Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 14, 2011

SaLuSa, March 14, 2011

Kedveseim, muszáj megemlítenünk az erős földrengengést Japánban, ami a nem sokkal az azelőtti Új Zélandit követte. A földrengés zónában, vagy a Tűzgyűrűn belül elhelyezkedő országok, puskaporos hordón ülnek és mindig megvan rá az esély, hogy egy nagyobb földrengés rázza meg a régiót akár legyen az természetes, vagy emberalkotta. Amikor Földanya átalakítja felszínét, sokkal komolyabb rengésekre számíthattok. Japán esetében fenn áll a lehetősége annak, hogy a tektonikus lemezek egymás alá csúsznak és a sziget eltűnhet a hullámokban. Tehát nagyon hálásak vagyunk, hogy a legsötétebb forgatókönyv nem történt meg és minden részvétünk azoké a kedves lelkeké, akiket érintett a katasztrófa. Nincs itt még az ideje annak hogy, közbeavatkozzunk, de ahol lehetséges, ott enyhíthetjük a hatást. Néha Földanya szükségleteiről van szó és a tisztításnak végbe kell mennie, mielőtt a Mennybemenetel lehetségessé válna és ahogy azt észrevettétek, az előkészületek sebességbe kapcsoltak. Ilyen katasztrófa megadja azt a csodás lehetőséget az Emberiség számára, hogy segítsenek egymáson, és az összefogás betonba önti azokat a barátságos kapcsolatokat, amik fontos szerepet töltenek majd be a közeljövőben. Már említettük, hogy minden traumában eltávozó lélek gondos ellátásban részesül és sok szeretetet kap. Elég hamar átteszik magukat a sokkon és segíti őket az is, hogy találkozhatnak barátaikkal, családtagjaikkal.

Amit most általánosságban láttok, az a világ végső tisztítási folyamatának része és a többire is nagyon gyorsan sor fog kerülni és akkor látni fogjátok tárgyilagosan azt, hogy mi is történik. A nem túl távoli jövőben csatlakozunk hozzátok és minden segítséget meg fogtok kapni tőlünk. Részletes információkat fogtok kapni arról, hogy mi szükséges a gyors előrehaladásotokhoz. Amíg sorra nem kerülünk, az események kaotikusnak és összefüggéstelennek tűnhetnek, de biztosíthatunk titeket arról, hogy mindennek ellenére egy nagyon tiszta és pontos terv szerint haladunk. Csupán arról van szó, hogy még nem áll módunkban felfedni előttetek tetteinket részletesen. Nyilvánvaló, hogy a kormányváltások képezik leglényegesebb aspektusát annak, hogy együtt tudjunk veletek dolgozni és az utolsó összeesküvő is el kell hogy legyen és el lesz távolítva. Megakadályozunk minden további közbeavatkozást terveinkbe és felszabadítunk titeket az irányításuk alól. Valójában komolyan meggyengült a hatalmuk és már nincs meg a korábbi befolyásuk vagy irányításuk az események felett, amivel előtte rendelkeztek. Földi szövetségeseink megpiszkálták felépítésüket és sikeresen meggátolták tevékenységi körük kiszélesítését. Amíg kordában vannak tartva, tudunk veletek előre haladni és mindenki aki ofafigyel észre fogja venni, hogy milyen irányban mozgunk.

Újra muszáj megemlítenünk a félelmi faktort amit ilyen alkalmakkor érzékeltek. Arra kérünk bennetek, hogy őrizzétek meg nyugalmatok. Nem igaz az, hogy a világ vége közeledik. A világ semmi esetre sem fog elpusztulni vagy akár súlyos csapást szenvedni akár a természet, akár emberalkotta körülmények által. A természet dolgai irányításunk alatt vannak és azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk ennek a ciklusnak a befejezését az Isteni elrendeltetés szerint. A mindenfajta furcsa jövendölések idejét múltak, amik egy teljesen más időben íródtak mint most a mai. Másszóvál legtöbbje nem érvényes a mostani időkre. Az ezredév óta egy másik ösvényre tértetek át, ami a jelenlegi vagy nemrégi szerencsétlenségek ellenére is kevésbé változékony. Azt is hozzátennénk, hogy mindig is nagyon aktívak voltunk – vagyunk, bár ez számotokra nem nyilvánvaló. Megteszünk mindent ami megengedett, hogy az események ne csússzanak ki a kézből. Nem tudunk beleavatkozni a karmikus tényezőkbe, de tudunk válaszolni segélykérő üzeneteitekre amiket szeretettel és fénnyel átitatva küldtök felénk.

Az az óhajunk, hogy az utolsó akadályt is leküzdjük ami visszatartja a bejelentéseket és ez egy kulcsfontosságú esemény, ami sok minden mást befolyásol. Legyetek biztosítva arról, hogy bár lassan haladnak a dolgok, de egyre közelebb kerülünk a bejelentésekhez és közel van annak bekövetkezte. Továbbra is küldjétek hozzánk imáitokat és gondolataitokat, kérve a nyílt kapcsolatteremtést, mert így téve segítetek a magatok módján felgyorsítani az eseményeket. Nagy megelégedésünkre vall, mennyit fejlődött tudatossági szintetek és létünk elfogadása. Vágyatok, hogy találkozhassatok velünk sokkal erősebb most, mint bármikor is előtte. Ez minket bizonyít, hogy hozzáállásunk igaznak bizonyult és az évek alatt képesek voltunk szétoszlatni félelmeiteket amiket készakarva kreáltak, hogy egymástól távol tartsanak minket. A tömegtájékoztatási eszközeitek most is a félelem kártyáját játszák meg, de már sokkal bölcsebbek lettetek és átláttok terveiken, amivel próbálják megakadályozni találkozásunkat. Itt az ideje, hogy összejöjjünk és feltétlenül találkozni fogtok Űrcsaládotokkal és a Föld Belsejében élő őseitekkel. Ó, igen. Van mit tanulnotok az igaz történelmetekről amit titokban tartottak előttetek vagy amit elferdítettek és amiből csak annyit tártak fel ami szükséges volt a sötét összeesküvőknek irányításotokhoz.

Nemsokára eldoblyátok béklyóitokat és belekóstoltok az igazi szabadságba ami előzőleg meg volt tőletek tagadva. A mindennapi életetek egy magasabb szintre fog emelkedni mindazon technológia előnyeként, amiket átadunk nektek. Ez szárnyat ad igazi lényeteknek, amely szabad lesz minden parancsszótól, vagy elnyomó irányítástól, amikkel az Illuminátusok rabszolgasorsban tartottak titeket. Addigra nem lesz több befolyásuk beleavatkozni életetekbe, ami nagyon boldog és rendkívül izgalmas lesz. Nézzetek előre és ne hagyjátok, hogy a változások félelmet keltsenek bennetek jövőtöket illetően. Minden ami most történik csak rövid idejű lesz, aminek majd meglátjátok az okát ami határozottan kiszabja a Mennybemenetel felé az utat.Természetesen sokatok kitűnő haladásra tett szert és kezditek felismerni a tudatosságotokban végbemenő változásokat. Ez még ennél is nyilvánvalóbbá fog válni az idén, mert vannak bizonyos kulcspontok, ahol az energiák egy még magasabb szintre emelnek majd fel.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és azt mondom nektek, hogyha képesek vagytok az eseményekre úgy nézni, mint valaminek a végére, az a javatokat fogja szolgálni és hamar átteszitek magatokat minden személyes problémán. Természetesen mindannyiótoknak van életterve ami rátok van szabva és ha csendben ültök és elmélkedtek rajta, egyfajta megértésre tesztek szert. Annyi több száz országban és kultúrában leélt élet után mint ami mögöttetek van, biztosak lehettek abban, hogy sokkal bölcsebbek vagytok mint e ciklus kezdetekor. Most eljött az ideje megtisztítani minden fennmaradó karmát, most, amikor a legerősebbek vagytok. Fogadjátok el tiszta szívvel úgy ahogy jönnek és ne harcoljatok ellenük. Nagyszerű lelkek vagytok, akik még nem fogtátok fel teljes képességeteket, de nagyon hamar minden kétség nélkül tudatosulni fog bennetek. Emlékezzetek, hogy mi mindig veletek vagyunk, Szeretetben és Fényben.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.