Home > > SaLuSa - October 29, 2013.

SaLuSa – 2013.  október 29.

MADAD közvetítése

Átalakulásotok felgyorsul, és lassan érzitek a belsőtökben és a körülöttetek lévő magasabb rezgésű energiákat, - függetlenül a helyzettől, amiben épp vagytok. És bár a régi rendszer még mindig valamennyire intenzíven játssza ’játékát’, mégis érzitek a magasabb rezgéseket és nem hagyjátok magatokat bezárni az alacsonyabb rezgések ’karmai’ által. Ez a ti döntésetek függvénye, és meglehetősen szorgalmasan figyelünk mindenkit közületek, akik nagyon gyorsan fejlődnek felfelé és akik az alacsonyabb energiáknak egyre kevesebb lehetőséget adnak a létezésüket befolyásoló megnyilvánulásukra. Egyre nagyobb mélységekbe húz benneteket belső világotok és arra ösztönöznénk benneteket, hogy teljességében érezzetek és éljetek meg minden belső változást; mert semmi sem - ami a külvilágban történik - képes már kielégíteni a belső keresési vágyatokat a magasabb felismerés jegyében. Bennetek van és testetek úgy változik meg, hogy a számotokra szükséges tudás pontosan megfelelő részét, a kétkedésetek minden pillanatában, könnyen „elolvashatja” és „lefordíthatja” magának. Lassan készen álltok a létezés teljes tudat-állapotára [teljes tudás-állpotára], és tudjuk, hogy lassan jól érzitek magatokat a belsőtökben keresett és talált információkkal. Minél több bölcsességet fogadtok magatokba ilyen módon, annál több önbizalmat kölcsönöz ez nektek. Gyakoroljátok ezt, mert ez az egész átalakulási folyamatotok számára szükséges, és rajtatok kívül senki más nem tudhatja jobban, mi legyen a következő lépésetek.

A magasabb valósághoz való kapcsolataitok és az ehhez fűződő élményeitek megsokszorozódnak és közben megtapasztaljátok, ha egy dologra fókuszáljátok figyelmeteket vagy szándékotokat, akkor az megvalósul és az öröm és boldogság erőteljes érzésével ajándékoz meg benneteket. Ez számotokra a legkellemesebben megy végbe, mert tudatában vagyunk, hogy még mindig átélitek a „másik oldalt” is: a félelem és a harag érzéseit; és ezt egy nagy érzelmi-szintkülönbségnek neveznénk – ami nagy vihart kavarhat belső világotokban. Tüzetesen figyeljük előrelépéseiteket és fokozzuk az általunk küldött energiákat. Megerősítjük kapcsolatunkat mindazokkal, akik ezt szeretnék megélni és többet osztunk meg veletek, mint azt a jelenlegi pillanatban gondolnátok. Mindez az energiában van, ami hozzátok és rajtatok keresztül áramlik, és szívetek sokkal több információt dolgoz fel, mint korábban valaha, így ezt szinte szó szerint érezhetitek szívverésetekben. Ne feledjétek, hogy belső átalakulásaitok a fizikai testetekre is kihat, hogy az képes legyen túlterhelés nélkül befogadni mindazt az erőteljes FÉNYT és SZERETET.

A fizikai testeteknek is meg kell tisztulni a ’régitől’, amit az eddigi megszokott módon bizonyos betegségnek vagy fájdalomnak éltetek meg. Talán már elfelejtettétek, hogy testetek bizonyos területein fájdalmaitok voltak, de testi sejtjeitek emlékeznek még erre és ezért lehetséges, hogy átalakulásotok során újra „betegnek” érzitek magatokat vagy fájdalmat éreztek olyan helyen, amiről soha nem képzeltétek volna. A magasabb szintű energiákkal, amik testetekben lassan elfoglalják helyüket, az átalakulás folyamata a lezáráshoz érkezik, és aztán semmi sem állhat köztetek és a magasabb valóságok megélése között. Tehát hallgassatok a testetekre és szenteljetek neki megfelelő figyelmet, mert fizikai formátok az az eszköz, ami lehetővé teszi, hogy megélhessétek a SZERETET minden szépségét, ami újra átáramlik rajtatok. Fejezzétek ki hálátokat ezzel a formával szemben, ami lehetővé tette számotokra, hogy ilyenfajta bölcsességre tegyetek szert, ami különösen erőteljesen kapcsolódik minden létező élethez; és ne feledjétek, hogy minden élet teremtés – és a fizikai és a nem-fizikai teremtés közötti különbség elvékonyodik; mert minden SZERETETBŐL teremtetett és megtapasztalja a FÉNYT, ami végtelen formában nyilvánul meg.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és itt és most fejezem ki nagy örömömet a rendkívüli akaraterőtök előtt, hogy folytatjátok a kereséseteket, amit már nagyon hosszú ideje elkezdtetek, és ami most olyan közel hozott minket egymáshoz. Köztetek sokak számára majdnem teljesen lezárult a keresés az alacsonyabb rezgésszinteken, és mi itt vagyunk, hogy segítségetekre legyünk a magasabb rezgésszinteken történő keresésetekben, ami oly sok minden előtt megnyitja számotokra az utat.

Csatornázta:MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-29102013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |