Home > > SaLuSa - October 25, 2013.

SaLuSa – 2013.  október 25.

MADAD közvetítése

Mindenkor jelen vagyunk és küldjük számotokra szerető energiáinkat, akkor is miközben elfoglaltak vagytok és teljes fizikai figyelmeteket igénylő tevékenységeitekre kell koncentrálnotok. Tudjuk, nem egyszerű számotokra megőrizni a nyugalmat, mialatt a valóság magasabb perspektíváját is szem előtt tartva, alacsonyabb rezgésű helyzetek és emberek vannak körülöttetek, amik és akik egy idegőrlő atmoszférát keltve olyan energiát sugároznak, ami benneteket is befolyásol. Ilyenkor jót tesz, még ha egy rövid pillanatra is, egy kis szünetet tartani és tisztázni, hogy elengedhetetlen jelenlétetek azon a helyen, ahol éppen vagytok, mert a ti döntésetek volt az, hogy másoknak segítsetek és magasabb rezgésű energiátokkal hassatok rájuk. Egy ilyen rövid, pillanatszerű lélekjelenlét segíteni fog nektek, hogy tudatosítsátok saját energiamezőtöket, ami vigasszal és örömérzettel ajándékozhat meg benneteket.
Energiamezőtök most sokkal erőteljesebb, mert most mindenki folyamatosan befogadja a beáramló magas felemelő energiákat és nincs több szükségetek hosszabb időre, hogy felkészüljetek a beáramló energia- hullámokra; így azok állandóan szétterülhetnek köztetek és nagyobb hatást gyakorolhatnak az emberiség egészére. Gyorsan közeleg a pillanat, amikor minden ember képes lesz ezt felismerni, így a jelenlegi „időtökből” semmi sem tekinthető elpazaroltnak. Választásaitokon alapuló valóságotok csodálatos módon kerül megismerésre, és mindenki, aki még több emelkedést, még több örömet és még több boldogságot kíván, meglepett lesz, mennyi élmény és tapasztalat vár még rá. Szavak nem tudják ezt teljességében leírni, de vízióitok és álmaitok a megfelelő energia-lenyomatot hordozzák, amik lényegében még intenzívebbé válnak, amint eléritek a tökéletes pillanatot, hogy a magasabb tapasztalati síkok felé induljatok.

Már halljuk is gondolataitokat, vajon milyen érzés lesz a ’tökéletes’ pont vagy a ’megfelelő’ időpont és mi történik ekkor. Bár erről többet is elmondhatnánk, de nem szeretnénk befolyásolni az ezzel kapcsolatos elvárásaitokat, mert ez a pillanat szintén a felemelkedés egész folyamatának részét képezi, és rajtatok áll, hogy felismerjétek, milyen tökéletesen lett minden megtervezve és megszervezve. Vízióitokat és álmaitokat, valamint a jelenlegi valóságotokat olyan mértékben befolyásoljuk, ahogyan azt ti kívántátok – és mindenkor elfogadjuk szabad akaratotokat. Ha azt kívánjátok, hogy még erősebben mutassunk utat nektek, egyszerűen hívjatok és fejezzétek ki ezt a kívánságotokat úgy, hogy arra összpontosítotok, amit a Mostban kívántok megtapasztalni.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és szeretnélek biztosítani benneteket mindem egyes lépés perfekcionizmusáról, amiket mindannyian az adott egyéni fejlődésünk és felismerésünk irányában teszünk. Ezt láthatjátok és érezhetitek minden általatok tapasztalt dologban; saját életetek minden egyes részlete, a megtapasztalt teremtés igazsága során, a legfelsőbb potenciálotok elérésének érdekében lett létrehozva, mert ez az, amiért mindannyian megteremtettünk. Egyek vagyunk, és az Egység-lét egy mélyebb módját vagy inkább úgy kéne fogalmaznunk: magasabb szintjét tapasztaljuk most éppen.

Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-25102013.html

Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |