Home > > SaLuSa - October 22, 2013.

SaLuSa – 2013.  október 22.

MADAD közvetítése

Érzitek a szabadságot, amivel most mindannyiotok rendelkezik: azt a szabadságot, hogy választhattok a rendelkezésetekre álló sok csodálatos lehetőség közül, ha elengeditek a „régit”?! Itt most nem a felébredési és felemelkedési (vagy ellenkező) választásbeli lehetőségetekről beszélünk, hanem a további tapasztalatokkal kapcsolatos választási lehetőségekről vagy döntések meghozataláról, mert most rendelkeztek a szabadsággal, hogy megtehessétek ezt anélkül, hogy visszavetnének benneteket a negatív energiák, amik nem is olyan régen még mindannyiotok körül örvénylettek. Most lehetőségetek van vízióitok és álmaitok szabad követésére, és már nincs oly „hatalmas” erő körülöttetek, ami gátat szabhatna törekvéseiteknek, hacsak ti nem engeditek ezt meg. A magasabb valóságotok hívó szava egyre erősödik – minden egyes vágyódó gondolatotokkal, hogy ott lehessetek,- és ezek a gondolatok egy „hihetetlennek” tűnő erőt és energiát hoznak létre, amik elvezetnek oda, hogy a [számotokra] tökéletes pillanatban mindannyian megtesztek minden szükséges előkészületet a befejezéshez. Tüzetesen követjük előrelépéseiteket, mert köztetek mindenki, aki úgy döntött kapcsolatban marad velünk, folyamatosan fogadják a beérkező energiáinkat, vagy közvetlenül vagy üzeneteinken keresztül, és mi nagyon boldogok vagyunk, amikor a hozzánk visszaküldött csodálatos, erőteljes reakcióitokat érzékeljük.


Készítsétek magatokat lényegesen több változás megtapasztalására, amik a tetemesen növekvő tudatos létezéseteknek köszönhetően fog lejátszódni és közben ne feledjétek, hogy minden, ami ott [világotokban] történik, a ti akaratotok és döntésetek kifejeződése. Ha arra összpontosítotok, hogy meg akarjátok tapasztalni minden ember életminőségének gyors növekedését, akkor így hozzájárultok a szükséges energiákkal, hogy az megvalósulhasson; az érzést megosztjátok másokkal, így az energia jelentős mértékben tovább fog növekedni. Ha azonban, úgy döntötök, „kivárjátok, mi történik következőnek”, akkor az átalakulás tempója az adott aktuális gondolataitokat fogja tükrözni. Tudjuk, hogy lassan már kifáradtok mindig újra és újra a pozitív dolgokra való fókuszálásban, és még mindig nem felismerhető számotokra, hogy azok valóban megvalósulnak; mégis tudatában vagytok annak, hogy a ti döntésetek az volt, másoknak mutatjátok az utat, hogy ők követhessenek benneteket; ti magatoknak is kellett egy kis idő, hogy sok személyes témát megtisztítsatok, amik blokkolták az energia tiszta áramlását és (fékező) hatással voltak teremtő erőtökre. Érezzétek, ahogyan a felismerés összecseng belsőtökkel és ahogyan ellát minden szükségessel, hogy arra koncentrálhassatok, amit megtapasztalni kívántok. Ez a kívánság a tiszta energia kifejeződése, ami a magasabb valóságotokból áramlik, amivel szeretnétek összekapcsolódni és ez kölcsönözheti a csodálatos érzeteket, melyeket megtapasztaltok, ha a választásotoknak megfelelő valóság felé indultok.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és ebben a mai üzenetben arról beszélünk, amit a ti választásotok (döntéseitek) alapján tapasztaltok. Ez a döntési szabadság soha nem állt rendelkezésetekre ennyire nyitott formában, mint most, és ezért szeretnénk benneteket még jobban inspirálni, használjátok ki ezt a döntési szabadságot – használva az egyre erősödő belső erőtöket és bölcsességeteket, amikre oly rövid idő alatt a sok [élet]leckéből szert tettetek. Kijelenthetjük, hogy ez a „TI döntésetek”, mert senki más nem felelős a saját tapasztalatitokért, mint ti magatok. Tudjuk, hogy készen álltok felvállalni ezt a felelősséget és követitek evolúciós fejlődésetek végtelen ösvényét. Mi már látunk benneteket velünk együtt, a közös valóságunkban, amit közösen választottunk.

Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-22102013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |