Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 16, 2011

SaLuSa, March 16, 2011

Ahogy a Földi problémák egyre fenyegetőbb format öltenek, tartsátok észben, hogy a sötét összeesküvők folyamodhatnak kényszerhez, hogy elérjék céljaikat, ám a Fény sokkal finomabb úton működik. A Fény működése szerte a világban összhangban van egymással, így fejtve ki hatását és ily módon legtöbbnyire a leghatalmasabb, amit nem lehet megállítani semmilyen hagyományos módon. Valójában a Fény a Világegyetem leghatásosabb ereje. Ezért mindegy, hogy milyen ellenállásba ütközik, eléri célját. A Fény erősségi szintje egyre növekszik a Földön és ez így marad egészen a Mennybemenetelig. Ne csüggesszenek a katasztrófák hanem tudjátok, hogy mindennek egy pozitív végkimenetele lesz, ami egy magasabb szintre fog felemelni titeket. Az események legtöbbje előrelátható volt, de karmikus esetekről lévén szó – néha csoportos szinten, meg kell engedni az eseményeknek, hogy kijátszák magukat. Ami minket illet, minden a tervek szerint halad és a Világegyetem végül fel fog emelkedni.

Sok dolog történhet rövid időn belül és az év folyamán az események eléggé mozgalmasak lesznek. Az emberek kezdik átvenni életük felett az irányítást és nem fogják hagyni, hogy visszaálljon a régi rendszer. Rádöbbennek, hogy az úgynevezett demokratikus államok sok országban szerte a világon, inkább diktatórikusak és nem tartoznak a nép felé számadással. Igazság szerint a legtöbb államban a választás csupán színjáték volt és diktatórikus rendszer volt az irányító rend, ami megtagadta az emberektől jogosultságukat. Az emberek rádöbbenése, hogy mi is történik valójában, megtorpantotta a sötét összeesküvőket és megnyitotta a lehetőséget a rendszerváltás felé. Nemcsak azt, hanem amikor a rendszerváltások befejeződnek, az olyan változásokat fog eredményezni, amik új irányvonalat képviselnek majd és sorra veszik az elmúlt több évszázad hibáit. Ezek az új energiák megerősítik azon kedves lelkek elszántságát akik előléptek, hogy felszólaljanak a régi felállás ellen. Erőfeszítésüket támogatjuk és irányítani fogjuk őket, hogy elérjék a győzelmet ami megnyitja a Mennybemenetel felé az utat.

Az idő egyre csak gyorsul és ez egy biztos jele annak, hogy úton vagytok a nagy fölemelkedés felé amit a 2012-es esztendő hoz magával. Minden lélek számára az élet folytatódni fog saját medrében, tekintet nélkül arra, hogy ki miben hisz és az események bekövetkeznek amikor elérkezik a napja. Részben ti alkotjátok saját jövőtöket, de a tény az, hogy a végső felvonás maga a Mennybemenetel lesz. Nincs szükség nagy katasztrófákra vagy, hogy tömegek halljanak meg annak érdekében, hogy elérkezzünk addig a bizonyos pontig az időben. Az egyedüli köztes láncszem a kettő között a Föld szükséges megtisztítása, hogy Földanya is készen álljon arra, hogy veletek együtt felemelkedjen. Tehát a hátralevő hónapok teli lesznek mindenfajta eseményekkel, melyek fokozatosan egyre elfogadhatóbbá és előnyösebbé válnak mindenki számára. Addigra már minket is elfogadtok bolygótok hivatalos látogatójaként. A valóságban már elfogadtatok minket és naponta egyre több ember fordul hozzánk.

Készen áll a terv ami megszabadít titeket az Illuminátusok irányítása alól, akik utolsó kétségbeesésükben próbálják hátráltatni vagy megakadályozni a Mennybemenetelt. Napjaik meg vannak számlálva és kevés idő maradt számukra, hogy folytathassák az ellenállást. Abszolút örömünkre fog vállni, amikor végül eltávolítjuk a sötét összeesküvőket a hatalmi posztjukból, hogy Fénylényekkel helyettesítsük őket, akik már várják az alkalmat. Ők a mi szövetségeseink akik olyan sok mindent tettek, hogy segítsék tervünket, amivel felszabadítunk titeket. Úgyszintén sokatok kimondottan erre az időre inkarnálódott, hogy részesei lehessenek a régi Föld végső napjainak. Mindannyiatok rendelkezik valami sajátossággal, amit fel tudtok ajánlani és amire majd felszólítást kaptok amikor itt lesz az ideje. Annyi minden fog történni, hogy biztosak lehettek abban, hogy csupán helyi közösségi szinten, egy csomó dolog lesz majd ami lefoglal titeket.

Televíziós csatornátokon való megjelenésünk lehetővé teszi majd számunkra, hogy megszüntessük az emberek kételyeit szándékunkról. Nagyon részletesen elfogjuk magyarázni az okát amiért mi itt vagyunk és a tervet, hogy elvezessünk titeket a végső időkbe. A Galaktikus Federáción keresztül szolgálunk titeket és a Mennybemenetellel nem záródik le kettőnk kapcsolata, hisz Galaxisokat fogunk együtt beutazni, ha úgy akarjátok. Lehetőségetek lesz meglátogatni civilizációkat, amik magasabb dimenziókban léteznek és ahol el lesztek fogadva mint azok egyike. Mondanunk sem kell, hogy kicsit mások lesztek mint most, hisz fel kell hogy emelkedjetek egy magasabb rezgésszám szintjére. Amikor ezt megtettétek és magasabb tudatossági szinten működtök, akkor váltok igazából Galaktikus Lényekké. Ez a mostani célunk amit segítünk elérnetek. Mindezeket el kell magyaráznunk nektek, ami sokkal könnyebb lesz ha már nyíltan veletek lehetünk.

Közös kötelékünk lesz azokkal akik felemelkednek, mert ismeretetek lesz a Forrásról és Mindenről Az Ami. Tisztelet, Szeretet és Hála amit a Teremtő felé kínálunk és tudjuk, hogy sokatok osztják ezt a nézetet. Szintén fontos számotokra, hogy megismerjétek a dolgok igazságát és ezekre mind kifogunk térni idővel. Amíg fel nem világosítunk majd titeket, Istenbe vetett hitetek javatokra fog vállni, bár el kell hogy mondjuk, sok tanító él köztetek a Földön. Egyik vallás követése sem a mi módszerünk, mert minden tudás megtalálható belül. Meg van bennetek is, de nehezetekre esik megtalálni és érintkezésbe lépni tudatosságotok ezen szintjével. Addig is bízzatok intuitív hatalmatokban és hagyatkozzatok megérzéseitekre.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és figyeljük ahogyan a tömegek tudatossága egyre csak változik világotokban. Minden katasztrófával a szeretet izzó parázsa emelkedik fel a Földről mutatva, hogy mennyi szeretetet és együttérzést éreztek az áldozatok felé. Ez összehozza az embereket akik felismerik a szükségét, hogy visszavegyék hatalmukat hogy egy új világot alkossanak ami törődés, és egymás iránti való törődésen alapszik. Gondoltuk hogy így lesz, de egészen addig amíg be nem következett, nem volt bizonyosság arra nézve, hogy mit is fogtok elérni. Akárhogy is, a Mennybemenetel a Teremtő utasítása és senki más csak maga a Teremtő tudja megváltoztatni azt ami elrendeltetett. Ez a tudat pozitív hatással kell, hogy legyen rátok, hisz nem kell aggódnotok a végső időkkel kapcsolatban. Mi a Galaktikus Federáció fel vagyunk készülve, hogy perceken belül bárhol megjelenjünk és nagyon át van gyakorolva minden aspektusa annak, hogyan álljunk segítségetekre.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.