Home > > Sheldan Nidle - May 10, 2011

May 10, 2011

9 Oc, 8 Moan, 7 Ik

Selamat Jarin! Visszatérünk! A Felemelkedett Mesterek ellentmondást nem tűrve tovább érvényesítik magukat világotokon! Az ő isteni segítségükkel, Földi szövetségeseink készülnek arra a nagy átalakulásra, ami rövidesen bekövetkezik. Előkészítettük személyzetünket egy közvetlenebb együttműködés-sorozatra kormányaitokkal. Ezek az együttműködések tartalmazzák a hivatalos felfedési eljárást és a tőlünk nektek átadásra kerülő technológiák bejelentésének programját. Azt is felügyeljük, hogy mi a legsürgetőbb a Földanya és az ő sokszínű öko-rendszerének fenntartásához. Számos élethálózata most kritikus szinten van, és felállítottuk a kezdeti eszközeit annak, hogy megoldjuk ezeket a csúnya helyzeteket. Például a Mexikói Öböl és a Sarkok ügyét. Az utolsó sötét összeesküvésetek nem csökkenő akciói jelentősen megnövelték a körülmények súlyosságát ezen két régióban, és vannak még más épp ilyen érzékeny esetek. Készek vagyunk megtenni részünket, hogy átmenetileg kiegyensúlyozzuk Gaia-t. Elvégezzük az utolsó simításokat is a bevezető prezentációkhoz, amiket a mi szóvivőnknek kell megtartania nektek. Ezek a sokkoló közlemények az igazság és őszinteség megfelelő elegyét követelik.

Ugyanakkor találkozunk Földi szövetségeseinkkel is, hogy eldöntsük hova tegyük a sötét összeesküvés utolsó tagjait, és kijelöltünk számos helyet, ahol lehet őket tartani a perek ideje alatt, amit gyorsan követ a letartóztatásuk. Ez azért folyik, hogy érvényre juttassuk az új gondviselő kormányok törvényességét. Nagyszámú bejelentések fogják jelölni az első néhány napját ezen új közigazgatásoknak, köztük van azon hatalmas titkos alapok kinyilatkoztatása is, ami a kormányadósság megoldásának alapjaként fog szolgálni, és hogy helyreállítsanak sok lényeges szolgáltatást, mint pl. a gyermekeitek oktatását. A többi alap modernizálásra lesz felhasználva és hogy előkészítsék ezeket a rezsimeket arra, hogy átadják titkos technológiájukat a köznyilvánosságnak. Ráadásul, hatalmas adósság-elengedési programok és a nyilvánosság számára átlátható politikák kerülnek bevezetésre. Egy nagy mennyiségű felelősség kerül átadásra nektek. Álljatok készen Drágáink, hogy támogassátok ezen létfontosságú változásokat, és segítsetek társadalmatoknak a teljes tudatosságba való előrehaladásban.

Sok áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Eljövünk ma kedves testvérek, hogy megbeszéljünk néhány olyan aspektusát az új pénzügyi rendszernek, melyekről még nem beszéltünk. Mindenek előtt, nézzük a BRIC nemzeteket (Brazília, Russia (Oroszország), India, China (Kína)). Földi szövetségeseink ismerik fontosságát ennek a négy országnak a pénzügyi reformok tekintetében, és titokban kijelöltek nekik egy sor kulcsfontosságú feladatot. Brazília egy kulcsfontosságú nemzet két okból is: először is lényeges, hogy az Amazonas medencéje helyreálljon a korábbi, ökológiailag teljesen működő kapacitásába; másodsorban pedig, Brazíliának egy jóléti életstílussal kell szolgálnia az ő nagy népessége számára. A pénzügyi reformok és az adósság érvénytelenítés megadja neki azokat az erőforrásokat, hogy mindezt beteljesítse. Ugyanez a helyzet Indiával és Kínával is. Itt a nagy spirituális hagyományokat védetté kell tenni, és a többmilliárdos népességet a jólét állapotába kell juttatni. A pénzügyi reformok és adósság érvénytelenítés ismét azok az alapok lesznek, amikkel az új rezsimek be tudják vezetni azt a politikát, mely ezen kolosszális kihívásokat érinti. Egy nagy spirituális reneszánszt kell itt középpontba helyezni!

Ezzel el is jutunk Oroszországhoz. Oroszország fontos szerepet játszott abban, hogy új pénzügyi politikát kovácsoljon Európa számára. Az ő hatalmas aranytartalékai és geográfiai pozíciója (az Ural és a Kaukázus között helyezkedik el) által, speciális szerepet játszik fő közvetítőként abban, hogy valóra váltsuk ezt az új pénzügyi programot. Velük dolgoztunk abban, hogy megfelelő helyet találjunk számos fő aranyraktár számára, és megvédjük azokat a károsodástól. Ráadásul, arra használjuk a külső Kaukázusi régió energiáit, hogy megvédjük a többi globális aranyraktár rendszert a sötétség általi rombolástól. Ezen tevékenységeket egy speciális csoport tette lehetővé, melyet Oroszországon belül mi bátorítottunk fel. Ezen csoport rendeltetése az, hogy speciális gondviselő kormányt formáljon a mi Földi szövetségeseink teljes szívvel végzett segítségével. Oroszország az ő új gazdasági helyzetét arra használja fel a világban, hogy segítse a többi BRIC nemzetet más nemzeteket is felvértezni, egy új globális pénzrendszer felvételére.

A rezsimváltás felé haladás tovább folyik testvéreim! Mi felügyeljük a törvényes kapuk utolsó sorozatát. Ez magába foglalja: egy tömeges leszerződést az új gazdasági rendszerre, olyan nemzetek többsége által, melyek egyetértenek a hivatalos BRIC nemzetek javaslataival; és azon dokumentumok beteljesülését, melyek beindítják az "őrzők leváltását" nemzetek sorában. Ezek a végső jogi dokumentumok tartalmazzák azokat a rendelkezéseket, melyek véget vetnek az Amerika Vállalatnak, és melyek visszajuttatják Amerikát az ő eredeti alkotmányos kormányzásához. Ezek a fejlemények összeillenek a jóléti alapjaitok utoljára összegzett könyvelésével. A cél mindkét eljárás egyidejű befejezése. Akkor be tudjuk fejezni a jólétprogramjaitok végső lépését, és együtt a Galaktikus Föderációval, megkezdeni az új kormányok bejelentését. Akkor a mi feladatunk teljes mértékben informálni titeket a teljes tudatosságba vezető isteni haladásotok következő lépéséről.

A teljes tudatosságba haladásotok a mi elsődleges küldetésünk évezredek óta. Mindannyian a mi saját egyedülálló módjainkon érintettek vagyunk napi szinten az emberiség spirituális megvilágosodásában. Arra használtuk Gaia Spirituális Hierarchiájának előnyös pozícióit, hogy terjesszük a bölcsességet és a tudást, mely megköveteli fejlődéseteket a tudatosságban. Az üzeneteink és a vezetésünk napról napra tudatosabbá tesz titeket arról, hogy kik is vagytok valójában. A tudatosságban való előrehaladásotok egy szükséges előfeltétele annak, amit következőnek tervez számotokra a Mennyország. Agartha-ban rejlik végső célállomásotok. Itt lett kijelölve a jól-képzett személyes mentorotok a Galaktikus Föderáció és a Mennyország által, hogy visszaolvasszon titeket a teljes tudatosságba. Akkor fogunk üdvözölni minálunk titeket! Mi mindannyian felelősei vagyunk speciális feladatoknak, hogy fenntartsuk Gaia-t és terjesszük a Fényt a Teremtésen át!

Az Első Kapcsolatfelvétel küldetés a Földanyára van koncentrálva. Monitorozzuk, különösképpen az egyre növekvő tengeralatti rengést a déli Csendes, Atlanti és Indiai óceáni régiókban. Ezek a rengések kezdik módosítani a Déli Csendes, a Közép Indiai, és a közép-Atlanti óceáni lemezeket. Ez bizonyos előrejelzés, hogy nagyobb rezgések fognak történni rövidesen vagy Ázsia közelében, vagy az Északi Csendes-óceáni medencében. Speciális típusú mély rezonanciák sorozata visszhangzik ezen régiókban. Együttműködünk számos érdekelt féllel, hogy csökkentsük azt ami most igen kolosszális rázkódásokat és hatalmas cunamikat ígér. Ezek a jelenségek csupán Gaia figyelmeztetései arra, hogy mindannyiótoknak fel kell ébredni és tudatossá kell válni egy közelgő új korral kapcsolatban.

Tegyétek meg ami szükséges, hogy felkészüljetek rá és elfogadjátok, hogy nem vagytok egyedül! Fogadjátok el, hogy mi itt vagyunk és készek arra, hogy felfedjünk sok létfontosságú tényt nektek. A Felemelkedett Mesterek már majdnem készen állnak, hogy egy szempillantás alatt megváltoztassák valóságotokat! Ez az új világ a tudatosságról szól, és a galaxisba való eljutásról, hogy végül az Új Te üdvözöljön és dicsérjen titeket! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: FÖLDI MENNYORSZÁG


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.