Home > > Sheldan Nidle - January 4, 2011

January 4, 2011

13 Kan, 2 Chen, 7 Ik

Selamat Jarin! Ismét érdekes dolgokkal érkezünk, hogy elmondjuk nektek, ahogyan az új Gregoriánus év hajnalodik. Egy idejétmúlt világ vesz körül titeket, mely valójában összetört, és a régi Humpty Dumpty gyermekvershez hasonlóan, igazán menthetetlen. Ezen tényeket egy spindoktori csoport rejtegeti, akik az irányadó média köreiből valók. Ők egyenesen a szemeitekbe hazudnak nektek, amikor arcátlanul kijelentik, hogy a gazdaságotok javul, és fellendülőben van. A valóságban, a felgyülemlett tényezők óriási áradata, mint pl. a kimondatlan globális adósság, épp le készül dönteni világotok pénzügyi rendszerét. Nézzük ezt a nagy csűrés-csavarást, és figyeljük, hogy ezek a médiák milyen könyörtelenek is valójában. Egy hasonló összeomlás vár számos olyan kormányra is, mely távol áll attól, hogy segítse a népét, vagy aktívan támogatja azokat a nyíltan korrupt tevékenységeket, amiket a sötét összeesküvés űz, miközben bukdácsol a haláltusájában. Világotok valóságának ez az összes különböző szegmense azt a koncepciót reprezentálja, aminek vége, elmúlt, és Földi szövetségeseink úgy manőverezik a végső puccsot, hogy az végül bekopogtasson.

Míg pillanatról pillanatra a végét várjuk egy hosszan elhúzódó drámának, továbbra is tanácsokat adunk Földi szövetségeseinknek, és rendszeresen találkozunk velük, hogy kidolgozzuk a végső részleteket. Már amennyire egy speciális helyzetben vagyunk, mivel mi vagyunk a keverék egyetlen olyan tényezője, amitől az összeesküvés mélységesen fél. Mi birtokoljuk azokat az eszközöket és technológiákat, melyek minden fordulatnál kihívást jelentenek nekik, és ez táplálja növekvő pánikjukat. A megjelölt időben, arra használjuk ezt a hajtóerőt, hogy előnyére szolgáljon Földi szövetségeseinknek. Teljes tudatában vagyunk, hogy a pillanat most érkezett el számunkra, hogy túllépjünk a sötétséggel kapcsolatos "tartózkodó" viselkedésünkön, és arra a pontra lépjünk, ahol Földi szövetségeseink szilárdan hajtanak ezen összeesküvés feletti jól megérdemelt győzelem felé. Ezek a döntő pillanatok itt vannak, és növelnünk kell a nyomást és a végére jutást! Ezért kijelöltünk számos új kapcsolattartó csapatot, hogy végére járjanak a kézbesítési folyamatnak, és másokat pedig elküldtünk, hogy segítsenek a gondviselő rezsimeknek a hatalom gyeplői felvételének előkészítésében. Ezek a műveletek gyorsan haladnak. Ráadásul, néhány főparancsnoki hajónkat is Föld-közeli pályára állítottuk.

Az elmúlt néhány hónapban, egy növekedés látszott a titkos kormány hajóinak azon mesterkedéseit illetően, hogy megtámadjanak minket. Először úgy döntöttünk, hogy figyelmen kívül hagyjuk ezeket a zaklatásunkra tett ostoba kísérleteket, és egyszerűen kivontuk magunkat ezen technológiailag alkalmatlan hajók közelségéből. Újraindítottuk a bele-nem-bonyolódás irányelveit, hogy megmutassuk, hogy ez a bohóckodás nem téma nekünk. Mindazonáltal az egyre növekvő behatolások, melyekhez mostanában rendszeresen, a normál légierőtől származó hagyományos vadászrepülőket alkalmaztak, elkezdtek a napi tudományos küldetésünk útjába állni. Így eligazítottuk a védelmi erőink egy részlegét, hogy semlegesítse a titkos kormányzat mesterkedését, és ideiglenesen vezessenek be egy alaposabb álcázó eljárást az összes kijelölt hajó számára, és ez alaposan lecsökkentette az őket érő interferencia mértékét. Mint azt láthatjátok, a sötét összeesküvők fenntartják dacukat, és a fokozottan agresszív rendelkezéseik oktalan hajthatatlanságukról szólnak. Legutóbbi ellenszegülésünk az agresszív stratégiájuknak, új és elfogadhatatlan javaslatokat hozott felszínre a részükről.

A sötét összeesküvés még mindig úgy érzi, hogy ő az egyetlen elfogadható csoport világotok kormányzására. Próbálják állandóan bizonygatni nekünk, hogy tehetetlenek vagyunk hatalmukat illetően. Ennek a hatalomnak valójában a jelenleg jegyzett történelmetek előtti korszakra nyúlnak vissza a gyökerei, és egy ilyen számukra "tiszteletre méltó" és ősi örökség felbomlasztása szerintük merő arrogancia. Azon ténnyel válaszoltunk erre a dogmára, hogy számos különböző eljárással próbálta meg kontrollálni az emberiséget az Anunnaki, még mielőtt a jelenlegi csoport hatalomra került. Mindenek felett kijelentettük, hogy most nem lehet tovább manipulálni és kontrollálni, hanem itt a szabadság, szuverenitás, és bőség ideje. Ez teszi őket azokká a mondák szerinti dinoszauruszokká, melyek az új valósággal szembesülve kihaltakká váltak. Ez az analógia, érthető módon zaklatja őket. A gondolata annak, hogy amit képviselnek már nem megfelelő, egyre mélyebb félelembe és kétségbeesésbe helyezi őket. Mindazonáltal, a tény az, hogy az idő elérkezett az istenileg elrendelt változásra.

Ez a nagy időszak történelmetekben magába foglal egy hatalmas ugrást, melyet nagy mértékben késleltetett a sötét összeesküvés makacssága. Normál esetben, a világ egyre nagyobb ugrásokban halad előre, amikor az elektromosságot és a mágnesességet felfedezik, és izgalom hajtja az egész társadalmat egy barátságos versenybe, hogy melyik csoport, vagy nemzet fog ideiglenes előnyökhöz jutni. A ti esetetekben, az Anunnaki és a Földi kegyeltjei felfüggesztették ezt a természetes evolúciót, mivel a céljuk az volt, hogy monopolizálják és kontrollálják ezt az új technológiát. Ez az oka annak, hogy társadalmatok miért csak egy évszázadnak megfelelő mértékben haladt előre az utóbbi két évszázadban. Egy csomó mindenben fel kell zárkóznotok, és az új gondviselő rezsimek szándékában áll nagyon gyorsan előre ugratni titeket. Ennek tetejébe, mi is használni kívánjuk technológiánkat, hogy felgyorsítsuk haladásotokat, és lehetővé tegyük, hogy izgalmas új elképzeléseket teremtsetek a spirituális tudatosságban és a tudományos valóságokban egyaránt.

Ahogy sebesen ezzé az új miliővé bővültök, megtanulhatjátok hogyan áll össze a valóságotok. Ez egy hosszú menet lesz, mely megtanítja megérteni nektek azt a világot amit mi birtokolunk, és ez egy olyan világ, amibe gyorsan át kell költöznötök. A teljes tudatosságba való visszatérésetek csupán számos kaland kezdete. Amit mi teszünk, azt egy örömteli törekvésként látjuk, mely segít sok rokon léleknek megvalósítani, a teljes potenciálját. Valójában ezt tenni a legnagyobb dolog számunkra, mivel az öröm, amit az hoz minden érintett számára, egy felettébb teljes gyönyörűség! A legboldogabb tevékenységünk segíteni másoknak, hogy elérjék az örömöt, és, hogy még több teljes tudatosságú Lényt hozzunk el a Fény Galaktikus Föderációjába. Mindezek után, olyan Fénylények szövetsége vagyunk, akik a Mennyország rendelkezéseivel dolgoznak, hogy ezt a galaxist a nagy béke Fényhelyévé változtassák.

Világotok a Fény és a sötétség között lebegett a 19. évszázadotok kezdetétől fogva. A két világháború elsődleges példája volt annak, hogy az Anunnaki és a kegyeltjei, hogyan használták a szerencsétlenséget arra, hogy egy bizonyos idővonalon tartsanak titeket. Ez az idővonal, természetesen az ő hitüket és céljukat szolgálta, és egy olyan pontra juttatott titeket, ahol a sötétség szándékában állt ellenállni a Mennyország azon isteni rendelkezéseinek, melyek közel 13 évezreddel ezelőttről erednek. A Mennyország eltervezte, hogy a mi első kapcsolatfelvételi küldetésünkkel, szembeszáll ezen sötét célokkal, de a helyzet drasztikusan megváltozott az 1990-es évek közepén, amikor az Anchara (a sötét urak) kiáltványa arra kényszerítette az Anunnakit, hogy hagyjon fel a föld uralmára tett terveivel és csatlakozzon a Fényhez. A kegyeltjeik aztán egy új tervet igényeltek azzal a céllal, hogy beteljesítsék az ő sokkal nagyobb terveiket a Földdel kapcsolatban, és ezek a változások kissé módosították az első kapcsolatfelvételi küldetés eredeti szándékát.

Ez a szándék az volt, hogy mérhetetlenül meg kell változtatni azt, ahogyan valóságotok össze lett rakva, és ez összepasszolt Földi szövetségeseink elsődleges irányelveivel. Ahogy körülnéztek világotokon, tisztán látjátok, hogy egy számtalan csalódással, összetört reményekkel, és kínokkal teli helyet állít a nagy többség számára, és a siker csak néhány kiválasztott kevesek számára adatik meg. Ez szemben áll a Mennyország egy olyan szent helyről szóló látomásával, ahol a bőség és öröm földjén minden elérhető a legnagyobb teljességében. Hogy véghez vigyék ezt, Földi szövetségeseink tudták, hogy a világ egy teljes átalakítást igényel! Ez az új birodalom, ahol vissza tudtok térni a teljes tudatosságra, és egy igazán mennyei társadalmat tudtok építeni, jelenleg elérhetetlennek tűnhet! Az igazság az, hogy világotok tartalmaz mindent ami szükséges ahhoz, hogy mindezt, és még többet is annál megnyilvánítson!

Ma megbeszéltük azon fejleményeket, melyek történnek világotokon. Készen álltok, hogy meglássátok eljönni Gaia-ra a nagy változást! Ez meg fog nyitni titeket arra a birodalomra, ami a Belső Föld, és a teljes tudatosság örömére. Mindez meg fog történni, amint összegyűltetek az új csillag-nemzetetek megformálására. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: FÖLDI MENNYORSZÁG


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.