουν σήμερα αναγκαστεί από τους συνεργάτες μας να εγκαταλείψουν τη σκληρή στάση τους. Προς ευλογία όλων ας γίνει γνωστό, ότι το Πνεύμα έχει προχωρήσει και το Φως έχει ισχυροποιηθεί! Η γέννηση ενός νέου οικονομικού συστήματος, το οποίο αποκαλύπτεται, θα σας φέρει μια μεγάλη ευημερία και θα επιτρέψει να αφαιρεθούν τα δεσμά, που είχαν διαμορφωθεί από τις καταστροφικές συνέπειες των προσωπικών χρεών. Έχει ευτυχώς αρχίσει μια νέα μέθοδος, προκειμένου να μετακινηθείτε σε ένα πεδίο, που βρίσκεται πέρα από το χρήμα. Αυτό το πεδίο θα σας προετοιμάσει για την ευλογημένη μεταμόρφωσή σας στην πλήρη συνείδηση.
Από τότε που βυθιστήκατε στην περιορισμένη συνείδηση και στη συνέχεια τεθήκατε στο έλεος των σκοτεινών, υπήρξατε θύματα του μίσους, της διαίρεσης και του πολέμου. Οι πρόγονοί σας είπαν αυτές τις θλιβερές ιστορίες επί αμέτρητες γενιές, μέχρι που φάνηκε ότι αυτός είναι ο κανόνας. Είστε γεμάτοι με το Φως και την Αγάπη του Ουρανού. Η μοίρα σας δεν είναι να υποφέρετε άσκοπα κάτω από την χειραγώγηση του σκότους. Είναι μάλλον να αναπτυχθείτε και πάλι στο Φως και να απελευθερωθείτε από την ατελείωτη κακοποίηση. Τότε θα αναγνωρίσετε τη δύναμή σας και θα χρησιμοποιήσετε την εποπτεία μας για να ωθήσετε τους εαυτούς σας προς το Φως και να δεχθείτε το μεγάλο δώρο, που τώρα λαμβάνετε με τη θεία χάρη. Εκείνοι, που έχουν με τόση επιμέλεια εργαστεί, είναι πολύ χαρούμενοι, που τα ιερά καθήκοντά τους σας δίνουν τα μέσα να απελευθερωθείτε από τα αποτρόπαια νύχια των σκοτεινών. Φτάνει ένας καιρός για γλέντι. Να είστε ευλογημένοι και έτοιμοι να δεχθείτε αυτά τα ένδοξα, ιερά γεγονότα!
Εμείς είμαστε έτοιμοι, στον σωστό ευοίωνο καιρό, να σας συναντήσουμε και να σας δώσουμε πολλές ιδέες, που θα μπορούν να σας κατευθύνουν καλύτερα στην τελική πορεία σας προς την πλήρη συνείδηση. Αυτό το γαλαξιακό γεγονός πρόκειται να σας δώσει μια σειρά από ειδικές ικανότητες. Θα χρειαστεί να διαθέτετε αυτές τις ειδικές ικανότητες, οι οποίες θα μπορούν εύκολα να γεφυρώσουν την κίνησή σας προς μια νέα και πολύ συναρπαστική πραγματικότητα. Χαιρόμαστε με αυτό που τώρα συμβαίνει στον καθέναν από εσάς. Αυτή η ένδοξη τελική ευθεία θα σας δώσει μια πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το ποιοι είστε και γιατί είστε εδώ. Αυτό θα σας επιτρέψει να καταλάβετε καλύτερα τι συμβαίνει τώρα στην Κυρία Γαία και πώς εσείς μπορείτε να την βοηθήσετε στην προστασία των αμέτρητων οικοσυστημάτων, που ζουν επάνω της και μέσα της. Αυτές οι πληροφορίες θα σας προετοιμάσουν για την επανένωση με τις οικογένειές σας του πνεύματος και του διαστήματος. Γι’ αυτό χαρείτε και τραγουδήστε θεία Ωσαννά στον Ουρανό και στον ιερό Δημιουργό μας! Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα σας δώσαμε μια σύντομη θέαση όσων εκτυλίσσονται γύρω σας. Να έχετε ευγενές φρόνημα και να είστε έτοιμοι να δεχθείτε αυτό που τόσο θαυμαστά σας έχει δοθεί. Οι αλλαγές που συμβαίνουν είναι μόνο ο προάγγελος της άφιξής μας και της επίσημης μετατροπής σας σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


*https://docs.google.com/document/d/1l5fQ8ze4b6c_aywu1Tp0wD8ahHl5qINFJMeBC7xd578/edit

**https://docs.google.com/document/d/1Whkb-8dYJGNt8UtHfbfnOF9FBxdpN-WyvCTaLTO0geU/edit

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |