Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 9, 2011

SaLuSa, March 9, 2011

Béke jön a Földre, mert ezt akartátok, de a békének ára van és sok drága lélek áldozta fel magát érdekében. Harcok folynak, amiket nem szükségszerűen a fizikai szinten vívnak. Szellemi harcok folynak és amikor a Fény hatalma átveszi az uralkodó szerepet, a siker vérontás nélkül a miénk lesz. Jelenlétünk segíteni fog nektek a változások megvalósításában, de néhányan nem fognak csendben távozni. Minden Földi eseményt figyelemmel kísérünk és próbáljuk megállítani más országok ügyeibe való beavatkozást. Mindig a született lakosok azok, akiknek először kérvényezniük kell a változást. Nem elég ha külső segítségért folyamodtak, kérésük a legmagasabb indokú kell, hogy legyen egyben.

Világos, hogy a világ fázisátalakulása el fog még tartani több hónapig, de néhány ország sokkal gyorsabb haladást fog elérni mint a többi. Általánosságban, a fejlett országok fognak a leglassabban reagálni a lakosság változást követelő kéréseire. Az Illuminátusok nagy hatalommal rendelkeznek és a haladás lehet nagyon lassú. Azonban szövetségeseink már régen beazonosították azokat akik az útban állnak, és minden erőfeszítést megteszünk, hogy eltávolítsuk őket. Egy valami biztos. Minél tovább tart rendezni ezeket az ügyeket, annál több ember áll föl és hozza nyilvánosságra az igazságot. Fokozatosan egy rendíthetetlen erő veszi kezdetét és azok akik ezt fölhasználják, sok védelemre és támogatásra fognak szert tenni, hogy feladataikat végrehajtsák. Megérzéseitek fogják meghatározni, hogy kit támogassatok, ám legyetek résen, mert félrevezető információk szintén jelen vannak.

Minden alkalommal amikor zűrzavaros periódust ér el a világ, ez több embert késztet tettre, és velük együtt utat tör magának a jóság ereje, ami megoldja a problémákat. Sokszor beszéltünk az emberek hatalmáról, ám még sosem volt olyan erős mint most. Láthattátok, hogy mit képes elérni a Közel-Keleten. Pár demokratikusabb államban, lehetséges lesz ezzel a módszerrel elérni a változásokat. Azonban, még mindig egy irányított médiával álltok szemben, ami hiányolja a szólásszabadságot és itt jön képbe az Internet. Az Internet értéke abban a képességében rejlik, hogy képes százakat ha nem ezreket közös cél érdekében összehozni. Ezen csoportoknak köszönhetően növekszik kitevően az energiák szintje, ami végül meghozza az eredményt. Elvégre is minden energia és a köztüklevő kölcsönhatás ami az energiák között vannak.

Ezek azok az idők amikor várhatjátok, hogy saját tudatossági szinteteken változások állnak be, ami a titeket körbevevő egyre növekvő energiaszinteknek tudható be. A nyugalom és annak megtartása, csak egy jelzés a sok közül, és ez fel fog tűnni az embereknek, ahogy múlnak a hetek. A különleges napok erőteljes behangolása az, amik lényeges különbséget okoznak. Ilyen nap lesz a Tavaszi Napéjegyenlőség Március 20.-án, és ahogy múlik az év, egy igazán erőteljes behangolásra kerül sor November 11.-én. Ezek mind részei a ti előkészítéseteknek a Mennybemenetel utolsó évére. Addigra már meg lesz a bizonyítékotokot, hogy milyen fontos periódusba léptek be, és addigra szintén megtapasztaljátok némelyik nagyobb változást amit megigértünk nektek.

Annyi sok minden fog történni, hogy némi irányítás nélkül bizony nehézséget okozna elképzelni a változásokat. A közlekedés továbbra is létfontosságú lesz, de az égésterméket okozó energiákat olyan járművek váltják le, amik nem okoznak légszennyezést, ugyanilyen újítás lesz az elektromágneses energiák használata is. A legtöbb helyi közlekedésetek földalatt fog folyni, de kisebb űrhajók rendelkezésetekre fognak állni hosszabb tengerentúli utakra. Hogy ez miképp fog kifejlődni, egy bizonyos pontig a ti felelősségetek, de mi ingyen fogjuk a szükséges technológiákat rendelkezésetekre bocsátani. Néhányat az Amerikai Kormány már használt titokban a sötét operációkhoz, valamint emberek teleportálására. Már egy ideje hallottatok ingyenes energiáról, és ez fogja működteteni sok készüléket, ami felépítését nézve egészen egyszerű szerkezet. Előállításuk is olcsó és a tömeggyártás gondoskodni fog arról, hogy ne legyen probléma, bármennyire is legyen szükség.

Az Olajipar végezetül feleslegessé válik és egy csapásra megszabadít titeket a légszennyezés nagy forrásától. Ez segíteni fogja programunkat, ami a fennmaradó légszennyeződés tisztításával foglalkozik, tudva hogy nem fog visszatérni a szennyező állapot. A rezgésszámok emelkedésével a betegségek is egyre kevésbé lesznek kézzelfoghatóak, és ez egy sokkal egészségesebb népességet fog eredményezni. Az orvosi gyógyszerek használata fölöslegessé válik, és az orvosipar végképp nem lesz rászorulva használatukra. Fejlettebb gyógyászati módok kerülnek bemutatásra, ilyenek lesznek például a hang, a fény és a szín. Ezek értékei már ismertek és már használják őket, de sokkal magasabb szintre lesznek kifejlesztve, mint ahol jelenleg most vannak. Idővel testetek annyira kifinomultá válik, hogy nem lesz hajlamos semminemű betegségre és még ezek a fejlett gyógymódok is feleslegessé válnak. A felsőbb dimenziókban tökéletesség lakozik és olyan hatalmas erőre tesztek szert, hogy mindent meg fogtok tudni alkotni amit használtok.

Ahol meg lett vonva tőletek az új technológiák előnye, mi egy még fejlettebb stádiumba viszünk el titeket. Tehát ugrásszerűen megnő tapasztalatotok és el lesztek képedve az új kommunikációs technikáktól. Nemcsak, hogy képesek lesztek mindenkivel távolságra való tekintet nélkül kapcsolatot tartani, de láthatjátok is egymást. Továbbá fordító készülékek lehetővé teszik számotokra, hogy bármilyen létező nyelvet értsetek. A szórakoztatóipar kihasználja majd ezeket az új találmányokat, de a programok az új társadalmat fogják visszatükrözni, amik a régiből születnek meg. Erőszak és hasonló negatív aspektusok nem lesznek jellemzőek, mivel magasabb tudatosságotok nem fogja az ilyet elviselni vagy kívánni.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és sok új fejlődéssel ismertetünk meg titeket, mihelyt találkozni tudunk. Pontosan tudjuk, hogy mire van szükségetek és mik a legfontosabbak, és azt is, hogy sok értelmes ember van köztetek akik gyorsan alkalmazkodni fognak tudni ezekhez. Ez várható volt, mivel gondolataitokat külső befolyások segítették, amiket gyakorta mink sugalltunk. Ilyen módon próbáltunk új ideákat megismertetni veletek.

Köszönettel, SaLuSa.

Thank you SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.